Ground χαιρομαι που επανέλαβες ακριβως αυτα που ειπα, αν διαβάσεις προσεκτικά τα posts μου θα το δεις κι εσυ ο ίδιος  .
 .

.
 .

), αυτό το λέω γιατι οι 2k ώρες στο diablo πχ χαρακτηριστικαν "άνεργος εισοδηματιας". Οκ προφανώς έχεις πολύ ελεύθερο χρόνο αν χτυπάς τέτοια νούμερα αλλά είμαστε σε gaming forum και τέτοιοι χαρακτηρισμοί ακούγονται κάπως. Επίσης αν δεν κάνω λάθος οι περισσότεροι εδώ είστε κοντά στα 30 και είτε σπουδάζετε ακόμα είτε τώρα πήρατε πτυχίο, δηλαδή να μου το πει κανείς που κάνει καριέρα από νωρίς και δεν έχει χρόνο για τίποτα να το καταλάβω οκ..
), αυτό το λέω γιατι οι 2k ώρες στο diablo πχ χαρακτηριστικαν "άνεργος εισοδηματιας". Οκ προφανώς έχεις πολύ ελεύθερο χρόνο αν χτυπάς τέτοια νούμερα αλλά είμαστε σε gaming forum και τέτοιοι χαρακτηρισμοί ακούγονται κάπως. Επίσης αν δεν κάνω λάθος οι περισσότεροι εδώ είστε κοντά στα 30 και είτε σπουδάζετε ακόμα είτε τώρα πήρατε πτυχίο, δηλαδή να μου το πει κανείς που κάνει καριέρα από νωρίς και δεν έχει χρόνο για τίποτα να το καταλάβω οκ..  Γενικά θεωρώ ότι σε gaming forum χαρακτηρισμοί για το πόσες ώρες παίζει ο άλλος δεν εχουν θέση.
 Γενικά θεωρώ ότι σε gaming forum χαρακτηρισμοί για το πόσες ώρες παίζει ο άλλος δεν εχουν θέση. 

Το τελευταίο που λέει είναι και αν θες το κανείς δεν χάνεις κάτι, εγώ προσωπικά δεν θα έδινα και δεν έχω δώσει ποτέ και δεν μου έχει στερήσει απολύτως τίποτα από την εμπειρία.
 Το τελευταίο που λέει είναι και αν θες το κανείς δεν χάνεις κάτι, εγώ προσωπικά δεν θα έδινα και δεν έχω δώσει ποτέ και δεν μου έχει στερήσει απολύτως τίποτα από την εμπειρία. Απλα σε αυτο το θεμα παιζει αρκετη παραπληροφορηση..
 Απλα σε αυτο το θεμα παιζει αρκετη παραπληροφορηση..  Το twitch εχει παρα πολυ σαβουρα και spam και attention whores και τα σχετικα αυτη ειναι η αληθεια οπως και η TV ας το πουμε ετσι, το θεμα ομως ειναι πως θα το χρησιμοποιησεις εσυ οπως με τα περισσοτερα πραγματα..
 Το twitch εχει παρα πολυ σαβουρα και spam και attention whores και τα σχετικα αυτη ειναι η αληθεια οπως και η TV ας το πουμε ετσι, το θεμα ομως ειναι πως θα το χρησιμοποιησεις εσυ οπως με τα περισσοτερα πραγματα..

Τώρα εαν στην εργασια χτυπάς καθημερινά "15ωρα" οκ δεν εχεις μετά κουράγιο για τιποτα αλλά τοτε εισαι και no life. Όλα συνήθως ειναι θέμα επιλογής. Επισης ΙΗΝΕ δεν κατάλαβα γιατι έφθασες στο σημειο να απολογηθείς για τις 2k ώρες στο Diablo III, σιγά να πούμε μη δώσεις και εξηγησεις λες και σε πληρώνουμε και τα ξύνεις
 Τώρα εαν στην εργασια χτυπάς καθημερινά "15ωρα" οκ δεν εχεις μετά κουράγιο για τιποτα αλλά τοτε εισαι και no life. Όλα συνήθως ειναι θέμα επιλογής. Επισης ΙΗΝΕ δεν κατάλαβα γιατι έφθασες στο σημειο να απολογηθείς για τις 2k ώρες στο Diablo III, σιγά να πούμε μη δώσεις και εξηγησεις λες και σε πληρώνουμε και τα ξύνεις 

Συμφωνώ με το πρώτο post του Ground Zero και μ'αρέσει πολύ το τελευταίο post του Evans που θα μπορούσε με την κατάλληλη όρεξη να γίνει μεγάλη και ενδιαφέρον συζήτηση.
 Συμφωνώ με το πρώτο post του Ground Zero και μ'αρέσει πολύ το τελευταίο post του Evans που θα μπορούσε με την κατάλληλη όρεξη να γίνει μεγάλη και ενδιαφέρον συζήτηση.

Comment