Announcement

Collapse
No announcement yet.

Wii στα 159 ευρω για μια βδομαδα! αλλα που?...

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

Originally posted by Evans View Post
    Λολ αυτές οι ερωταπαντήσεις είναι προμήνυμα flame και γίνονται πάντα για τον ίδιο ακριβώς λόγο τα τελευταία 3 χρόνια. Ουτε καν με κεφαλαίο η πρώτη λέξη .
    My Bad

διορθώνω
    Εσύ σε πόσες μέρες το βαρέθηκες?

να υποθέσω οτι το δικό σου post δεν ειναι προμηνυμα flame?
    ας προσπαθήσω κ εγώ λοιπον

το PS3 το βαρέθηκα σε επτά ημέρες
    κ το πλήρωσα 650 euro:kill:

Comment

Μπραβο και στους δυο σας. Μπορειτε απλα να αγοραζετε και κανα καλο παιχνιδι να μη βαριεστε
      Do a barrel roll!

Comment

Originally posted by armstrong View Post
        My Bad

διορθώνω
        Εσύ σε πόσες μέρες το βαρέθηκες?

να υποθέσω οτι το δικό σου post δεν ειναι προμηνυμα flame?
        ας προσπαθήσω κ εγώ λοιπον

Τουλάχιστον εγώ έδωσα 250€ για κάτι που βαρέθηκα σχετικά σύντομα, εσύ έδωσες 650€ . Δεν το μετάνιωσα βέβαια, κάθε έξι μήνες όλο και κάτι που μου αρέσει θα βγει στο Wii. Τώρα, για παράδειγμα, περιμένω το SMG 2 . Μετά δεν ξέρω για πόσο καιρό θα μείνει κλειστό.

Comment

Εσκασες 650 για ps3 ;

δηλαδη το πηρες σχεδον στο λανσαρισμα τοτε που το αγοραζαν μονο τα καμενα sony fanboys :bleh:

τοτε δηλαδη που μετραγες τα ps3 games με το σταγονομετρο
          και δεν υπηρχαν ουτε ταινιες blu-ray να δεις (δεν ξερω αν ειχες και HDTV)
          λογικο να το βαρεθηκες

χμ και δε μου λες το ps3 το εχεις ακομα ;

Comment

Προμηθέψου άμεσα με αυτά ---> θα σου χρειαστούν, πίστεψέ με.

Comment

Originally posted by BartMan View Post
              Προμηθέψου άμεσα με αυτά ---> θα σου χρειαστούν, πίστεψέ με.
              My dear God the old "dust" joke about the Wii, how exciting.:kill:
              Με γειά strawhat και πάρε ένα link με παιχνίδια που σου προτείνω και μπορείς να τα βρεις σε καλές τίμες.

10:NiGHTS Journey of Dreams09:House of The Dead OverKill08:Zack and Wiki Quest for the Barbaros Treasure07:Little King...

Comment

Originally posted by sOLiD SNAKE View Post
                Εσκασες 650 για ps3 ;

δηλαδη το πηρες σχεδον στο λανσαρισμα τοτε που το αγοραζαν μονο τα καμενα sony fanboys :bleh:

τοτε δηλαδη που μετραγες τα ps3 games με το σταγονομετρο
                και δεν υπηρχαν ουτε ταινιες blu-ray να δεις (δεν ξερω αν ειχες και HDTV)
                λογικο να το βαρεθηκες

χμ και δε μου λες το ps3 το εχεις ακομα ;

εμένα τα swiffer δεν κάνανε δουλειά με το ps3, κ ξοδεύτηκα λίγο παραπάνω

Comment

Αρχίσανε τα τραγούδια πάλι...
                  Sundays are made for sleeping in. Sundays are made for walking around in baggy clothes, watching movies, nursing headaches and hanging out with your friends at the café. Sundays are NOT made for going to the worst neighborhood in town to find a kid who might be able to give you the information necessary to infiltrate a powerful cult that plans to take over the known universe. That's what Mondays are for.
                  ---------------------
                  animEΛ_ΛΑΣ

Comment

ΛΟΛ τέλειο!

Comment

λοιπονννννννννννν

Εχουμε και λεμε.....

Τσιμπησα σημερα το Wii+motion plus+classic control+component =>150+20+20+30=220 euro ολο το πακετακι, απο κει και περα τη δευτερα θα παει για χακαρισμα και θα βρω και μια λυση για το θεμα της μπαταριας και τελιωσαν τα εξοδα του wii, πολυ το χαρηκα τωρα θα ξεσκιστω στα μαριο που χουν λειψει απο το Ν64!!!

Comment

Γιατί να το πας για χακάρισμα ; Υπάρχουν πολλά sites που λένε επακριβώς πως να γίνει η "δουλεια" , ask ramparter about this ;)

Comment

Πάντως το Wii είναι μία αρκετά εύκολη κονσόλα για να χακαριστεί...

Εγώ περιμένω να το κάνουν αυτό στο PS3 χωρίς την χρήση Blue-Ray κλπ κλπ.
                          sigpic

Comment

Βρες έναν τρόπο να λιώσεις το Super Mario Galaxy. Όλα τ’ άλλα μπορούν να περιμένουν.
                            There are two types of people who will tell you that you cannot change the world:
                            Those who are afraid to try, and those who are afraid that you will succeed.

Comment

Αντε με γειες...

Καποια στιγμη το εχω κι εγω στο προγραμμα το Wii, αλλα ειλικρινα, δεν ειμαι καθολου σιγουρος για το τι θα παιξω περα απο τα κλασσικα Mario, Zelda κλπ... I mean, καποιος θα πρεπει να προσπαθησει λιγο περισσοτερο...

Το Wii Fit ομως μου ειναι πλεον απαραιτητο!!!!
                              :tanno:Κωστας Χατζαροπουλος:tanno:

Comment

Μιλησα με τον Ραμπιδη πριν παρω το wii και μου πε κι αυτος πως το modchip ειναι η καλυτερη λυση μιας και πεζει πολυ ανετα ολα τα παιχνιδια, οσον αφορα το μαριο galaxy δε μου ναι τιποτα να δωσω αλλα 40 ευρω αλλα οκ δε μπορω και γω την αλογιστη σπαταλη χθες εσκασα 330 μπαμ επειδη πειρα και ενα gps σε προσφορα, και ειναι αλλο ενα πενητνταρι το τσιπ + εξοδους μου κλπ, παει πολυ, λιγη υπομονη θα το τσιπαρω και θα τα παιζω ολα free.

ΥΓ Στο Wii αξιζει το τσιπαρισμα επειδη εσθανομαι πως πληρωσα αυτα τα 220 (και μη πειτε πως πειρα τα περιφερειακα διοτι διχως αυτα δε παιζεις τπτ) ευρω για να παρω μια κονσολα με τεχνικα χαραχτηριστικα δεκαετιας, και το τρελο ειναι πως διαπιστωσα οτι εξακολουθει να ειναι πιο ακριβη κονσολα απο τις αλλες 2, διοτι αν ειχα παρει κανονικη εκδοση θα ειχαμε εναν απολογισμο στα 280 ευρω! τη στιγμη που το Xbox Elite παει στα 250 ...ελεος.

Comment

Working...
                                X