-no parchment filter in the game, so some of the paper look is gone. possibly disappointing. [/b]
W/e, τα παραπάνω νέα (μιλάω για τα διάφορα studios που ετοιμάζουν παιχνίδια) πολύ πολύ καλά και ενδιαφέροντα. Ξεχώρισα κάποια και μπορώ να πω ότι ανυπομονώ να δω τι παίζει πίσω από τα ονόματα.
Από τη μία βλέπω τους δημιουργούς των Wild Arms να ασχολούνται με το Wii. Δεν έπαιξα κάποιο από τα παιχνίδια τους (λίγο το 3ο Wild Arms), δεν μπορώ να πω ότι με ενθουσιάζει σαν studio, αλλά όσο περισσότεροι δουλεύουν, τόσο το καλύτερο.
Τώρα για την Q μόνο καλά μπορεί να είναι τα νέα. Τα παιχνίδια της μου άρεσαν αρκετά (αυτά με τα οποία έχω ασχοληθεί), αλλά δε θέλω κάτι στο στυλ του lumines, ή του Rez. Αυτά περισσότερο πειράματα θυμίζουν, παρά γεμάτα και ολοκληρομένα παιχνίδια.
Αναρωτιέμαι, επίσης, τι να κρύβεται πίσω από ονόματα όπως Prope, Βioware, Gas Powered Games, Crytek.
Ας ελπίσουμε με όλα αυτά το Wii να πάρει λίγο τα πάνω του. Προς το παρόν, βέβαια, έχει Fire Emblem Radiant Dawn και τα μυαλά στα κάγκελα XD .
Comment