Επειδή πλέον δεν έχει νόημα να βάλω ολόκληρη τη λίστα θα βάλω μόνο το αγαπημένο μου παιχνίδι γαι φέτος.Σίγουρα δεν έπαιξα πολλά λόγω στρατού ή λόγω του ότι δεν είχα την κονσόλα (βλέπε Uncharted 2) όμως από όσα έπαιξα βάζω με χαρακτηριστική άνεση το Assassin's Creed 2 ως την κορυφαία μου επιλογή.Είναι ο μοναδικός τίτλος που έκατσα και τον χιλιάρισα,έπαιξα γύρω στις 35 ώρες και θα ήθελα πάρα πολύ να βρω χρόνο να τον ξαναπαίξω.Ακούω και το soundtarck τώρα κι έχω λιώσει.Ανυπομονώ να τσιμπήσω τα dlc του.
Μετα τα Shadow of the Colossus,Ico,Okami Symphony of the Night και άλλα δεν περίμενα ποτέ ότι ένας τέτοιςο τίτλος θα έμπαινε στην κορυφή της λίστας μου.Θεωρώ πως όποιος δεν έπαιξε το 2 επειδή τον ξενέρωσε το 1 έχει χάσει ένα πολύ σπουδαίο τίτλο.Μου αρέσει τόσο, που μέχρι και nickname σε Ezio θα σκεφτόμουνα να αλλάξω αν το Altair δεν με εξέφραζε τόσο πολύ.
Πραγματικά πιστεύω πως πρέπει να παιχτεί από όλους.Είναι ο ορισμός του σωστού sequel.Βελτιωμένο και με προσθήκες σε όλους τους τομείς.
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Gamers Odyssey Awards 2009
Collapse
X
-
Eγώ βάζω μόνο τα games που έχω ασχοληθεί και ότι μου προξένησε ενδιαφέρον.Πάμε λοιπόν:
Κατηγορία 1..........................Καλύτερο παιχνίδι οικιακής κονσόλας της φετινής χρονιάς
Resident Evil 5
Κατηγορία 2..........................Καλύτερο παιχνίδι φορητής κονσόλας της φετινής χρονιάς
The Legend of Zelda:Spirit Tracks
Κατηγορία 3..........................Καλύτερο παιχνίδι για PC της φετινής χρονιάς
-
Κατηγορία 4..........................Καλύτερη κονσόλα της φετινής χρονιάς βάσει φετινού line-up
Nintendo DS(για δυο λόγους:spirit tracks και kingdom hearts days)
Κατηγορία 5..........................Καλύτερος οπτικός τομεας σε φετινό παιχνίδι
Resident Evil 5
Κατηγορία 6..........................Καλύτερος ηχητικός τομέας σε φετινό παιχνίδι
Κατηγορία 7..........................Πλέον καινοτόμος φετινός τίτλος
Wii Sports Resort
Κατηγορία 8..........................Τίτλος έκπληξη-αποκάλυψη της χρονιάς
Kingdom Hearts 358/2 days
Κατηγορία 9..........................Τίτλος απογοήτευση της χρονιάς
COD:Modern Warfare 2
Κατηγορία 10..........................Καλύτερη ομάδα ανάπτυξης της χρονιάς
Square Enix
Κατηγορία 11..........................Καλύτερος-η εκδότης-τρια της χρονιάς
Nintendo
Κατηγορία 12..........................Καλύτερη online εμπειρία σε φετινό τίτλο
Street Fighter 4
Κατηγορία 13..........................Καλύτερος άγνωστος φετινός τίτλος (που δεν είχε εμπορική πορεία ανάλογη της ποιοτητάς του)
-
Κατηγορία 14..........................Καλύτερη αποκλειστικότητα της χρονιάς
Κατηγορία 15..........................Πιο σημαντική-εντυπωσιακή ανακοίνωση της βιομηχανίας για φέτος
Metroid Other M
Κατηγορία 16..........................Πιο οverhyped παιχνίδι της χρονιάς,ασχέτως ποιότητας
