Γιατί έμελλε στην ελληνική δημοσιογραφία του gaming μια τόσο τραγική μοίρα;

Announcement

Collapse

No announcement yet.

Νέα & Ειδήσεις της βιομηχανίας

Collapse

This is a sticky topic.

X
X
- 

Πως γενεν ατο; Εν τω μεταξυ νομιζα οτι το Vice City ειναι καλυτερο.

Εν τω μεταξυ μου λυσατε μια απορια. Το καλοκαιρι ημουν Καλαματα και καποια στιγμη πηγαμε στα public με τον αναδεξιμιο της μητερας μου και το γιο (γυρω στα 10) του να του παρει ενα game για ps3. Τελικα πηρε το GTA IV επειτα απο δικη μου προτροπη καθως του αρεσε το San Andreas πολυ. (Ναι προετρεψα ενα 10χρονο μαζι με το πατερα του να παρει GTAIV ) )

Λοιπον ο πιτσιρικας με πολυ περηφανια μετα ελεγε στο ξαδελφο του οτι πηρε το San Andreas το 4. Αναρτιωμουν αν ηταν τοσο καθυστερημενο. Νταξει οχι οτι μου φανηκε και για ξεφτερι αλλα τελικα στην Ελλαδα μαλλον ξερουν περισσοτερο το ονομα San Andreas παρα Grand Theft Auto.
 Comment
- 

Εννοείται. Όταν δούλευα στα Seven κανένας πιτσιρικάς δεν ήξερε την φράση Grand Theft Auto. Όλοι λέγανε θέλω το San Andreas για το PS3. Φυσικά στην αρχή τους ψάρωνα και τους έλεγα ότι δεν υπάρχει τέτοι πράμα. :xp: Μετά βέβαια τους εξηγούσα τι και πως.Originally posted by Ramparter View PostΠως γενεν ατο; Εν τω μεταξυ νομιζα οτι το Vice City ειναι καλυτερο.

Εν τω μεταξυ μου λυσατε μια απορια. Το καλοκαιρι ημουν Καλαματα και καποια στιγμη πηγαμε στα public με τον αναδεξιμιο της μητερας μου και το γιο (γυρω στα 10) του να του παρει ενα game για ps3. Τελικα πηρε το GTA IV επειτα απο δικη μου προτροπη καθως του αρεσε το San Andreas πολυ. (Ναι προετρεψα ενα 10χρονο μαζι με το πατερα του να παρει GTAIV ) )

Λοιπον ο πιτσιρικας με πολυ περηφανια μετα ελεγε στο ξαδελφο του οτι πηρε το San Andreas το 4. Αναρτιωμουν αν ηταν τοσο καθυστερημενο. Νταξει οχι οτι μου φανηκε και για ξεφτερι αλλα τελικα στην Ελλαδα μαλλον ξερουν περισσοτερο το ονομα San Andreas παρα Grand Theft Auto.
 Επίσης σχεδόν κανείς δεν το έλεγε Grand Theft Auto 4. Όλοι το λέγανε Τζι-Τι-Έι Άι-Βι. Πολλοί δεν ξέρουν ότι λέγεται Grand Theft Auto και ότι το IV σημαίνει τέσσερα.
 Αθάνατη Ελλάδα.
 Comment

Comment