Announcement

Collapse
No announcement yet.

2010 - Προβλεψεις

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• 丹野
    replied
    Ελπίζω η Remedy να κρατήσει τον λόγο της και να επικεντρωθεί στην κυκλοφορία του Alan Wake. Τόσα videos, τόσες εικόνες και έχω καβλώσει άγρια ! Είναι κρίμα να το έχουν για άλλο 1 χρόνο στα ράφια !

Προβλέπεται μία κλωτσιά στα μούτρα της Sierra να νοιώσει και να μας πει τι παίζει με το επεισόδιο 3. Όλο διαβάζω είναι under construction !!!

Προβλέπεται μία εκρηκτική χρονιά για τους φίλους των RPG με τον συνδυασμό Resonance of Fate-Bayonetta-Final Fantasy XIII !

Leave a comment:

• Deus
    replied
    (έπαθε πολιτισμικό σοκ μετά το ανωτέρω ποστ)

Το Final Fantasy 13 θα τα σπάει.

Θα ανακοινωθεί επιτέλους kingdom hearts 3(ελπίζω ΌΧΙ για φορητά)

Θα δούμε επιτέλους το επεισόδιο 3 του half life 2.

Aνακοίνωση του zelda wii.

Leave a comment:

• Azrael
    replied
    ΟΤΑΝ ΕΡΘΕΙ Ο ΜΑΡΤΙΟΣ ΤΟ GOD OF WAR III ΘΑ ΣΚΙΣΕΙ ΤΟΝ ΠΥΡΗΝΑ ΤΟΥ ΠΥΡΗΝΑ ΤΗΣ ΓΗΣ, ΟΛΟΙ ΟΙ ΦΛΩΡΟΙ ΘΑ ΜΕΤΑΝΟΗΣΟΥΝ, ΟΙ FALSE ONES ΘΑ ΠΑΝΕ ΝΑ ΚΛΑΨΟΥΝ ΣΤΟ ΣΥΡΤΑΡΙ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΘΑ ΘΥΜΟΥΝΤΑΙ ΤΟ UNCHARTED 2 ΩΣ ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΤΟΥ PS2.

FUCK THE WORLD!INTO GLORY RIDE!HAIL AND KILL!

Leave a comment:

• sain't
    replied
    ουάου η Zelda με το master sword!

Leave a comment:

• Enpsty
    replied
    Ναι το θυμάμαι.
    Και το link που έβαλε ο armstrong τις ίδιες εικόνες απ'το βιντεάκι δείχνει πάνω-κάτω.
    Δεν μασάω μ'αυτά.

Leave a comment:

• Ramparter
    replied
    Το ειχαν πρωτοδειξει τον Οκτωβριο του 2008 με το ονομα Dynamic Slash.

Leave a comment:

• Enpsty
    replied
    Ρε στάχτη στα μάτια σας ρίχνει η nin.
    Έτσι θα είναι το Zelda λέμε!

Leave a comment:

• Kirby
    replied
    Μόνο ως τίτλο γράφει Dynamic ZAN (προσωρινό όνομα) και όχι Zelda no Densetsu

Leave a comment:

• armstrong
    replied
    Originally posted by Ormion View Post

Βλέπετε αυτό το άγνωστο (και ξεχασμένο) game στο 2:59;

Ε, λοιπόν αυτό είναι ένα tech demo του Zelda Wii.

Το είπα πρώτος έτσι;;;

Ξεχασμένο ίσως απο σένα κ καμμία σχέση με αυτό που λές.

Leave a comment:

• Enpsty
    replied
    Θα γράψω κάτι και είστε όλοι μάρτυρες ότι το είπα πρώτος σε όλο το νετ, έτσι;

Βλέπετε αυτό το άγνωστο (και ξεχασμένο) game στο 2:59;

Ε, λοιπόν αυτό είναι ένα tech demo του Zelda Wii.

Το είπα πρώτος έτσι;;;

Leave a comment:

• Ramparter
    replied
    Η Nintendo θα ανακοινωσει το Wii HD στη μοναδικη τιμη των 399€. Θα πατωσει ομως και ετσι η εταιρια θα αποφανθει οτι ο κοσμος δεν ενδιαφερεται για την υψηλη αναλυση.

Leave a comment:

• Hipster Luffy
    replied
    το 2010 θα αντικαταστησω τη γκομενα μου θα βαλω ζαντες αλουμινιο στο Μπραβο και ελπιζω να μη μου μενει χρονος για videogames ;)

Leave a comment:

• Chief
    replied
    Το Max Payne 3 θα είναι μια μεγάλη πατάτα σε reviews/κριτικές αλλά θα πουλήσει τα κέρατά του. Αντίθετα το Alan Wake δεν θα πουλήσει τίποτα και θα είναι ένα πολύ καλό παιχνίδι.

Leave a comment:

• Ground_zero
    replied
    Provlepw pws me to Natal, h Nintendo tha xasei poly apo to casual koino ths apo thn Microsoft, pragma pou tha kanei to PS3 na parameinei sthn trith thesh apo plevra pwlhsewn.

Epishs h Nintendo tha vgalei kainourio periergo forhto gia na antikatasthsei to DS mia kai kalh.

H provlepsh gia ton eafto mou einai oti to 2010 tha kaw poly perissotero apo alles xronies, giati apo Martio kai meta vgainoun ola ta paixnidia pou perimena toso kairo na paiksw me prwto kai kyrio to "FF14" pou einai online kai ta online paixnidia kanoun ta paidia zombies.

Leave a comment:

• Evans
    replied
    - H Valve ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ θα δειξει το Episode 3, οπου το Portal Gun θα ενταχθει στο core gameeplay του Half-Life, δημιουργοντας απειρες πιθανοτητες για puzzles και τροπους αντιμετωπισης του παιχνιδιου.
    Δε νομίζω ότι πρέπει να μπει το Portal Gun μέσα στο gameplay του Ep3. Γιατί μία τόσο φοβερή ιδέα να μπει σε ένα πλαίσιο που απλώς δε θα της ταίριαζε; Καλά είναι εκεί που είναι, κατά τη γνώμη μου δε θα έπρεπε να χρησιμοποιηθεί πουθενά αλλού.

Κατά τα άλλα ναι, το μόνο που με καίει είναι η οποιαδήποτε ανακοίνωση για το νέο επεισόδιο. Α, θέλω να βγει και καλό το καινούριο Sonic . Αν ανακοινωθεί και νέο Breath of Fire θα τα έχουμε όλα.

Leave a comment:

Working...
X