COD:Modern Warfare 2
Κατηγορία 17..........................Φετινός τίτλος που σας ώθησε να προβείτε σε αγορά κονσόλας (system seller-αν υπάρχει)
Resident Evil 5
Κατηγορια 18..........................Game of the year για το 2009
------------------------------------------------------------------------
Leave a comment:
-
Μάγκες εγώ δε θα παραθέσω λίστα γιατί δεν έχω εμπειρία από πολλά games. Θα δώσω όμως βραβείο φετινού τίτλου που με ώθησε να προβώ σε αγορά κονσόλας. Και αυτό είναι το Street Fighter IV. Δεν είχα σκοπό να αγοράσω καινούργια κονσόλα. Έχω πάρα πολλούς άπαιχτους και άπαιχτους (όχι όμως και άπαιχτους) τίτλουςσε Xbox, PS2, DS και PC οι οποίοι μου αρκούν για να παίζω στις ελεύθερες ώρες μου. Όμως... SFIV μόνο στη νέα γενιά και βαρύ για το PC μου. Είπα να πάρω μια κονσολίτσα (Xbox 360) και με την ευκαιρία θα παίξω και άλλα παιχνίδια. Μέχρι στιγμής το SFIV ακόμα μονοπωλεί το ενδιαφέρον μου αλλά έχω ασχοληθεί και με 3-4 άλλα παιχνίδια.
Leave a comment:
-
Lol mpa, mallon den tha to valw pouthena, ektos an yparxei kathgoria gia to poio diaskedastiko game pou paiksate teleftaiws.
Leave a comment:
-
Εγώ πάντως στη λίστα του G0 περιμένω αν δω στις περισσότερες κατηγορίες το Dissidia.
Leave a comment:
-
Συμφωνω απολυτα. Και προσωπικα δεν εχω καμια ορεξη να ξαναγινω μαρτυρας οποιασδηποτε αντιπαραθεσης για παιχνιδια τα οποια ουτως ή αλλως ειχαν την τιμητικη τους στο φορουμ. Κοινως μην ψαχνεστε.
Leave a comment:
-
Να πω τα αυτονοητα.
Εδω δηλωνουμε επιγραμματικα αυτα που ξεχωρισε ο καθενας μεσα στο 2009 κι εχει απολυτο ενδιαφερον διοτι μας διδετε η ευκαιρια να δουμε τα γουστα των αλλων και πως ταυτιζονται με το δικο μας στην τελικη επιλογη. Επισης, ειναι χρησιμο γιατι μπορει να δει και καποιος στατιστικα τις συνολικες προτιμησεις του forum και να βγαλει τα οποια συμπερασμα του
Τωρα για την αναπτυξη των θεσεων υπαρχουν : Ive just Finished , Τι παιζεται αυτον τον καιρο και το Reviews Section οπου ο καθενας αποτυπωνει τις σκεψεις του αναλυτικοτερα (σε τακτικη βαση). Με αυτη τη λογικη που δεν ειναι καθολου παραλογη, ειναι ασκοπο να τις ΞΑΝΑ-αναπτυξουμε κι εδω.
Leave a comment:
-
Afto ton kairo paizw Dragon age Origins kai otan teleiwsw, thelw na paiksw to Uncharted 2, giafto tha perimenw ligo parapanw prin dosw thn dikh mou lista edw, twra gia ta paixnidia ksexwrista tha sxoliasw sta analoga topic, giati exw na pw polla gia to battle system tou Dragon age
Leave a comment:
-
Έτσι κι αλλιώς off βγήκαμε :xp: .Originally posted by sOLiD SNAKEΑαααααρρρργκκχχχχχχχ
τεσπα το προσπερναω
για να μην το παμε οφ το θρεντ.
Songoku το DS θα μπει σίγουρα μέσα στη λίστα σου. Εγώ ήμουν ανάμεσα σε DS και σε Uncharted 2 για GOTY και τελικά έβαλα το δεύτερο στη θέση αυτή. Το βρήκα πιο... αψεγάδιαστο ας πούμε, ενώ το DS, παρόλο που είναι επίσης τέλειο και παιχνίδι του 9, έχει τα προβληματάκια του.
