Announcement

Collapse
No announcement yet.

Post-it: GO Edition

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Evans
    replied
    Ελπίζω πάντως όλοι να προσέξατε αυτό:

Last edited by Xeno; Today at 05:02 PM. Reason: Admin Powah!

O Xeno έκανε edit το post μου, όπου αποκάλυπτα το μυστικό. Τυχαίο; Δε νομίζω. Ήταν μπροστά όταν ο πέταξα την ιδέα για το topic και όταν ο altair αποκάλυψε το λόγο της παράκλησης, τα σχεδίασε όμως μία χαρά: πέρασαν αρκετές ώρες ώστε χάθηκε η σελίδα από τα archives και έκανε edit το post που αποκάλυπτε την αλήθεια. Τι να πω πραγματικά. Και ο λόγος: Admin Powah!

Νομίζω ότι τα πράγματα είναι ξεκάθαρα πλέον και φαίνεται ποιος στηρίζεται στις πλάτες ποιου για δόξα και τιμή. Ντροπή και αίσχος.

Leave a comment:

• Altair
    replied
    Straier σοβαρά τώρα,πάλι το ξέχασα,και το θυμήθηκα με το που είδα το θέμα σου.Πάω μία να φάω βραδυνό και όταν γυρίσω ελπίζω να δω ότι έχει κάποιο αδιάβαστο ποστ εδώ,για να μην το ξεχάσω πάλι.
    BTW το dvd της Πετρούλας είναι μάπα.Στο Amazon δεν λέω τίποτα,λεφτά για άλλη έκδοση Brotherhood δεν δίνω (καλά δεν παίρνω και όρκο),για μαγείρεμα δεν θα ρωτούσα καμμένους νερντς σαν κι εμένα που τους είναι πιο εύκολο να πληκτρολογήσουν το τηλέφωνο του τοπικού ντιλιβεράδικου και όσον αφορά το Front Mission 5 δεν το έχω,οπότε αποκλείεται να ασχοληθώ μαζί του.Και να το είχα βέβαια,πάλι άκυρο θα έτρωγε.Το 5 είναι το Evolved έτσι;Το βρήκα 12 ευρώ sealed αλλά δεν το ψήνω με την καμία.
    Deus δεν χαλιέμαι,άσε που έλιωσα στο γέλιο όταν το είδα.

Leave a comment:

• Evans
    replied
    Τέλος πάντων, θα το θυμάμαι αν και είμαι σίγουρος ότι παίζεται κάτι πολύ υποχθόνιο εδώ πέρα και δε μιλάει ο Xeno που ήταν μπροστά όταν πέταξα την ιδέα (κοινώς, μάρτυρας).

Για να σποιλάρω, περί !#%#!%%#%#% έκανε την έκκληση για υπενθύμιση ο altair.

Leave a comment:

• straier
    replied
    Εμ έτσι γίνεται πάντα με τις μεγάλες ιδέες. Άλλοι τις σκέφτονται, άλλοι καρπώνονται τα κέρδη (δόξα, χρήμα, γυναίκες κλπ στη συγκεκριμένη περίπτωση). Και ο Γουτεμβέργιος έτσι την πάτησε αλλά τι να πεις, η ζωή είναι άδικη...

Leave a comment:

• Evans
    replied
    Μπράβο ρε straier, εγώ πέταξα την ιδέα για το topic και έτρεξες και το άνοιξες. Εξυπνάδες, στον κόπο τον άλλων βασίζεσαι για να παίρνεις δόξα και επιβράβευση.

Leave a comment:

• Deus
    replied
    Best topic ever.Αλήθεια.

Πολύ πρακτικό και με διδακτικό χαρακτήρα και μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε πάρα πολλές περιπτώσεις.Πχ,κάποιο μέλος μπορεί να ζητήσει από εμάς τους υπόλοιπους να του θυμίσουμε την επέτειο του.Αν το μέλος μας έχει οικειότητα μπορεί και να δώσει το κινητό του για να τοο θυμίζουμε το τι πρέπει να κάνει.(Αλταιρ ποιο είναι το κινητό σου είπαμε;)

Τέλος,μια πρόταση.Έπρεπε να το κάνεις πολ το θέμα σχετικά με την φύση της ερώτησης.

εντιτ:Αλταιρ πλάκα κάνουμε έτσι;

Leave a comment:

• straier
    started a poll Post-it: GO Edition

Post-it: GO Edition

0
    Να πω στο Amazon πως μου ήρθαν τα Metroid και να με ξαναχρεώσουν;
    0%
    0
    Άκουσα πως θα βγει limited edition του Brotherhood με real sized μπέρτα του Ezio, ισχύει;
    0%
    0
    Τελικά να παίξω Demon's Souls ή Front Mission 5;
    0%
    0
    Τα μακαρόνια τα ρίχνουμε πριν βράσει το νερό ή μετά;
    0%
    0
    Το ντιβιντί της Πετρούλας είναι καλό;
    0%
    0

Το παρόν (προσωρινό) θέμα έχει σκοπό να υπενθυμίσει στον αγαπητό Altair πως ήθελε κάτι να ρωτήσει τον Evans και τον Xeno αλλά επειδή δεν είχε χρόνο μας ζήτησε να του το θυμίσουμε μόλις γυρίσει.

Η αγωνία κορυφώνεται όσο περνούν οι ώρες (λεπτά προς το παρόν) για το ποια θα είναι η επίμαχη ερώτηση. Οι φήμες οργιάζουν για το περιεχόμενο της ερώτησης.
    Είναι ηθικής φύσεως; (Να πω στο Amazon πως μου ήρθαν τα Metroid και να με ξαναχρεώσουν;)
    Είναι συλλεκτικής φύσεως; (Άκουσα πως θα βγει limited edition του Brotherhood με real sized μπέρτα του Ezio, ισχύει;)
    Είναι συμβουλευτικής φύσεως; (Τελικά να παίξω Demon's Souls ή Front Mission 5;)
    Είναι άσχετη με το forum (Τα μακαρόνια τα ρίχνουμε πριν βράσει το νερό ή μετά;)
    Πραγματικά δε ξέρουμε τι αν περιμένουμε και το σασπένς έχει χτυπήσει κόκκινο!

Μόλις το θέμα εκπληρώσει το σκοπό του, δηλαδή ο Altair θυμηθεί αυτό που ήθελε να ρωτήσει, μπορούμε να συνεχίσουμε με υπενθυμίσεις στους υπόλοιπους (ξεχασιάρηδες) χρήστες του forum ή και, γιατί όχι, στους εαυτούς μας!

Παρακαλούνται οι αγαπητοί χρήστες-κοινωνοί στο forum μας να διαχειριστούν το θέμα με την αρμόζουσα σοβαρότητα.
Working...
X