Announcement
Collapse
No announcement yet.
Wii στα 159 ευρω για μια βδομαδα! αλλα που?...
Collapse
X
-
Πάντως το Wii είναι μία αρκετά εύκολη κονσόλα για να χακαριστεί...
Εγώ περιμένω να το κάνουν αυτό στο PS3 χωρίς την χρήση Blue-Ray κλπ κλπ.
Leave a comment:
-
Γιατί να το πας για χακάρισμα ; Υπάρχουν πολλά sites που λένε επακριβώς πως να γίνει η "δουλεια" , ask ramparter about this ;)
Leave a comment:
-
λοιπονννννννννννν
Εχουμε και λεμε.....
Τσιμπησα σημερα το Wii+motion plus+classic control+component =>150+20+20+30=220 euro ολο το πακετακι, απο κει και περα τη δευτερα θα παει για χακαρισμα και θα βρω και μια λυση για το θεμα της μπαταριας και τελιωσαν τα εξοδα του wii, πολυ το χαρηκα τωρα θα ξεσκιστω στα μαριο που χουν λειψει απο το Ν64!!!
Leave a comment:
-
Originally posted by sOLiD SNAKE View PostΕσκασες 650 για ps3 ;
δηλαδη το πηρες σχεδον στο λανσαρισμα τοτε που το αγοραζαν μονο τα καμενα sony fanboys :bleh:
τοτε δηλαδη που μετραγες τα ps3 games με το σταγονομετρο
και δεν υπηρχαν ουτε ταινιες blu-ray να δεις (δεν ξερω αν ειχες και HDTV)
λογικο να το βαρεθηκες
χμ και δε μου λες το ps3 το εχεις ακομα ;
εμένα τα swiffer δεν κάνανε δουλειά με το ps3, κ ξοδεύτηκα λίγο παραπάνω
Leave a comment:
-
My dear God the old "dust" joke about the Wii, how exciting.:kill:Originally posted by BartMan View Post
Με γειά strawhat και πάρε ένα link με παιχνίδια που σου προτείνω και μπορείς να τα βρεις σε καλές τίμες.
Leave a comment:
-
Εσκασες 650 για ps3 ;το PS3 το βαρέθηκα σε επτά ημέρες
κ το πλήρωσα 650 euro:kill:
δηλαδη το πηρες σχεδον στο λανσαρισμα τοτε που το αγοραζαν μονο τα καμενα sony fanboys :bleh:
τοτε δηλαδη που μετραγες τα ps3 games με το σταγονομετρο
και δεν υπηρχαν ουτε ταινιες blu-ray να δεις (δεν ξερω αν ειχες και HDTV)
λογικο να το βαρεθηκες
χμ και δε μου λες το ps3 το εχεις ακομα ;
Leave a comment:
-
Τουλάχιστον εγώ έδωσα 250€ για κάτι που βαρέθηκα σχετικά σύντομα, εσύ έδωσες 650€Originally posted by armstrong View PostMy Bad
διορθώνω
Εσύ σε πόσες μέρες το βαρέθηκες?
να υποθέσω οτι το δικό σου post δεν ειναι προμηνυμα flame?
ας προσπαθήσω κ εγώ λοιπον
το PS3 το βαρέθηκα σε επτά ημέρες
. Δεν το μετάνιωσα βέβαια, κάθε έξι μήνες όλο και κάτι που μου αρέσει θα βγει στο Wii. Τώρα, για παράδειγμα, περιμένω το SMG 2
. Μετά δεν ξέρω για πόσο καιρό θα μείνει κλειστό.
Leave a comment:
-
Μπραβο και στους δυο σας. Μπορειτε απλα να αγοραζετε και κανα καλο παιχνιδι να μη βαριεστε
Leave a comment:
-
My BadOriginally posted by Evans View PostΛολ αυτές οι ερωταπαντήσεις είναι προμήνυμα flame και γίνονται πάντα για τον ίδιο ακριβώς λόγο τα τελευταία 3 χρόνια. Ουτε καν με κεφαλαίο η πρώτη λέξη
.
διορθώνω
Εσύ σε πόσες μέρες το βαρέθηκες?
να υποθέσω οτι το δικό σου post δεν ειναι προμηνυμα flame?
ας προσπαθήσω κ εγώ λοιπον
το PS3 το βαρέθηκα σε επτά ημέρες
Leave a comment:
-
Καιρός να μάθεις την ανωτερότητα της casualιας απ'την hardcorίλα!Originally posted by Strawhat Nikos View PostΤο πειραααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααα ααααααααααααα
εχω και γω wiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii iiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii iiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii!!
Leave a comment:

Leave a comment: