Announcement
Collapse
No announcement yet.
"πλιντς" Τι σας προκαλει το ακουσμα αυτη της λεξ&a
Collapse
X
-
Ως πλιντς ο τίτλος μου θυμίζει τον ήχο της σταγόνας που έπεφτε κάθε 2 λεπτά επί 3 αβάστακτους μήνες σ'ένα ανήλιαγο μπουντρούμι που μας είχαν κλειδώσει οι Κινέζοι μετά την αποτυχία της επιχείρησης Red Thunder το '99.
Ως πλιντ ο τίτλος μου θυμίζει το πλυντήριο που μου θυμίζει την μπουγάδα που μου θυμίζει τους τόνους άπλυτων ρούχων που έχω στο σπίτι.
Και στις 2 περιπτώσεις, αγχώνομαι απίστευτα. Απαπα, μακριά από μας τέτοια πράγματα.
Leave a comment:
-
axxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxax θεοιιιι θα υπαρχει demo παιδες και θα τα κατεβαζετε μεσω του site.(paypal etc).
πουλο θα επανασχεδιασω τα power ups xaxaxaxaxaxaxa ελεινοs ο προηγουμενος γραφιστας αλλα επειδη ειστε καλα παιδια θα σας δειξω ενα screenshot.
Leave a comment:
-
Χαχαχα
Αν δε το έχεις ήδη κάνει, πήγαινε στα διάφορα ελληνικά boards και άνοιξε θέμα για το παιχνίδι. Στείλε και ένα email στα γνωστά ελληνικά sites μήπως το βάλλουν στα news τους, λογικά δε θα αρνηθούν. Ακόμα καλύτερα, σκεφτήκατε να στείλετε review code μήπως κάνουν και παρουσίαση του τίτλου; Όντας ελληνική παραγωγή, έστω και indie, δεν αποκλείεται να το κάνουν. Ανέβασε κι ένα gameplay video στο Youtube με τις σχετικές λεπτομέρειες (από που να το αγοράσει κανείς κλπ), γιατί, μέχρι στιγμής, Youtube + πλιντ = Πλεύρης ο πρεσβύτερος = epic phail.
Μάλλον θα τιμήσω το παιχνίδι για να στηρίξω το project, δηλαδή εντάξει, εδώ πληρώνεις πιο ακριβά το EDGE πλέον.
Άντε, περιμένω 2D platform την επόμενη φορά με τελικό boss Πλεύρη.
Leave a comment:
-
Παντως χωρις demo και χωρις προηγουμενους τιτλους απο πισω δε θα ναι πολυ ευκολο να πεισει κοσμο. Εκτος αν ειναι απο αυτα τα παιχνιδια που και με ενα video τραβανε τον παιχτη.
ΥΓ
loggo:Originally posted by Strawhat Nikos View Post...ειχαν περασει μονο ενα σκιν το loggo θα το δειτε εντος game...

logo:


Leave a comment:
-
Ωραια η τιμη ειναι 6,90 αλλα με ποιο τροπο θα κυκλοφορησει στην αγορα ;
μεσο καποιου site ας πουμε
Leave a comment:
-
καλα ενοειτε πως το μεγαλυτερο ενδιαφερον μου απο αυτη την ιστορια ειναι να διαφημιστει η δουλεια μου! και μακαρι να τη κανω...
Χθες τα μεσανυχτα επεξα τη τελικη εκδοση του παιχνιδιου αλλα ειχαν περασει μονο ενα σκιν το loggo θα το δειτε εντος game μια και καλη ενω θα πρεπει να μας πληρωσετε μολις 6,90 euro για να αποχτησετε την φουλ εκδοση, σημειωνω πως τα παιδια αρχικα ηθελαν να ειναι στα 9,90 και τους λεω και δεν αγοραζω τπτ απο xbox live? οποτε οπως καταλαβεναιτε το ριξαμε σε μια τιμη οπου δυσκολα βρισκεις ενα παιχνιδι που τουλαχιστον να νε υψηλης αναλυσης! και επιπλεον ειναι και σεξουαλικο νουμερο χεχεχεχεχεχε!
Leave a comment:
-
Ευχαριστώ πολύ ρε. ΑΝ ποτέ η Microsoft σου ζητήσει να κυκλοφορήσει το παιχνίδι εκεί, ΑΡΝΗΣΟΥ την... Κι εγώ αυτό θα κάνω. Αν θέλει να βγάλουμε τέτοια παιχνίδια, ΠΡΩΤΑ να βγάλει για μας την Ελλάδα το XBOX Live, ως τότε θα δίνω τα παιχνίδια στην Sony και μετά ας παρακαλάνε όσο θέλουν...Originally posted by Strawhat Nikos View Postευχομαι καλη επιτυχια, μακαρι να βγει η ελληνικη δημιουρργηκοτητα προς τα εξω ολο με τις αμερικανιες πηξαμε πια, τωρα θα τους ψησω για πλατφορμ παιχνιδι ενω ισως σημερα το βραδυ να χει τελιωσει το παιχνιδι και απο αυριο να το μοιρασω σε μερικα μελη του φορουμ δωρεαν.
Leave a comment:
-
Δηλαδη οι υπολοιποι ποσα πρεπει να πληρωσουμε ;Originally posted by Strawhat Nikos View Postευχομαι καλη επιτυχια, μακαρι να βγει η ελληνικη δημιουρργηκοτητα προς τα εξω ολο με τις αμερικανιες πηξαμε πια, τωρα θα τους ψησω για πλατφορμ παιχνιδι ενω ισως σημερα το βραδυ να χει τελιωσει το παιχνιδι και απο αυριο να το μοιρασω σε μερικα μελη του φορουμ δωρεαν.
Leave a comment:



Leave a comment: