Announcement

Collapse
No announcement yet.

Καλύτερη Ανακοίνωση της Ε3 ??

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Καλύτερη Ανακοίνωση της Ε3 ??

Τι σας άρεσε περισσότερο ??

Εγώ θα πρέπει να πώ ότι τα 2 Monkey Islands ήταν ότι καλύτερο για μένα ... Μετά από τόσα χρόνια, χαίρομαι αφάνταστα που η LucasArts θυμήθηκε ότι έχει και άλλα παιγνίδια εκτός από τα Star Wars .. Ελπίζω να δούμε revival και σε άλλα franchises !

Close second, το Super Mario Galaxy 2 ..

Super Mario Galaxy 2 για μενα γιατι απλα πιστευω οτι επρεπε κι οτι θα ηταν λαθος να μην εκμεταλλευτουν περαιτερω το concept οταν ο ιδιος ο Miyamoto ελεγε οτι μπορουσαν να δωσουν περισσοτερα κι οτι δε τολμησαν οσο μπορουσαν με το πρωτο.

Το Trailer που εδειξαν επιβεβαιωνει τα παραπανω, ειναι σαφες οτι υπαρχουν νεα στοιχεια και πολλα ακομη που δεν ειδαμε.
    Do a barrel roll!

Comment

Proswpika mou aresan polles anakoinwseis, h poio shmantikes einai:

Final Fantasy XIV online (epitelous tha parathsw to FFXI)
      Golden Sun gia DS (6 xronia einai afta)
      Metal Gear Solid: Peace walker PSP
      Metroid: Other M (to sygekrimeno Metroid mou fenetai poly deleastiko se antithesh me ta Prime)

Ta ypoloipa ligo poly ta hksera kai ta perimena.
      "Time fades even legend and the origin of Soul Reaver has been lost long ago.
      But its purpose remains; to feed on the souls of any creature it strikes.
      Kindred, this blade and I.
      "

"ΔΕΝ είναι θέμα Νιντέντο πλέον..."
      Greek Gaming Videos
      Greek Final Fantasy Forum

Comment

Forza 3: Racing is in my blood
        Metroid other M: Νεο Mtroid? Μια χαρα
        SONY PSP Lineup: Φανταστικο line up, που δινει μεγαλη αξια επιτελους στην gaming πλευρα της πλατφορμας.
        Monkey Island: Καποιες αξιες δεν πεθαινουν.
        Project Natal: The industry cought napping.
        Wii Vitallity: I AM ALIVE!
        :tanno:Κωστας Χατζαροπουλος:tanno:

Comment

Sony PSP Lineup:Kαιρός ήταν να δεχτεί υποστήριξη το μηχάνημα.
          Project Natal:Θα'ναι το μέλλον άραγε;
          Metroid The Other M & Mario Galaxy 2:No comments.
          Halo Reach:Γιατί πολύ απλά το Halo εν το βαριέσαι ποτέ.
          Project Trico renamed to The Last Guardian:Δε χρειάζονται εξηγήσεις εδώ.
          Metal Gear Solid Rising για Χ360
          Η παρουσιάση των Halo 3 ODST,Alan Wake,Splinter Cell Conviction,Assassin's Creed 2,Uncharted 2,God Of War 3

Τα υπόλοιπα ήταν γνωστά λίγο πολύ ή και αναμενόμενα.Το FF14 σπάστηκα που είναι online γι'αυτό και δεν το ανέφερα πιο πάνω (sorry Ground )
          Carpe diem

Comment

Metroid Other M με διαφορά για μένα.

Και το mini-νέο για τον ώριμο Link, it blew my mind literally.

Επίσης μου άρεσε πολύ το LittleBigMarioKart και το Peace Walker =)

Τέλος, δε θα πω για Monkey Island γιατί θέλω να κρατήσω μεγάλη επιφύλαξη, αν και πιστεύω πως θα είναι το λιγότερο worthwhile.

Comment

Project Natal: Δεν τίθεται καν ζήτημα σύγκρισης με οποιαδήποτε από τις υπόλοιπες ανακοινώσεις.

