Announcement

Collapse
No announcement yet.

Aν ανασταίνατε ενα franchise, ποιο θα ηταν?

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• enwsiths
    replied
    Originally posted by Imrahil View Post
    Βroken Sword 2D, Τheme Hospital (με patch νέας γρίπης κτλ.)
    Imrahil auto eixa skopo na pw mias kai einai to agaphmeno mou game ever , opws epishs kai to tex murphy.Kati se styl pandora directive...kati san to ellhniko conspiracies pou perimenoume edw kai xroniaaaaaaaa...

Leave a comment:

• Titus
    replied
    Altair έχω βαρεθεί να το γράφω κι έχετε βαρεθεί να το διαβάζετε, το ξέρετε πολύ καλά ότι είμαι μέγιστο fanboy.

Εκτός των άλλων, η σειρά ΔΕΝ ΠΕΘΑΝΕ. ΤΟ ΑΡΝΟΥΜΑΙ. ΖΕΙ ΑΚΟΜΑ. ΕΝΑΣ ΖΩΝΤΑΝΟΣ ΔΕ ΓΙΝΕΤΑΙ ΝΑ ΑΝΑΣΤΗΘΕΙ. Τ'ΑΚΟΥΣ ΜΩΡΗ EIDOS???!!!

Leave a comment:

• Altair
    replied
    Originally posted by Titus View Post
    blahblahblahblahblahblahblahblah
    blahblahblahblahblahblahblahblahblahblahblahblah
    Εγώ Τίτε πριν δω το κείμενό σου σκέφτηκα σε ολόκληρο κατεβατό,κάπου θα υπάρχει αυτό.LEGACY OF KAIN.Με απογοήτευσες.
    Τώρα για να είμαι ειλικρινής δεν έχω κάτι άλλο να πω μιας και τα είπατε όλα.Βέβαια ένα καλό καινούριο Shinobi & Shadow of the Beast αν βγαίνανε δε θα με χάλαγε.:phil:

edit:I just failed miserably.
    Dino Crisis ρεεεεεεε!!!!

Leave a comment:

• bullethell
    replied
    Alex Kidd in the Miracle World, σε full 3D έκδοση πιστή στο 2D θρύλο.

Leave a comment:

• Somari
    replied
    Bέβαια εγώ έχω ήδη αυτό

Leave a comment:

• Somari
    replied
    Ωραίο,και είναι σαν το πρώτο πρώτο.Ξέχασε να πάρει το τοτέμ όμως.

Leave a comment:

• Loggo
    replied
    Όχι, γιατί αν εξαιρέσεις το πρώτο που ήταν αντιγραφή του Wonderboy, πρόκειται για τελείως διαφορετικές σειρές. Όποτε ναι, απαιτούμε ανάσταση του Adventure Island σε 2D!

Η Hudson σκέφτεται πριν από σένα για σένα, αλλά εσύ βιαστικές να πουλήσεις την κονσολάρα το Wii που τα έχει όλα.

Πρέπει να κάποια στιγμή να το δοκιμάσουμε. Ραμπίδηηηηη αν το βρεις βάλτο στο Wii, αν μαζευτούμε ποτέ για 4απλο Mario να το δούμε.

Leave a comment:

• Somari
    replied
    Tώρα αν ζητήσω "ανάσταση" του asventure island θα είναι πλεονασμός,μιας και έχετε ζητήσει ήδη του wonder boy?

Leave a comment:

• Loggo
    replied
    Originally posted by hideo View Post
    Αν ειναι αυτο με την κοπελα πρωταγωνιστη το εχω δοκιμασει.Αλλα δεν το εχω προχωρησει ιδιαιτερα.Φαινεται παντως πολυ καλο.
    Ναι αυτό είναι.

Originally posted by hideo View Post
    Το Dragon’s Trap trap εχω στο μυαλο μου οταν φανταζομαι ενα καινουριο wonder boy.Πραγματικα,καταπληκτικο...και νομιζω οτι θα μπορουσε να πετυχει σε 3d περιβαλλον.Το Okami για παραδειγμα ειχε ας πουμε καποια στοιχεια του Wb,οπως η δυνατοτητα να πηγαινεις σε περιοχες που δεν μπορουσες να πας πριν,οταν αποκτουσες καποιες δυναμεις.
    Ναι, κι εγώ θα ήθελα πολύ ένα Wonderboy σε 3D.

Leave a comment:

• Ground_zero
    replied
    Breath of Fire.

Leave a comment:

• Ren_of_Heavens
    replied
    Θα ήθελα ένα νέο μέλος αυτού το κόμματος σε συλλεκτική έκδοση που να περιλαμβάνει το εγχειρίδιο του Ασκητή με τίτλο "Κάντε το όπως το θέλετε"

Leave a comment:

• Imrahil
    replied
    Βroken Sword 2D, Τheme Hospital (με patch νέας γρίπης κτλ.)

Leave a comment:

• McSolid
    replied
    ToeJam & Earl...

Yo!

Leave a comment:

• Hipster Luffy
    replied
    τι θυμηθηκε το ατομο...

Leave a comment:

• sain't
    replied