Ότι είπε ο deus.Εγώ σχολίασα γιατί δεν είναι αριστούργημα και δεν είναι έπος βασιζόμενος σε αντικειμενικά κριτήρια.Τώρα το τι αρέσει στον καθένα και το τι έχει παίξει ή το τι θεωρεί καλό είναι άλλο θέμα.
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Καλύτερο Zelda (εκτός του Ocarina)
Collapse
X
-
Originally posted by Ormion View PostΔεν ενοχλούμαι αλλά όποτε σε αυτό το forum πει κάποιος κάτι για το ΤΡ αμέσως να τον φάνε.
Ο σκοπός του poll είναι να ψηφίσει ο καθένας το αγαπημένο του Zelda<- κάτι που είναι υποκειμενικό.
Όμως πάλι η συζητήση πήγε στο ΤΡ και το πόσο παράλογο είναι να τον θεωρούμε ως ένα από τα καλύτερα Zelda.
Τόσο κακό είναι δλδ. κάποιος να το θεωρεί παιχνιδάρα;
Η αλήθεια είναι ότι γενικά έχουμε αναλύσει 100 φορές το γιατί δεν μας άρεσε το tp.
Τέλος πάντων,το θέμα ας λήξει εδώ.
Tidy!
Do not blame me.Blame yourself or God.
In Matsuno we trust.
Comment
-
Para ta grafika tou (de goustarw th deluxe pou to mono pou kanei einai ta xrwmata-supergb ftw.- , th vriskw me to aspomavro kai tis gkri apoxrwseis) pshfizw anetotata to link's awakening kai runner up to a link to the past.Deus Misereatur...
Gloria filiorum patres i.e.m.e
Viva los Vatos Locos
---------------------
UNITED WE STAND DIVIDED WE FALL...
Comment
-
Originally posted by paixtis View PostΌτι είπε ο deus.Εγώ σχολίασα γιατί δεν είναι αριστούργημα και δεν είναι έπος βασιζόμενος σε αντικειμενικά κριτήρια.Τώρα το τι αρέσει στον καθένα και το τι έχει παίξει ή το τι θεωρεί καλό είναι άλλο θέμα.
Εσένα οι άδειες εκτάσεις μπορείν να σου 'φωνάζουν' άψυχο, εμένα όμως μου λένε ρεαλισμό και (ναι) ατμόσφαιρα.
Κτλ, κτλ, κτλ...
Comment
-
Θα συμφωνησω εδω, μην αρχισουμε παλι την ιδια ιστορια με τα αντικειμενικα κριτηρια γιατι απλα δεν υφισταται κατι τετοιο.
Comment
-
Βασιζόμενος σε αντικειμενικά κριτήρια λέω.Δηλαδή αναφέρω το τι έχει το πσιχνίδι σε σχέση με τα προηγούμενα.Αντικειμενικά κριτήρια για το τι είναι έπος σαφώς και δεν υπάρχουν.Ο καθένας το αντιλαμβάνεται διαφορετικά.Πάντως θα ήθελα να μου αναλύσει κάποιος τι σκέψη του γιατί το θεωρεί αριστούργημα,έπος κ.τ.λ. και να μου πει όλα τα στοιχεία που ανέφερα πώς του φαίνονται.Nintendo I.D.: paixtis
3ds friend code: 2664-2347-7128
Comment
-
Όντως, το ιδανικό θα ήταν να γινόταν μια ανάλυση με επιχειρήματα και από τις δυο πλευρές ώστε, αν είναι δυνατόν, να καταλήξουμε σε ένα συμπέρασμα. Βέβαια, κάτι μου λέει ότι δε πρόκειται να γίνει αυτό.There are two types of people who will tell you that you cannot change the world:
Those who are afraid to try, and those who are afraid that you will succeed.
Comment
-
Τέσπα ας μην αναλωθούμε σε όρους και ορισμούς πάλι δεν έχει νόημα.Εγώ είπα την άποψή μου.Αν θέλουν ας μου πουν απ'την άλλη πλευρά τι τους προκάλεσε αυτό το θαυμασμό για το παιχνίδι και το συζητάμε.Nintendo I.D.: paixtis
3ds friend code: 2664-2347-7128
Comment
-
Originally posted by paixtis View PostΤέσπα ας μην αναλωθούμε σε όρους και ορισμούς πάλι δεν έχει νόημα.Εγώ είπα την άποψή μου.Αν θέλουν ας μου πουν απ'την άλλη πλευρά τι τους προκάλεσε αυτό το θαυμασμό για το παιχνίδι και το συζητάμε.
Comment
-
Προσοχή ακολουθεί troll-post από μένα.
Originally posted by Ormion View PostΤο σενάριο, οι μάχες, τα dungeons, η μελαγχολική ατμόσφαιρα, η διάρκεια, τα γραφικά, ότι θα ήθελα από ένα Zelda εν ολίγοις.Originally posted by RafΗ Νίντι λίγο το πάει αλλιώς, ε, έχουμε τον Ραμπ εκεί να ψιλοτρολάρει.
Comment
-
Δεν κατάλαβα ρε παίδες και ιδιαίτερα εσύ ρε παιχτούρα ποιο είναι το πρόβλημα σας! Το TP άρεσε περισσότερο στα παιδία και το ψηφίσανε εσείς τι σκάλωμα φάγατε?
Μήπως να σας στείλουμε κανα πμ την επόμενη φορά που θα έχουμε poll να σας συμβουλευτούμε για το τι θα ψηφίσουμε? Ελεος δλδ!
Κατ εμε μια χαρά παιχνίδι ήταν το TP απλά δεν ανταπεξήλθε στις προσδοκίες που είχαμε (η μας είχε δημιουργήσει το hype) αυτό δεν σημαίνει ότι πρέπει να το βαφτίσουμε και πατάτα ή να κράζουμε οποίον του άρεσε.
Είχε και το καλύτερο sidekick της σειράς (τουλάχιστον από τα ζελντα που εχω παίξει εγώ)
I attack sharks
when i smell them bleed
I dont go swimming
water just wants to be around me.
Comment
-
O Link den exei sidekicks"Time fades even legend and the origin of Soul Reaver has been lost long ago.
But its purpose remains; to feed on the souls of any creature it strikes.
Kindred, this blade and I."
"ΔΕΝ είναι θέμα Νιντέντο πλέον..."
Greek Gaming Videos
Greek Final Fantasy Forum
Comment
-
Τέσπα ας μην αναλωθούμε σε όρους και ορισμούς πάλι δεν έχει νόημα.Εγώ είπα την άποψή μου.Αν θέλουν ας μου πουν απ'την άλλη πλευρά τι τους προκάλεσε αυτό το θαυμασμό για το παιχνίδι και το συζητάμε.
Καθώς το έπαιζα ένιωθα υπέροχα. Ένιωθα πως είναι η πληρέστερη και καλύτερη ενσάρκωση του κόσμου του Zelda.
Comment
Comment