PS - mote: Δε συμφωνώ με τον παραγκωνισμό της συγκεκριμένης ανακοίνωσης, πόσω δε μάλλον με τα διάφορα ειρωνικά σχόλια που διάβασα σε ξένα forum. Ναι η παρουσίαση μπορεί να κριθεί από μέτρια, έως και αποτυχημένη. Στην πραγματικότητα όμως, μέσα στην καταιγίδα του Natal, και την μέτρια παρουσίαση από πλευράς Sony, «πνίγηκε» μια, αν και εν πολλοίς αναμενόμενη, άκρως σημαντική ανακοίνωση. Στη τελική, πρόκειται για ένα controller, που κάνει ό,τι και το πολυδιαφημισμένο Wii-mote, αλλά καλυτέρα. Δεν θυμάμαι, μέχρι χθες, να είχαμε πολλά motion controllers που να πιάνουν πραγματική 1:1 καταγραφή κινήσεων.

ModNation Racres: Θεωρώ κομματάκι υποτιμητικό αυτό το επιφανειακό «Little Big Planet with cars». Όχι ότι δεν είναι αλήθεια, αλλά μιλάμε για ένα μοντέρνο κίνημα (αν μπορούμε να το ονομάσουμε έτσι) που βρίσκεται ακόμα σε εμβρυακό στάδιο και πειραματίζεται, σε μια προσπάθεια να εξελιχθεί και να καθιερωθεί. Οποιοσδήποτε εκπρόσωπος είναι αν μη τι άλλο σημαντικός, απείρως περισσότερο από το οποιοδήποτε sequel, ακόμα κι αν πρόκειται για το Galaxy. Στη τελική, μπορούμε να το δούμε και πέρα από «μοντέρνα κινήματα», εστιάζοντας και μόνο στο γεγονός ότι πρόκειται για έναν τίτλο που εξελίσσει ένα sub-genre, που μένει στάσιμο από τις αρχές τις δεκαετίας του 90. Αν όλα πάνε καλά, μετά απ’ αυτό, οποιοδήποτε απλό χαζοχαρούμενο kart racing game, όσο ποιοτικό και να ναι, δε θα παύει να αποπνέει μια αύρα 90’s, retro και συμβατικότητας.

A.P.B.: Από τα πιο φιλόδοξα projects της έκθεσης. Ο συνδυασμός MMO και GTA, ανεξαρτήτως γούστου (προσωπικά δε τρελαίνομαι για GTA), είναι τουλάχιστον ιντριγκαδόρικος, παρουσιάζει τεράστιο ενδιαφέρον και έχει το potential να αναπροσδιορίσει ένα ολόκληρο στερεότυπο.

Alan Wake: Και μόνο το γεγονός ότι το είδαμε για πρώτη φορά. Πιστοποίησε το γεγονός ότι έχει μεγάλο potential, όπως επίσης ότι θέλει και δουλειά. Το concept και μόνο, του χαρίζει μια θέση στη λίστα imo.
              There are two types of people who will tell you that you cannot change the world:
              Those who are afraid to try, and those who are afraid that you will succeed.

Comment

Λογικά θα έλεγα το Natal, αλλά είμαι ακόμα δύσπιστος και ούτως ή άλλως αργεί ακόμα οπότε Galaxy 2 δαγκωτό.

Και φυσικά οι πρώτες-ελάχιστες-πληροφορίες για το νέο Zelda. Όλα τα άλλα είναι περιττά.

Comment

- Monkey Island games
                  - GOLDEN SUN DS
                  - Metal Gear Solid: Rising
                  - Mario Galaxy 2
                  - FF 14 (δεν ειμαι πολυ των mmo)
                  - Και ειδα βιντεο του Alan Wake, μου θυμισε οπως ειπε και ο DJ πολυ Silent Hill και πορωθηκα ασχημα.
                  - Νταξ και το Natal, αλλα κραταω επιφυλαξεις οσον αφορα την εφαρμογη του σε διαφορα παιχνιδια.
                  My blog:Doppel's Den

Comment

Mario Galaxy 2 απλά και όμορφα καθώς και το Project Natal.

Comment

Last Minute Entry:
                      Castlevania:Lord of Shadows.
                      Δεν περιγράφω άλλο.
                      Carpe diem

Comment

Golden Sun DS
                        Super Mario Galaxy 2
                        ModNation Racres
                        PSP Lineup

Comment

Super Mario Galaxy 2
                          Metroid Other M
                          Natal
                          New Super Mario Bros Wii
                          MGS φορητο
                          MGSR
                          Castlevania Lords of Shadow
                          Nintendo I.D.: paixtis
                          3ds friend code: 2664-2347-7128

Comment

Mgs: Peace Walker κυριως επειδη ανακοινωθηκε οτι θα ασχοληθει η ομαδα του mgs4 μαζι του και ο Kojima θα εχει βασικο ρολο στη δημιουργια. Επισης μου εκανε εντυπωση οτι ο Kοjima στην παρουσιαση δεν ανεφερε καθολου το portable ops οποτε περιμενω κατι νεο και διαφορετικο απο τη προηγουμενη φορητη υλοποιηση.

PSP line up γενικοτερα: Επιτελους η Sony αποφασισε να στηριξει το φορητο με πολυ εντυπωσιακα και ηχηρα ονοματα και να αξιοποιησει την ολη βαση που εχει. Οι περισσοτεροι απο τους τιτλους που εδειξαν μπορω να πω οτι με ενδιαφερουν.

The Last Guardian: Απλα ειμαι fan της team ico και το υλικο που εδειξαν μου αρεσε παρα πολυ.

Alan Wake: Πιστευα οτι θα το ακυρωσουν αλλα τελικα εδειξαν ενα πολυ εντυπωσιακο In game κομματι, μακαρι να βγει καλο γιατι εχει ολα τα φοντα.

Project Natal: Δεν ξερω αν ηταν μεσα στις καλυτερες ανακοινωσεις γιατι δεν γνωριζω πως θα το χρησιμοιησουν τελικα...σιγουρα ομως ειναι οτι εντυπωσιακοτερο και wtf παρουσιαστηκε.

Τελος μιας που εχω πωρωθει με το sotn αυτο τον καιρο ως last entry βαζω το νεο castlevania του οποιου το trailer μου αρεσε παρα πολυ.

Comment

Λοιπόν αδέρφια παράπονο απο την φετινή Ε3 δεν έχω! Απο τις λίγες φορές που πραγματικά δεν ξέρω τι να πρωτοδιαλέξω.
                              Επειδή με έχουν διακόψει 7 φορές μεχρι τώρα θα είμαι σύντομος.

Αlan Wake: Πραγματικά με εντυπωσίασε το in game footage που εδειξαν κυρίως λόγω της εκπληκτικής ατμόσφαιρας που είχε το παιχνίδι. Μακάρι να βγει καλό γιατι είμαι Hyped όσο δεν πάιρνει!
                              Halo Odst: Ειμαι Halo fanboy οπότε δεν χρειάζεται να πω κάτι παραπάνω.
                              Metroid other M (for mature??): Με ιντριγκάρει ιδιαιτερα ο συνδυασμος Μetroid + Team Ninja! Ελπίζω για το καλυτερο.
                              Project Natal: Σαν Tech Demo αυτό που είδαμε ήταν κάτι το εκπληκτικό αλλά το πως θα υλοποιηθεί σε παιχνίδια είναι other priest gospel!
                              PSP Lineup (για να μην γκρινιάζει ο Songoku) E ok ξεκάθαρο πιστευω δεν χρειάζεται να πω κάτι παραπάνω.

Επίσης με εντυπωσίασε ιδιαίτερα το video του Last Guardian, με χαροποίησε περισσότερο η ανακοίνωση του NSMB για το wii παρά του SMG2 γιατι απλά οι αντρες παίζουν 2D και φυσικά ανυπομονω για τα Monkey Islands γιατι πολύ απλά...
                              A PIRATE I WAS MEANT TO BE
                              TRIM THE SAILS AND ROAM THE SEA!!!!!!
                              I attack sharks
                              when i smell them bleed
                              I dont go swimming
                              water just wants to be around me.

Comment

Working...
                              X