Οντως, trolling fail, ετσι επειδη τελικα θελει τεχνη ακομα και το trolling.
Αντε 3 μερουλες ακομα εμειναν για να δουμε τι εχει στα σκαρια τοσο καιρο η Ν.
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Stop the press: Wii successor at E3, Significantly More Powerful Than PS3
Collapse
X
-
-
THIS.....The controller for Nintendo’s new home console includes a front-facing camera system, a person close to the matter has told Develop.
mipos tha exei kai diamantia panw to xeiristirio auto? pio ftino de mporouse na ginei?
Poso pistevw kai elpizw oti einai OLA fake. Opws kai sto parelthon p mas eprizan me tis fimes.
Leave a comment:
-
Καλά τα μισά από αυτά να είναςι αλήθεια τότε το σχέδιο καφε θα έχει το καλύτερο launch όλων των εποχών.
Το ζήτημα ειναι τι θα γίνει στην συνέχεια.
Leave a comment:
-
Ναι ο straier εχει δικιο σε οτι αφορα το mass effect.
Εμενα παντως με ξενισε αυτοπου με αρκετες δοσεις ρεαλισμου θεωρω οτι ειναι ψιλοαδυνατο να γινει.Grand Theft Auto V (Timed Exclusive)
Anyway το ενδιαφερον ειναι οτι η multi λογικη της εποχης ευνοει το Project Cafe δεδομενου οτι καποια παιχνιδια μπορει να τα παρει ετοιμα (εχοντας σχεδον τσαμπα ενα huge line up στο launch) και γιατι οχι να προσφερει και καλυτερες εκδοσεις απο τους ανταγωνιστες.
Leave a comment:
-
Οπωσδήποτε...Originally posted by Tanno View PostΌτι να ναι. Είναι βασικό δικαίωμα και απόφαση του ίδιου του δημιουργού να αποφασίζει ΠΟΥ θα κυκλοφορήσει το τάδε παιχνίδι. Η Bioware το είχε αποφασίσει να το βγάλει και στις 3 κονσόλες(PC, PS3 και ΧΒΟΧ 360). Οι εκδοτές δεν έχουν άλλο δικαίωμα παρά να εκδότουν το παιχνίδι που τους έχουν παρουσιάσει και τους έχουν τραβήξει το ενδιαφέρον σε γενικό σύνολο.
Leave a comment:
-
Την έκδοση στο Xbox360 που βγήκε πρώτη την είχαν αναλάβει τα Microsoft Game Studios.
Leave a comment:
-
Ότι να ναι. Είναι βασικό δικαίωμα και απόφαση του ίδιου του δημιουργού να αποφασίζει ΠΟΥ θα κυκλοφορήσει το τάδε παιχνίδι. Η Bioware το είχε αποφασίσει να το βγάλει και στις 3 κονσόλες(PC, PS3 και ΧΒΟΧ 360). Οι εκδοτές δεν έχουν άλλο δικαίωμα παρά να εκδότουν το παιχνίδι που τους έχουν παρουσιάσει και τους έχουν τραβήξει το ενδιαφέρον σε γενικό σύνολο.
Η Bioware είναι από την αρχή της PC κατηγορίας, έξου και βασικός τους λόγος να κυκλοφορήσει στο PC, και στις 2 κονσόλες δευτερογενής.
Leave a comment:
-
Καλά δεν έγινε και τίποτα
. Βγει δε βγει πάντως το ίδιο θα είναι, πλέον δεν παλεύεται το παιχνίδι
.
Leave a comment:
-
Ok I might be wrong.Δεν θα είναι η πρώτη φορά.Απλά είμαι 99% σίγουρος πως έχω δίκιο,μιας και το έχω διαβάσει άπειρες φορές σε διάφορα φόρα,το έχω γράψει κιόλας και κανείς δεν με διόρθωσε.Θα δείξει.;)
Leave a comment:
-
Kι εγώ έτσι ήξερα. Πάντως δεν μπορώ να καταλάβω πώς γίνεται η ανάπτυξη ενός τίτλου να έγινε από την BioWare, η έκδοση από την ΕΑ και τα δικαιώματα να είναι στην... Microsoft. Στο PC για να κάνεις register το παιχνίδι θέλει να έχεις BioWare και ΕΑ account, τίποτε άλλο. Μάλλον λάθος κάνεις Altair. Κι όταν βγήκε το ΜΕ2 στο PS3, η BioWare δε δήλωσε πουθενά ότι δε βγαίνει το ΜΕ1 επειδή δεν έχει τα δικαιώματα.
Leave a comment:
Leave a comment: