Announcement
Collapse
No announcement yet.
Post-it: GO Edition
Collapse
X
-
Burai:
Μιας και μου ήρθε σήμερα το SotN για Saturn
Altair:
ΖΗΛΕΥΩ!!!!!
Τελικά ρε Altair αυτό το παιχνίδι το αγόρασες;
Leave a comment:
-
Το θέμα πρέπει να γίνει sticky πάντως, απλά και μόνο λόγω τίτλου επιβάλλεται νομίζω.
Leave a comment:
-
Ε όχι και στόκος.
Γιατί είσαι 101% σίγουρος;Μου κόβεις τα φτερά.Άλλωστε ότι jrpg έχω πιάσει τον τελευταίο καιρό το έχω τελειώσει (FF4,KH2).To Days δεν πιάνεται,γιατί ήρθε ξαφνικά το ps3,ε να μην το ευχαριστηθώ;
Transfer kit ε;Πες μου που το βρήκες 10-15 ευρώ γιατί εγώ όσο το είχα ψάξει πριν κάνα μήνα είχε πάντα από 25 και πάνω.
Leave a comment:
-
Ρε στόκε άλλο πράγμα ρώτησες στο shoutbox; Κι εσύ μέσα στο κόλπο κατά του Evans; Έπρεπε να το περιμένω, τόσα χρόνια στην έλεγα και έστησες όλο αυτό το σκηνικό, εσύ είσαι το mastermind.
Θα σου έλεγα να πιάσεις FF XIII αλλά είμαι 101% σίγουρος ότι θα το παρατήσεις, οπότε πιάσε Castlevania να μας πεις εντυπώσεις.
Edit:
Xeno έπος απλά :xp: .
Απαντάω ΕΔΩ:
Αγόρασε transfer kit χωρίς δεύτερη σκέψη, μεταφέρονται τα πάντα όλα μαζί με δικαιώματα. 10-15€ αλλά θα έχεις το κεφάλι σου ήσυχο. Σοβαρά σου μιλάω και ξέρεις ότι σε θέματα οικονομίας (-τσιγκουνιάςΛοιπόν έχω το εξής θέμα.Πήρα καινούριο σκληρό δίσκο για το Χ360 και θέλω να μου πείτε τι ακριβώς πρέπει να κάνω για να μεταφέρω τα αρχεία από τον παλιό στον καινούριο,χωρίς να χρειαστεί να πληρώσω γμσιάτικα για το transfer kit.Thanks
) είμαι πρώτος.
Leave a comment:
-
epic ποστ του xeno απο πανω!!!
αλταιρ μονο για σενα τα παρακατω τρελο ξεχασιαρικο αγορι!!
αν θες να δεις ενα καλοστημενο ατμοσφαιρικο και με εξαιρετικο storytelling survival πιασε το alan wake
αν θες κατι εξισου επικο αλλα hack and slash πιασε castlevania (ισως σου φανει overdose ομως μετα το gow3)
αν θες ομως κατι ποιο ξεκουραστο πιασε enslaved
αν θες να δεις καποιες καινουργιες ιδεες σε shoter-rpg που δεν υλοποιηθηκαν οπως θα επρεπε ενω ειχανε το potential βαλε το alpha protocol αλλα προετοιμασου για στρηφνο τεχνικο τομεα και ασχημo art direction, τουλαχιστον εχει ενδιαφερον σεναριο
αν θες να παιξεις ενα συγχρονο jrpg βαλε απλα το ff13 προετοιμασου ομως για πολλες ωρες
επισης το transition στα γραφικα μετα απο uncharted 2 και gow 3 αν πας στο ff13 θα ειναι ποιο ομαλο
Leave a comment:
-
Λοιπόν επειδή ο κύριος μοντεράτορας με το επικό παραπάνω πσοτ άρχισε να με ειρωνεύται θα τα αποκαλύψω όλα.Όταν τελειώσω το God of War 3 τι να πιάσω;
Είμαι ανάμεσα στα εξής.Alan Wake,Final Fantasy 13,Alpha Protocol,Enslaved,Castlevania Lords of Shadow.
Και μόλις θυμήθηκα ότι πρέπει να χτυπήσω το Vanquish.Τρέχω.Later.
Leave a comment:
-
Originally posted by Xeno View PostΕπισης οι δαιμονιοι ρεπορτερ του GΟ τρυπωσαν στο σπιτι του ξεχασιαρη Altair και να τι βρηκαν, τα αποτελεσματα μιλουν απο μονα τους. Αθωοι οι κατηγορουμενοι λεμε!

Τελικα ομως τι ηθελε να κανει ο Altair; Η συνεχεια στο επομενο επεισοδιο.
Epic post is epic.:resp:
Λοιπόν μάγκες μην παραπονιέστε για τα εύσημα,γιατί αν δεν ήμουν εγώ ακόμα θα τσακωνόσασταν.Ενώ χάρη στην αφηρημάδα μου,ανοίξατε ένα γαμάτο τόπικ με μπόλικη διάθεση χαβαλέ και χαλαρώσατε.
Ρε γμτ δεν θέλω να το ρωτήσω να μην σας το χαλάσω.Είναι κα΄τι τόσο απλό,όμως με τόσο hype μαζεμένο,φοβάμαι ότι θα ξενερώσετε.
Leave a comment:
-
Best.Ιmprov.Ever.Originally posted by Xeno View PostΕπισης οι δαιμονιοι ρεπορτερ του GΟ τρυπωσαν στο σπιτι του ξεχασιαρη Altair και να τι βρηκαν, τα αποτελεσματα μιλουν απο μονα τους. Αθωοι οι κατηγορουμενοι λεμε!

Leave a comment:
-
Επισης οι δαιμονιοι ρεπορτερ του GΟ τρυπωσαν στο σπιτι του ξεχασιαρη Altair και να τι βρηκαν, τα αποτελεσματα μιλουν απο μονα τους. Αθωοι οι κατηγορουμενοι λεμε!

Leave a comment:
-
Η αληθεια μπορει να αλλαζει καθε ωρα και στιγμη, the magic of teh powah.
Ολοι ξερουν ποιος πρωτοανεφερε τα post-it και ακομα και αν δε συμφωνειτε ειναι λιγα λεπτα υποθεση να φανει το οτι συμφωνειτε και με το παραπανω με ο,τι και να πω
.
Μιας και λεμε για post-it εκει που στο στρατο εβλεπα στα κρεβατια να γραφουν ολοι 235 ΛΕΛΕ - Χιος ξερω γω, εγω τους αφησα φευγοντας ενα post it, 309 ΛΕΛΕ - πλεον εχουμε και post it, δε σας χαλασε
.
Leave a comment:
Leave a comment: