“There is a magical operation of maximum importance: The initiation of a new aeon. When it becomes necessary to utter a word the whole planet must be bathed in blood..."
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Καινούργιο Legacy of Kain;
Collapse
X
-
Μακαρι να γινει πραγματικοτητα, ειναι κριμα που δεν εχει βγει νεος τιτλος της σειρας τοσο χρονια, ενω αλλες σειρες λιγοτερο αξιολογες συνεχιζουν να βγαζουν αναριθμητους τιτλους.
Παντως εγω πιστευω οτι η σειρα ειχε sandbox στοιχεια και δεν νομιζω να ειναι κακο ενας νεος τιτλος να εχει ακομα περισσοτερα.
Leave a comment:
-
Βέβαια τα παιχνίδια ήταν από πάντα sandbox. Ελπίζω κι εγώ στην συνέχεια του θρυλικού τίτλου, αρκεί να μην παρεκτρέπεται από την ιστορία των βαμπίρς.
Leave a comment:
-
Να σου πω την αλήθεια, δε νομίζω ότι το sandbox δε μπορεί να συνυπάρξει με μια story driven λογική αλλά, για να είμαι ειλικρινής, κι εγώ δε ξέρω κατά πόσο θα ήθελα το συγκεκριμένο franchise να πάει προς τα εκεί. Απλά, γενικά, δε θα μου έκανε καθόλου εντύπωση αν ακολουθούσε τελικά τη τάση της εποχής.
Leave a comment:
-
...Ρε λες????
Sandbox και Legacy of Kain είναι δύο εντελώς άσχετα πράγματα, η σειρά είναι ο ορισμός του story driven. Επίσης, κρίνοντας από τη δουλειά της Eidos στο επερχόμενο Deus Ex 3, οτιδήποτε και να βγάλουν θα περιέχει τον απαιτούμενο σεβασμό σην ιστορία της σειράς - αν και LoK fanboys σαν κι εμένα είναι πολύ χειρότερα από τα DE fanboys.
Από εκεί και πέρα αρρώστια σκέτη, αν επαληθευτεί μιλάμε για τη Δευτέρα Παρουσία σε συνδυασμό με το Ράγκναροκ, και θα με δείτε να σαλτάρω τελείως. Πάντως η screenshot του Raziel που έβαλε ο Ground Zero είναι από τις λίγες που δε μου αρέσουν, σαν undead τον κάνανε. Αν δεν είναι μπλε ελεκτρίκ δεν αξίζει το παλικάρι μας, αν και πλέον ελάχιστη σημασία έχει καθόσον τέζα.
Leave a comment:
-
ετσι παμε λιγο δυνατα φετος να σκανε οι ειδησεις μπομπες!!
παντως δεν θα ηθελα να δω τη σειρα σε sandbox λογικη ακομα και με τα νεα δεδομενα στο ειδος
Leave a comment:
-
Αν και ακόμα δεν έχω παιξει τα Soul Reaver 2 και Defiance, μακάρι. Με τα νέα sandbox δεδομένα, δε θα απέκλεια το ενδεχόμενο κάποιος νέος τίτλος να στρεφόταν προς τα εκεί.
Leave a comment:
-
Καινούργιο Legacy of Kain;

We haven’t seen a new Legacy of Kain title since 2003′s Defiance, but if a forum post about a Square Enix survey is to be believed, Kain or Raziel’s return might be close on the horizon.
According to user DaveRabbit of the GameRevolution forums, Square Enix recently sent out a survey asking takers to choose one of several names for a new Legacy of Kain. They included: Obsidian Blood, Obsidian Sun, Dead Sun, and Revenant. The survey also asked whether the names sounded good alone or as a subtitle of Legacy of Kain, Soul Reaver, or Blood Omen.
As always, take this with a large grain of salt. E3 is in just over two weeks. If Square really is planning a new game, we’ll probably see it there.
Vre les?
H Square Enix exei thn Eidos twra, opote den mou fenetai poly parakseno.
Opws eipe kai o Solid Snake: "Fingers Crossed"
Afth h E3 mallon tha exei perissotero endiaferon apo pote kai o kairos den pernaei!Tags: None
Leave a comment: