Announcement

Collapse
No announcement yet.

PSP vs DS -> DS powned

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

Απο 2 προτασεις εβγαλες αυτην την ερμηνεια!? ..... Μαλλον πρεπει να τον μετφραζεις πιο συχνα

Ο Tιτλος ειναι ξεκαθαρα εμπορικος , προσελκυει οπαδοπαιδια κι οπως ειπα το γενικοτερα θεμα εχει την πλακα του. Αυτο δε σημαινει οτι δε μπορει να συζητηθει κατι σοβαρα..εφοσον εχει να πει καποιος- κατι ουσιαστικο.

To αν θιγονται καποιοι ή χαλαει το φυζικ τους... ε... δε μπορω να κανω κατι
    " You 're saying that you 're just here to add a bit of colour?

Authenticity sir, authenticity. "

Discworld (1995, PC/Playstation/Sega Saturn)

Comment

Το topic ειναι flame bait αλλα τελικα μονο ο creator δειχνει να εχει οπαδικες διαθεσεις...
      Do a barrel roll!

Comment

Ramparter προσπαθω να δω ακομη ενα σωστο reply σου. Σχολια, σχολια και παλι σχολια. Το αποκορυφωμα ειναι οτι μου λες εσυ για οπαδικα...

O creator καλως ή κακως ειπε και 1-2 πραγματακια on topic.
        Υπαρχει και η εξης επιλογη, δεν εχει καποιος να πει κατι? απλα μην πει τπτ. Ιδου πως αποφευγονται τα flames.

Comment

Mε αυτόν τον τρόπο δε γίνεται και διάλογος όμως. Ανεξάρτητα από το ποιος θίχθηκε και ποιος όχι, ας πέσουν λίγο οι τόνοι. Προσωπικά το πήρα τελείως στην πλάκα το topic και πιστεύω ότι και ο τίτλος και τα posts σου Scatman έχουν χιουμοριστικό χαρακτήρα. Τώρα το πώς ξέφυγαν τα πράγματα δεν το κατάλαβα, απλή ασυνενοησία μου μυρίζει.

Comment

μΕ εκνευριζει που γινεται μονιμα το ιδιο.
            ΠΑΝΤΑ θα βρεθει καποιος που θα πει το πολυ off του για να χαλασουν τα πνευματα επειδη νιωθει οτι θιγεται ο φιλος του ή η κονσολα του ή δε ξερω τι.

Ο τιτλος του τοπικ ειναι παραπλανητικος ~κατα μια εννοια~ αφου για αλλο προετοιμαζει κι αλλο δειχνει και ναι, η παραπλανηση ειχε ευθυμο στοχο. Κακογουστο? Ok! Ολα ειναι δεκτα.

Δεν απαγορευω το διαλογο αλλα εφοσον καποιος δεν εχει κατι ουσιαστικο / συναφη να πει, ας μη το πει καλυτερα. Κανει καλο σε ολες τις πλευρες.

Σε ολα μου τα ποστς πιο πανω, αναφερομαι στο emulation κομματι. Πολλοι, οχι μονο εδω, απλα δε το βλεπετε για διαφορους λογους

Comment

Το ποιος αρεσκεται στη μια κονσολα και το ποιος εχει δει στραβα την αλλη κονσολα φαινεται απο τα λεγομενα του στην παρουσια του στο φορουμ.
              Καποιοι αλλοι εχουν και τις 2 κονσολες και απλα ασχολουνται και με τις 2 χωρις να το παιδευουν πολυ στο μυαλο τους.
              Οποιος βεβαια δε συμφωνει με τη γνωμη του αλλου αυτοματως αυτο συνεπαγεται οπαδιστικη συμπεριφορα.
              Οποιος εχει τη μυγα..

P.S.
              O SNES emu ειναι gtp. Τωρα αν καποιος συμβιβαζεται με σπασιματα κτλ τι να πω, μεγεια του με χαρα του. Σε τετοια συστηματα απαιτω τελεια προσομοιωση και αυτο απεχει παρα πολυ απ αυτο που βλεπω.
              Συγκριση emus μεταξυ των 2 κονσολων δε νομιζω πως εκανε κανεις.
              Να επαναλαβω τα περι μυγας;

Comment

Περιμενα να φτασω στα 23 για να μου προσδιοριστει ποια κονσολα/handheld προτειμω ή γενικα τι τασεις εχω. Αυτο ειναι πολυ αστειο.

Η διαφορα μου ειναι οτι εγω εχω ξεκαθαρισει τι προτειμησεις εχω και δεν κρυβομαι πισω απτη σφαιρα του αντικειμενικου που εχετε ορισει αλλοι για τον εαυτο σας. Aκομη καλυτερα εχω προσδιορισει και τους λογους που κανει αν μη τι αλλο ολοκληρωμενη τη θεση μου.

Επισης, Η διαφορα προτειμω εναντι με το οπαδοπαιδι ειναι προφανης. Αδιανοητη ομως για καποιους που τα βλεπουν ασπρο και μαυρο.

YS - H μυγα θελει βρωμια. Αστην εκει που καθεται. Οπως εχω επαναλαβει πολλες φορες, μερικα πραγματα ειναι προφανη.

Comment

Ασε και καναν αλλον να βγαλει κανα συμπερασμα, δεν εχει πλακα να το κανεις παντα εσυ αυτο.
                  Boohoo, this is no fun at all:/.

Comment

οι περισσοτεροι εχουν καλο δεικτη νοημοσυνης γιαυτο και συμμετεχω ολα αυτα τα χρονια. δεν εχουν αναγκη απο τις υποδειξεις μου

Επειδη η λεπτομερεια κανει τη διαφορα, "ο καθενας να βγαλει τα συμπερασματα του" ειναι μια εκφραση που σπανια χρησιμοποιω. Ολα αυτα τα χρονια, δεν εκανα σχεδον ποτε επικληση στο δημοσιο αισθημα των μελων και περιγελουσα καποτε τον bOY_FAIRY οταν την ανεφερε. Αντιθετα, χρησιμοποιω τη λεξη "προφανες". Το προφανες εχει να κανει με το πως βλεπω εγω τα πραγματα που καποιες φορες ειναι ξεκαθαρα και δε χρειαζεται να προσθετω κατι αλλο, οπως εγινε παραπανω.

Μαυτα κι αυτα, live show εγινε το τοπικ. Ας πει οποιοσδηποτε αυτο που θελει και παρακαλω να κλειδωθει μετα, δε μπορει να προσφερει κατι αλλο νομιζω.

Comment

Το δικο μου συμπερασμα παντως ειναι οτι εσυ Scatman ησουν εξαρχης προκατειλημμενος οτι θα οδηγηθει το topic σε console war. Δε μπορω αλλιως να εξηγησω πως το αρνητισμο καποιων απεναντι στον emulator τον μετεφρασες ντε και καλα σαν συμπαθεια προς καποια κονσολα.

Τεσπα ο καθενας βλεπει τα δικα του προφανη και ξεκαθαρα πραγματα.
                      Do a barrel roll!

Comment

Λολ, εκτός από το ότι είναι απίστευτα αργό (αναμενόμενο) δεν είχα σκεφτεί πως πρέπει να κρατάς το PSP κάθετα. Μόλις συνειδητοποίησα ότι οποιοδήποτε emulation του DS σε PSP ακόμα και χωρίς να έχει touch controls δε θα λειτουργεί... THEORY SUCCESS, PRACTICE FAIL.
                        Παρεμπιπτόντως έχει κανείς βίντεο που να δείχνουν το emulation SNES games? Δεν το έχω δοκιμάσει ποτέ και είμαι περίεργος να δώ πώς παίζουν.
                        Originally posted by Squall Leonhart
                        I used to be a SeeD like you, then I took an icicle in the chest
                        Originally posted by 丹野
                        Ο sub_zero είναι αυτός ο ψηλός με τα γυαλιά, ενώ ο Παίχτης είναι ο κούκλος αθλητικός τυπάς. Ο LMS δεν ξέρω ποιος είναι, αλλά who cares...
                        Originally posted by Ryu_gr
                        υπάρχουν τα games που τα "γεμίζουν" με επαναλαμβανόμενα tasks για να δείξουν απλώς ότι έχεις πράγματα να κάνεις (και όταν πας να ασχοληθείς απλά βαριέσαι) και υπάρχει και το Mario Galaxy.

Comment

Και όμως τελικά αυτός που προγραμματίζει τον emulator έχει βαλθεί να μας τρελάνει!

pspslimhacks.com αποτελεί την πρώτη και καλύτερη πηγή για όλες τις πληροφορίες που ψάχνετε. Από γενικά έως τα πιο απίθανα θέματα, το pspslimhacks.com τα έχει όλα. Ελπίζουμε να βρείτε αυτό που ψάχνετε!

DSONPSP, the Nintendo DS emulator for PSP.
                          Yoshihiro is back with another update to his Nintendo DS Emulator for PSP, more game / emulation speed ups and now some games are really playable. At the rate these updates are coming and the improvements its likely we’ll see many DS games a playable speeds on your PSP.
                          DSONPSP v0.5 changelog:

Removed vertical screen mode but I’ve added the screen swap.
                          Added language support now working.
                          GU support added.
                          Very nice speed up; now many games are really playable.
                          Fixed when nds games freeze your psp.
                          Source code added for psp; still not cleaned.
                          https://www.emulator-zone.com
                          I am an iteration closer to my desired solution!
                          The World Ends With You

I will wipe out the Belmonts from the face of earth!
                          Castlevania Lords of Shadow

I am Wowser, King of the Woopa Twoopa and ruler of the Shroom Kingdom
                          Hyperdimension Neptunia

Comment

Wx o Scatman tha parei kefalia
                            "Time fades even legend and the origin of Soul Reaver has been lost long ago.
                            But its purpose remains; to feed on the souls of any creature it strikes.
                            Kindred, this blade and I.
                            "

"ΔΕΝ είναι θέμα Νιντέντο πλέον..."
                            Greek Gaming Videos
                            Greek Final Fantasy Forum

Comment

Λοιπόν τα SNES στο PSP τρέχουν σε γενικές γραμμές ικανοποιητικά, όχι τέλεια μα όχι και άσχημα. Τα Mode7 έχουν μεγάλο πρόβλημα. Αυτά ήξερα μέχρι και 2 χρόνια πριν όπου εγκατέλειψα το homebrew του PSP και γενικά το PSP (αφού μόνο για homebrew ήταν).

Comment

Βασικά το πρόβλημα με το Mode 7 λύθηκε σχεδόν 100% με διάφορα speedhacks που συμπεριλαμβάνονται στον ίδιο τον emulator. Εγώ νομίζω πως η SNES emulation είναι σχεδόν τέλεια πλέον.

Καλώς εγκατέλειψες το PSP καθώς εξελίσσεται στην καλύτερη φορητή κονσόλα που έχει βγει.
                                https://www.emulator-zone.com
                                I am an iteration closer to my desired solution!
                                The World Ends With You

I will wipe out the Belmonts from the face of earth!
                                Castlevania Lords of Shadow

I am Wowser, King of the Woopa Twoopa and ruler of the Shroom Kingdom
                                Hyperdimension Neptunia

Comment

Working...
                                X