Μιας και κίνησες το θέμα βάζω εδώ το σημείο του Joe Rogan podcast (στο 1:20:00) στο οποίο ο ιδρυτής της Nvidia μιλάει για τα πρώτα βήματα της εταιρείας, που έχουν να κάνουν με την αγορά των arcades που απαιτούσαν μεγάλη υπολογιστή ισχύ και πώς αποτέλεσε το gaming απαρχή της πιο δημοφιλούς τεχνολογίας σήμερα, το AI.
Αναφέρει μεταξύ άλλων τους Yu Suzuki, Miyamoto, τον πρόεδρο της Sega που τον βοήθησε να συνεχίσει την εταιρεία και games όπως Virtua Fighter, Daytona, Virtua Cop.
Μια πολύ ενδιαφέρουσα ιστορία που σίγουρα θα χαροποιεί τους φίλους της Sega και της Nintendo, ένα από τα ισχυρότερα άτομα στο πιο δημοφιλές podcast να αναγνωρίζει την αξία τους.
Βεβαίως ειδική μνεία κάνει στον πρόδερο της Sega Shoichiro Irimajiri που τον βοήθησε να επιβιώσει όταν δεν πήγε καλά η συνεργασία τους επειδή η Nvidia δεν είχε επιλέξει τότε την τεχνολογία που επικράτησε τελικά.
Jensen Huang Yu Suzuki - Miyamoto.jpg
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Arcades!
Collapse
X
-
Βρήκα ένα βίντεο για την αισθητική των games του PS2.
- Likes 1
Leave a comment:
-
IMG_0002.webp
Έχω καιρό να συναντήσω arcade μηχάνημα…
Αυτό που είδα σημερα σε μαγαζί με αρώματα είναι το άρωμα της Davidoff αφιερωμένο στο street fighter με φοβερή ρετρό συσκευασία !
Ο αρωματοποιός του είναι γνωστός και είναι φαν του street fighter!
το άρωμα είναι νοσταλγικό και έχει κάτι από 80s. Οι ρετρό gamers θα το αγαπήσουν !
Η έκδοση street fighter βγαίνει και για γυναίκες
- Likes 1
Leave a comment:
-
Πήγαμε με τον φίλο Asura στο Greek Arcade Museum στο Π. Φάληρο και μείναμε με θετικότατες εντυπώσεις με την οργάνωση, το πλήθος και την κατάσταση των arcades τα οποία σκοπεύουν να αυξήσουν στο άμεσο μέλλον.
Η ώρα πέρασε σαν νερό γυρίζοντας το χρόνο πίσω και ξαναζώντας ωραίες στιγμές.
Ανεβάζω ένα μικρό μόνο μέρος από το Μουσείο.You do not have permission to view this gallery.
This gallery has 10 photos.Last edited by Ryu_gr; 08-03-2025, 05:23 PM.
- Likes 3
Leave a comment:
-
Και έλεγα τι μου θυμίζει …
Ενα τσακάλι βρήκε από που είναι η σκηνή teaser του νέου Virtua Fighter !
Jackie Chan vs Benny Urguidez
απο την ταινία Dragons Forever του 1988!
Μου αρέσει που οι developers έχουν τέτοιες επιρροές από ταινίες των Bruce Lee Jackie Chan και Jet Li !
- Likes 1
Leave a comment:
-
Αφρός έτσι;
Μεγάλη υπόθεση για τη SEGA και το VF να τα αναφέρει ο πρόεδρος της Nvidia στη βασική ομιλία της CES 2025 στο 5ο λεπτό:
Μπράβο στον Jensen που δεν ξεχνά και τιμά τη συνεργασία τους που ξεκίνησε από το μακρινό 1993.
- Likes 1
Leave a comment:
-
-
Με την ανακοίνωση του νέου Virtual Fighter σκέφτηκα ότι κάποτε τα παιχνίδια μπορούσαμε να τα παίξουμε σε arcade ένα χρόνο πριν από την κονσόλα. Τώρα μόνο αν είσαι σε καμία Ιαπωνία. Χαίρομαι που γίνεται κινηματογραφικό ,και το gameplay του τόσο ρεαλιστικό απο το αρχικό στάδιο ανάπτυξης.
- Likes 1
Leave a comment:
-
Δεν το λες και arcade perfect. Ο όρος είναι καταχωρημένος μόνο από τη sega για τα home ports
. Το συγκεκριμένο παίζει δυνατά αν καταφέρω και χτίσω man cave.
- Likes 1
Leave a comment:
-
Πέτυχα το Cruis'n Blast στην Καλαμάτα, ακόμα και στα arcades το κάνει σωστά η Nintendo.
Είναι Outrun on steroids, έπαιξα μόλις 1 πίστα και συμβαίνουν πραγματικά τρελά σκηνικά. Ποιος σατανάς είχε την ιδέα να βάλει αμάξια να πηγαίνουν στο αντίθετο ρεύμα; 👿
Asura στο Switch τί λέει; Ακόμα και αν τρέχει στα 30fps αν έχει τέτοια γραφικά είναι must buy.
Ο κάτοχος του χώρου ψυχαγωγίας ήρθε και μου μίλησε γιατί είδε ότι το χάζευα και μου είπε για τη γραφειοκρατία που περνάει ώστε να μη θεωρείται παιχνίδι τζόγου.
Μάλιστα είναι καταγεγραμμένο στο δημόσιο με QR code: https://certifications.gamingcommiss...CEGMC-38103-00
Επίσης μου είπε μια εξωπραγματική τιμή για τα δεδομένα, αν θυμάμαι καλά 14.000 ευρώ, αλλά υπάρχει και επιλογή ενοικίασης.
Cruisn Blast arcade.jpg
- Likes 1
Leave a comment:
-
Πλέον η Αθήνα έχει μουσείο arcade στο Παλαιό Φάληρο!
Ευχαριστώ Asura για την ενημέρωση!
Δείτε περισσότερες πληροφορίες
The Greek Arcade Museum is a concept that was generated by two collectors of video games, during a purchase of video games.
Στο "Για εμάς" αναφέρει ότι ο ιδιοκτήτης έχει τεράστια συλλογή (300 arcade μηχανήματα και 160+ κονσόλες), στον χώρο αυτή τη στιγμή χωράνε λιγότερα αλλά φιλοδοξεί να τα εκθέσει όλα!
Edit:
Παρασουσίαση του χώρου και συνέντευξη με τον ιδιοκτήτη από τον Console Hunter:
Last edited by Ryu_gr; 19-03-2024, 02:35 PM.
- Likes 2
Leave a comment:
-
Δύο παρατηρήσεις θα κάνω μετά την ανάγνωση του post σου Petran.
Πρώτον, δεν είχα ιδέα ότι έχει κυκλοφορήσει και πέμπτο (!) House of the Dead! Με εντυπωσιάζει πόσο αγαπητή είναι αυτή η σειρά ακόμα και σήμερα ώστε να φτάσει στο σημείο η Sega να αναπτύξει και τέταρτο sequel την εποχή που τέτοια παιχνίδια δεν είναι ιδιαίτερα δημοφιλή.
Δεύτερον, εξεπλάγην με αυτό με τον αέρα! Θα ψηνόμουν να πάω να παίξω έτσι για την καλτια, για να δω και αυτήν την έκπληξη... Αθήνα βρίσκεται το arcade αυτό;
- Likes 1
Leave a comment:
-
To καλοκαίρι τερμάτισα το ψιλομέτριο House of the Dead 5, Στην αρχη παιζαμε μαζι με τον αδερφο μου αλλα μετα το συνέχισα μόνος για να μην μας τελειωσουν τα κερματα για τα υπολοιπα παιχνιδια (επιτραπεζιο χοκευ και μπασκετ),
Σκαγαμε μεσα στο κουβουκλιο, αφου του ειπα να βαλει τις δερματινες κουρτινες πανω για να μπαινει δροσια,
Η πιο ευχαριστη σκηνη παντως και κυριολεκτικα δεν ηταν απο τον τερματισμο.
Οταν αντιμετωπισα τον Hangedman και ανεμιζε τα φτερά του, το κουβουκλιο αρχισε να βγαζει αερα απο ανεμιστηράκι και μας δρόσισε για λίγο!
- Likes 3
Leave a comment:
-

Leave a comment: