Announcement

Collapse
No announcement yet.

MegaWAT: BUNGIE AND ACTIVISION ANNOUNCE EXCLUSIVE, WORLDWIDE PARTNERSHIP

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Enpsty
    replied
    Originally posted by Dj Solid View Post
    Και ποιος σας λεει ρε παιδες οτι το gameplay του Mario ειναι το ιδιο; Ειναι το ιδιο το πρωτο Super Mario Bros. με το New SMB; Ειναι το ιδιο το Galaxy με το Mario 64;

Εκτος απο τον πυρηνα του platform game (τον οποιο δημιουργησε φυσικα το Mario), τα υπολοιπα εχουν παλαβες διαφορες.
    Εγώ μαζί σου είμαι. Απλά ποιο λογική θα ήταν μια τέτοια απάντηση απ'τον λόγο του σεναρίου.

Leave a comment:

• McSolid
    replied
    Και ποιος σας λεει ρε παιδες οτι το gameplay του Mario ειναι το ιδιο; Ειναι το ιδιο το πρωτο Super Mario Bros. με το New SMB; Ειναι το ιδιο το Galaxy με το Mario 64;

Εκτος απο τον πυρηνα του platform game (τον οποιο δημιουργησε φυσικα το Mario), τα υπολοιπα εχουν παλαβες διαφορες.

Επισης περιμενω να μου πει ο Suke τι παιχνιδια θελει να βγαινουν μονο απο την βιομηχανια.

Leave a comment:

• Enpsty
    replied
    Βρε Tannosuke παράτησες τα Mario λόγω σεναριού;
    Να πω ότι τα παράτησες γιατί το gameplay είναι συνέχεια το ίδιο να πάω πάσο. Ότι μεγάλωσες και θες κάτι ποιο ''ενήλικο'' να ξαναπάω πάσο.
    Αλλά να παρατήσεις το Mario για το σενάριο;

Leave a comment:

• Deus
    replied
    Όποιος αμφισβητεί την ποιότητα και την προσφορά των mario παιχνιδιών στο gaming είτε είναι παντελώς άσχετος και γράφει ότι του κατέβει είτε απλά ξεκίνησε να ασχολείται χτες με games.Συγνώμη αν θίγω άτομα αλλά πραγματικά δεν υπάρχει άλλη λογική εξήγηση.

Κάποια μαριο spin offs πάντως είναι εξαιρετικά σαν παιχνίδια πχ paper mario.

Tανο σέβομαι καταλαβαίνω ότι τα γούστα διαφέρουν αλλά πρόσεχε και λίγο τι γράφεις.Δεν είναι λογικό να γράφεις ότι τα μαριο είναι εμπορικά όταν παίρνουν 10αρια από παντού και είναι κοινώς αποδεκτό ότι είναι εξαιρετικά σαν παιχνίδια.Δηλαδή εσύ είσαι ο σωστός και όλοι οιο υπόλοιποι είναι άσχετοι;

Leave a comment:

• McSolid
    replied
    Εγω θελω να μου πεις ρε Σουκε ενα πραγμα, και υποσχομαι οτι δεν θα ξαναμιλησω στο φορουμ αν μου το εξηγησεις:

Θελω να μου πεις ΤΙ ακριβως παιχνιδια θα ηθελες να υπαρχουν μονο στην βιομηχανια, απο ποιους και για ποιον λογο. Ετσι για να μαθω.

Το ιδιο θα ηθελα και απο τον BB βεβαια.

Ειλικρινα, τι διαολο παιχνιδια θα θελατε αυτη η βιομηχανια να παραγει αποκλειστικα;

Επισης καταλαβαινεις φανταζομαι το μεγεθος της βλακειας του να παιζεις Mario και Pokemon για το ΣΕΝΑΡΙΟ...

Προσωπικα εχω σχηματισει την αποψη πως δεν εχεις την παραμικρη ιδεα του τι παει να πει gameplay και μηχανισμος. Τουλαχιστον αυτο εχω βγαλει σαν συμπερασμα, αν και θα ηθελα μια ειλικρινη απαντηση στην ερωτηση μου.

Leave a comment:

• 丹野
    replied
    Παρέλειψα να σας πω και τον λόγο που παράτησα και τα 2 franchises(Mario και Pokemon).

Ο λόγος είναι η μονότονη πατέντα gameplay και σεναρίου. Στο Mario σ' οποίο παιχνίδι και να πήγαινες πάντα έσωζες την βασίλισσα, εκτός στα αγωνιστικά που ήταν και οι χαζοχαρούμενες πόζες... Στα Pokemon, είναι και η μονότονη ιστορία(εκτός τα pokemons), Πας, πιάνεις ένα Pokemon, το εκπαιδεύεις, γαμάς τους πάντες μέσα μέχρις το τελικό αφεντικό και μετά ξανά το ίδιο τροπάριο μ' άλλο Pokemon...

Έχω παρατηρήσει αρκετούς που παράτησαν αυτές τις franchises. Λίγο πολύ συμφωνούν λίγοι μ' αυτά που είπα.

Μίας που λέμε για ΕΑ, nooto, κι εμένα τα ίδια. Μου βγάζουν μαλακίες αθλητικές και έχουν παρατήσει και το Mirror's Edge. Ελπίζω να παρατήσουν οι fanboys τα αθλητικά, ώστε μετά να ξανασκεφτούν να φέρουν τα Mirror's Edge 2+3...

Leave a comment:

• Chief
    replied
    Η κανονική σειρά Mario κάθε φορά δίνει τα καλύτερα παιχνίδια.
    Το ότι αρκετά από τα spin-offs έχουν γνωρίσει επιτυχία (Paper Mario, Yoshi's Island, Mario Kart, Super Smash Bros) είναι για εμένα υπεραρκετό.

Leave a comment:

• nooto
    replied
    3 παιχνιδια αλλα μαλλον αναφερεσαι στις platform κυκλοφοριες και μαλιστα μονο σε αυτες που μπορουμε να αποκαλεσουμε συνεχιστες του mario 64. Μεσα σε αυτο το διαστημα εχουν κυκλοφορησει απειροι ακομα τιτλοι (platform και μη). Το θεμα ειναι οτι story driven σειρες οπως τα mgs-halo δεν μπορουν να σηκωσουν παρα πολλες συνεχειες κατι το οποιο δεν ισχυει με τα mario.

Προσωπικα το εχω ξαναπει πολλες φορες, θα ηθελα τοσο η kojima productions οσο και η bungie να προχωρησουν σε κατι νεο και να μην περιοριστουν σε ενα και μονο franchise.

Απο κει και περα με την ανακοινωση ok, εμενα το μονο που με φοβιζει ειναι η activision η οποια εχει εξελιχθει σε αυτο που ηταν η EA τα προηγουμενα χρονια. Θα δουμε πως θα λειτουργησει ολο αυτο μιας και ισχυουν ολα τα θετικα που ανεφεραν τα παιδια πιο πανω.

Leave a comment:

• Ramparter
    replied
    Originally posted by Altair View Post
    Το οποίο άβαταρ χρησημοποιεί για να πουλάει ότι μούφα βγει.
    Ενα κακοχρησιμοποιημενο avatar μπορει να σου γυρισει μπουμερανγκ. Ξερεις πολλες μουφες με τον Mario;

ΥΓ: Εχουν βγει πολλα pokemons αλλα μιλαμε για περιοδο 10 χρονων+

Ξεζουμισμα για μενα ειναι οταν βγαινει η Activision και λεει "3 Call of Duty μεσα στα επομενα 2 χρονια" οχι το να συνεχιζεται μια σειρα οσα χρονια κι αν περασουν.

Leave a comment:

• McSolid
    replied
    Ελα ρε σεις, εμποριλες για παιδια τα οποια ξεζουμιζουν τα frandhises με τους developers να ειναι υποχρεωμενοι βαση κοινονικης ευθυνης απεναντι στους gamerz να φτιαχνουν παιχνιδια αποκλειστικα και μονο για τα πετυχημενα franchises. Ποιος θελει ρε φρεσκαδα και νεα προϊοντα στην βιομηχανια νομιζετε; Πατε καλα; Φτιαξε μια ποικιλια HALO με Pokimonz ναουμ, πιασε και μια εμποριλα COD και μετα κατηγορα ναουμ τον μαγειρα (Activision, Bungie, Nintendo κλπ) οτι το φαϊ ηταν χαλια, ασχετα αν δεν εμεινε ψιχουλο για τον σκυλο.

Οπα, τι παει να πει "εδω ειναι μαγαζι gourmet"; Μπριτζολες δεν φτιαχνετε; Παμε ρε Τασια να φαμε στου απεναντι με τα Killzoublakia και τα ΤζατζικιRPG, εδω δεν ξερουν τι τους γινεται...

Leave a comment:

• Altair
    replied
    Το οποίο άβαταρ χρησημοποιεί για να πουλάει ότι μούφα βγει.

Leave a comment:

• Ramparter
    replied
    Μα δεν ειναι εκει το θεμα, ο Mario ειναι μια μασκοτ, ενα avatar στα παιχνιδια της nintendo.

Leave a comment:

• Altair
    replied
    Με αυτή τη λογική ΒΒ έχουμε γεμίσει MGS τίτλους.
    Acid,Substance,Subsistence,Portable Ops+ κλπ.;)

Leave a comment:

• BigBOSS
    replied
    Originally posted by sub_zero
    To μόνο κοινό σε όλα τα παιχνίδια που ανέφερες είναι ο mario ως χαρακτήρας.
    Mα σε αυτόν αναφέρθηκα, είπα Mario.

Leave a comment:

• sub_zero
    replied
    To μόνο κοινό σε όλα τα παιχνίδια που ανέφερες είναι ο mario ως χαρακτήρας.
    Για τα Pokemon δεν είπα τίποτα...

Leave a comment:

Working...
X