Συνολικά τη χρονιά που πέρασε τη βρήκα πολύ ενδιαφέρουσα. 360 δεν έπαιξα καθόλου βέβαια, αν εξαιρέσουμε το SFIV, με το οποίο ασχολήθηκα 2-3 μήνες και το παράτησα. Το PS3 IMO είχε την τιμητική του με όλα αυτά που κυκλοφόρησαν. Αν λάβουμε υπόψιν μας και το FF XIII που βγαίνει σε λίγο πιστεύω ότι έχουμε την πλέον καλύτερη κονσόλα της χρονιάς. Σε φορητά υπήρξαν πολλές ενδιαφέρουσες προτάσεις και μέχρι και το Wii είχε κάτι να μας δώσει (NSMB Wii).
Το 360 πάντως πραγματικά με άφησε αδιάφορο. Το SFIV ήταν multi platform, η μόνη αποκλειστικότητά του που θα έλεγες ότι με ενδιαφέρει είναι το ODST, που κι αυτό δε νομίζω να το παίξω.
Leave a comment:
-
Παράδειγμα έφερα επειδή είδα την ταινία προχτές και μου ήρθε. Eίπε κανείς ότι είναι αριστουργήματα της 7ης Τέχνης; Αλλά και να το είπε, γιατί να ισχύει η αποψή σου; Είσαι ειδικός στο σινεμά;
Leave a comment:
-
Βασικα με το που μπηκα στο forum και ειδα τον αριθμο των απαντησεων ειπα ''α ωραια για να δουμε!!!'' Φτανω στο post του evans, κοιταω το braid και καπακια λιγο πιο κατω βλεπω post jedah...χωρις να διαβασω σκεπτομαι ''αρχισαμε...''

;)
. Anyway, να πω οτι το thread ειναι ανοιχτο στο να σχολιαζει ο καθενας τις επιλογες του και να γινει μια κουβεντα για το πως πηγε ολη η χρονια, το λεω και στην αρχη. Δεν χρειαζεται να ακολουθησετε συγκεκριμενη φορμα αν δεν σας αρεσει ή το βρισκετε ανουσιο...μπορει να γινει και συζητηση γυρω απο τις επιλογες του καθενος περα απο τη list. Εγω θα περιμενω μεχρι να ξεκινησω και το demons souls παντως και μετα θα σχολιασω!
Leave a comment:
-
ΑαααααρρρργκκχχχχχχχOriginally posted by Evans View PostΔυστυχώς οι ταινίες του Γούντι Άλλεν είναι αδιάφορες.
τεσπα το προσπερναω
για να μην το παμε οφ το θρεντ.
Leave a comment:
-
Τελικά το τι ενοχλεί εσένα ή οποιονδήποτε άλλο είναι απαγορευμένο, ενώ ότι ενοχλεί εμένα είναι θεμιτό; Έθεσα κάποια ερωτήματα αμφισβητώντας την αξία ενός τέτοιου θέματος, με τον τρόπο που εξελλίσεται. Επί αυτού απάντησαν έστω και ξώφαλτσα, ο G0 και ο Ramp. Εγώ πιστεύω πάντως ότι αν το χρειαζόμαστε ένα τέτοιο θέμα περισσότερο από μια definitive λίστα recommended παιχνιδιών, καλό είναι να το ονομάζουμε αλλιώς. Επίσης οι τοποθετήσεις δεν γίνονται ποτέ για ενόχληση αλλά για συζήτηση. Ώρες ώρες αισθάνομαι σαν τον παππού στην καινούρια ταινία του Γούντι Άλλεν, που λέει τα αυτονόητα. Τέλος πάντων whatever works!
Leave a comment:
-
Πάντως Jedah όταν δε σε ενδιαφέρει ένα θέμα, καλό είναι απλώς να μην το κοιτάς (πόσο μάλιστα να μη σχολιάζεις σε αυτό). Και το χρόνο σου δε χάνεις (εκτός και αν δεν το θεωρείς χάσιμο χρόνου να κοιτάς πράγματα που κοροϊδεύεις) και δεν ενοχλείς τους άλλους (γιατί για ακόμα μία φορά ενοχλείς με τις τοποθετήσεις σου).
Leave a comment:
Leave a comment: