Announcement

Collapse
No announcement yet.

Νέα και ειδήσεις για Nintendo Switch, 2DS

Collapse
This is a sticky topic.
X
X
 
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • Θα συμφωνήσω κι εγώ με τον Evans για άλλη μία φορά για την ποιότητα του Eternal Sonata.Ο τίτλος σε καμία περίπτωση δεν είναι μούφα ή πατάτα αλλά απλά δεν μπορεί να συγκριθεί με προηγούμενες προσπάθειες της εταιρείας ή με άλλα καλύτερα παιχνίδια του είδους.Συνίσταται για τους νέους παίκτες που θέλουν να εισέλθουν στο χώρο των RPG καθώς δεν έχει μεγάλο βάθος ενώ διαθέτει εξαιρετικό περιτύλιγμα που είναι ο οπτικός τομέας.Πάντως οι τοποθεσίες του παιχνιδιού δίνουν μία παραμυθένια υπόσταση ειδικά το Barogue και είναι γοητευτικότατες.

    Η Tri Crescendo είναι πάντα respect διότι όταν θέλει προσφέρει ταυυτόχρονα ενδιαφέρουσα ιστορία και εθιστικό σύστημα μάχης.

    Comment


    • Εμένα το μόνο πρόβλημα μου με το Sonata ήταν ότι παραήταν εύκολο. Δεν πέθανα καθόλου και δεν χρειάστηκε να σκεφτώ ποτέ καμία σοβαρή στρατηγική για αρχηγό. Παρ'όλ'αυτά, μόνο και μόνο για το στυλ των γραφικών όπως επίσης για την μουσική του Chopin και του Ιάπωνα συνθέτη, παίρνει +1 από εμένα.


      Comment


      • Star Wars: The Force Unleashed - Wii
        hands-on

        http://www.1up.com/do/previewPage?cId=3169024&p=44
        NDS themes

        Comment


        • Street Fighter IV: Still a Wii Chance?
          In an interview with Siliconera, Street Fighter IV Producer Yoshinori Ono was asked numerous questions, including on about whether or not he has thought about bringing the game to the Wii, along with the other two consoles. [/b]
          Για περισσότερες infos ρίξτε μια ματιά στο άρθρο
          http://wii.kombo.com/article.php?artid=12422
          I attack sharks
          when i smell them bleed
          I dont go swimming
          water just wants to be around me.

          Comment


          • Oικονομική δήλωση της Ν για το q1 2008
            Aναμενόμενα meγάλα κέρδη, και μεγάλες πωλήσεις, με την install base να εγγίζει πλέον τα 30 εκ, αν και κατ εμέ είναι πιο σημαντικές οι αυξήσεις στην αγορά sw

            Operating Profit ~$1.1 billion
            Net Profit ~$1 billion

            Wii HW Q1 - 5.17 million (an increase of 1.74 million from last year) (29.62 million total)
            DS HW Q1 - 6.94 million (a decrease of 0.04 million from last year) (77.54 million total)

            Wii SW Q1 - 40.41 million (an increase of 24.42 million from last year)
            DS SW Q1 - 36.59 million (an increase of 2.33 million from last year)

            Mario Kart Wii Q1 - 6.42 million
            Wii Fit Q1 - 3.42 million (5.27 million total)

            http://www.reuters.com/article/ousiv/idUST6661320080730

            450k οι πωλήσεις του Boom Blox, 280 k για το Okami
            Aλήθεια πόσοι από εσάς που παραπονιούνται για την σκόνη, έχουν πάρει το παιχνίδι??
            Τεσπά, παρά την πολύ κακή αρχή και την συνέχεια των αφορισμών του στυλ, το wii δεν πουλάει 3rd party sw, οι υπεύθυνοι της ea δηλώνουν απολύτα ικανοποιημένοι από τα νούμερα, σημειώνοντας πως το παιχνίδι πουλάει ακόμα...well done!!
            http://gonintendo.com/?p=50927

            Πολύ καλά και τα νούμερα για το Okami, λαμβάνοντας υπόψη τις γνωστές παραμέτρους...
            http://gonintendo.com/?p=51014

            Δηλαδή από τι βλέπω εγώ, πουλάει ΚΑΙ software το Wii...μάλιστα!!
            Για αυτό και πλέον, γίνεται ανοικτά η ομολογία της λάθος στόχευσης προς το ps3/360 από τον Riccitielo της EA..

            Και επειδή σας έπρηξα με το sales age..

            Cursed Mountain,
            Νέο survival horror παιχνίδι για το wii, αναπτυγμένο αποκλειστικά και από την βάση για το Wii..

            http://wii.ign.com/articles/895/895191p1.html

            WiimotionPlus demo

            Aπλώς δείτε το!!!
            http://wii.ign.com/articles/895/895223p1.html
            Nintendo must have created a virtual Eternal Darkness game that has engorged reality. The sanity meter right now is maxed out x 10000 so we're experiencing some weird stuff.

            Let's just all say the magic words and go back to reality.

            THIS CAN'T BE HAPPENING!!!!!

            Comment


            • Μια χαρα το Boom Blox και θα πουλαγε και καλυτερα αν ηταν σε budget τιμη. Θυμαμαι οτι ειχε ξεκινησει ασχημα αλλα οι πωλησεις του τελικα κρατησανε οπως εχει συμβει και σε αλλους τιτλους του Wii.

              WiimotionPlus demo

              Aπλώς δείτε το!!!
              http://wii.ign.com/articles/895/895223p1.html[/b]
              Πραγματι.
              Do a barrel roll!

              Comment


              • Έχουμε δει πολλές φορές τίτλους Wii & DS με τέτοια πορεία.
                Τέτοια παιχνίδια, χάρη στο κοινό που απευθύνονται, πουλάνε με αρκετά χαμηλό ρυθμό αλλά μακροπρόθεσμα, σε αντίθεση με πιο παραδοσιακούς ''hardcore'' τίτλους που πουλάνε πολύ τις πρώτες εβδομάδες κυκλοφορίας και μετά υφίονται.

                Παρόλα αυτά, φίλε SchattenJager oι αφορισμοί και οι γενικεύσεις δεν πρόκειται να εκλείψουν

                Ενδιαφέρον και το Cursed Mountain, να δούμε πως θα εξελιχθεί...


                Τέσπα η ΕΑ ανακοίνωσε πως έχει 40 τίτλους υπό ανάπτυξη για Wii & DS
                http://uk.wii.ign.com/articles/895/895036p1.html
                Στάνταρ μέσα σε αυτά θα δούμε πολλά sequels ωστόσο δεν θα λείπουν και νέα ΙΡ όπως αυτό το υβρίδιο platformer/puzzle game πριν από μερικούς μήνες:
                http://www.dsfanboy.com/2008/07/16/e308-ea...zler-reappears/




                Tenchu IV
                trailer[/b]

                http://gamevideos.com/video/id/20459
                preview
                http://computerandvideogames.com/article.php?id=193934
                pics
                http://www.famitsu.com/game/coming/1216867_1407.html
                NDS themes

                Comment


                • Τι να πεις φίλε σκιοκυνηγέ το Wii πάει απο το καλό στο καλύτερο και απο υποστήριξη και από πωλήσεις που του δίνουν αυτό το πλεονέκτημά.

                  Εγώ πάντως θέλω να πω πως είναι πιο χαλαρή γενιά και πραγματικά χαίρομαι τα παιχνίδια που βγαίνουν και δεν αγχώνομαι για την επόμενη κυκλοφορία που έχει στην φαρέτρα του το Wii-DS.

                  Από RPG είμαι καλυμμένος, από Fighting είναι καλυμμένος, Action/Adventure το ίδιο μαζί με το backwards compatibility του NGC και το DS ευχαριστιέμαι το gaming όσο ποτέ άλλοτε. Με το σημαντικότερο πράγμα χωρίς άγχος.

                  Η στρατηγική της Nintendo αποδίδει τα μέγιστα μιας δεν προσπαθεί να δημιουργήσει τον κορεσμό που έχουν κάνει ήδη η Sony και η Microsoft ιξού και οι χαμηλές πωλήσεις σε software και οι ζημιές που έχουν παρουσιάσει όλες οι μεγάλες publisher από την THQ μέχρι την EA ακόμα και η εταιρία με το καλύτερο (next)current generation τίτλο η Take2.

                  Το κορυφαίο γεγονός όμως ήταν οι δηλώσεις Riccitielo της EA που αλλάζει το budget της εταιρίας σε μια στροφή 180 μοιρών από ps3/360 developers με 40 παιχνίδια για Wii/DS. Αυτό μόνο ένα πράγμα σημαίνει πως το "fad" πλέον έσκασε στα μούτρα των μεγάλων publishers και ακούει στο hype του "next gen".

                  Τελικά χρειάστηκαν 2 και κάτι χρόνια και ΠΟΛΛΑ εκατομμύρια δολάρια για να πάρουν χαμπάρι ότι το "fad" που ακούει στο πιο γελοίο όνομα της βιομηχανίας είναι τελικά το μέλλον για την οικιακή διασκέδαση στα videogames.

                  Τώρα πραγματικά είτε κάποιοι θέλουν ζόρι να το καταπιούν ή για κάποιους το "εγώ" τους θέλει ξεφούσκωμα διότι δεν δέχονται την Nintendo ως την πιο πετυχημένη εταιρία που ξαναπήρε τα ηνία της βιομηχανίας,(ωωωωω και πόσο το ευχαριστιέμαι αυτό) και κάνει όλους τους publishers που την θεωρούσαν ξεγραμμένη τώρα να τρέχουν και να μην φτάνουν για να πάρουν ένα μερίδιο από τον μπλέ(πράσινο λόγω δολαρίου) ωκεανού της βασίλισσας του Kyoto.

                  Δεν θα σχολιάσω το πως και τι έλεγα πριν από τρία χρόνια για την πορεία της Nintendo για το μέλλον που θα ακολουθούσε (οι περισσότεροι γνωρίζεται). Αυτό που θα σχολιάσω είναι χαμός και ο οδυρμός της Online Community για την επιτυχία της nintendo από το Neo GAF μέχρι και το backwater of a forum like G-O. Παρακολουθώ συζητήσεις από sony και microsoft owners(επειδή αποδεδειγμένα δεν υπάρχουν fanboys ανάμεσα σε αυτές τις ομάδες) άλλοι να οδύρονται για το χάσιμο της αποκλειστικότητας του Final Fantasy XIIΙ και από ότι φαίνεται από τις τελευταίες δηλώσεις του Wada μάλλον όλα τα Project της Square/Enix θα πάνε multi και μιλάνε για προδοσίες,ίντριγκες και την κρυφή εκδίκηση της Sony που θα ξαναφέρει το PlayStation Brand πάλι της κορυφή.Ένα πραγμά έχω να πω σε αυτά τα παλικάρια "περαστικά" μέχρι να πάρετε χαμπάρι πως όλα τα παραπάνω γίνονται για τα φράγκα και δεν υπάρχουν ηθικές στις εταιρίες όπως πίστη,εμπιστοσύνη και σεβασμός. Αλλά οι συνεχείς αντιπαραθέσεις αυτών των ατόμων πάντα θα μου φέρνει γέλια με την επιχειρηματολογία που χρησιμοποιούν.......We still have METAL GEAR SOLID 4.

                  <div align="center"></div>

                  Μην ξεχνάμε και την Xbox community βεβαία.........Ωωωω αυτά τα παλικάρια πραγματικά δεν παίζονται ειδικά στην επιχειρηματολογία τους. Συνήθως χρησιμοποιούν τρεις λέξεις: HALO,XBOX-LIVE και HARDCORE. Πραγματικά τα παλικάρια πρέπει να ανήκουν σε ειδική κατηγορία από μόνοι τους και πρέπει να είναι συνδρομητές στο Mister Muscular Weekly με τόση αντρίλα που βγάζουν αλλά συνήθως είναι σαν αυτόν. Πότε δεν παίζουν Mario γιατί είναι gay και το Wii Remote για αυτούς δεν είναι παρά μόνο ένα σεξουαλικό βοήθημα(και το κακό είναι πως το χρησιμοποιούν μόνοι τους). Επίσης η ανησυχία τους για την στροφή ξαφνικά της ίδιας της εταιρίας προς τον blue ocean της Nintendo, άρχισαν να ανησυχούν για τις δόσεις σταθερής τεστοστερόνης από sequels όπως Ninja Gaiden 2, Devil May Cry 4, Gears of War 2 και μια σταθερή δίαιτα αναβολικών FPS όπως Call of Duty 4, Halo 3 και όλα τα παραπάνω σε Xbox live δόσεις. Το πιο υποκριτικό όμως για αυτούς είναι ότι έχουν και ένα Wii στην άκρη για να παίζουν στα κρυφά ότι στα φανερά είναι μούφα. Κάτι σαν τις "απαγορευμένες" απολαύσεις.

                  Τα nintendo fanboys(η μόνη εταιρία με τα πιστά trolls) δεν έχουν καταλάβει ακόμα το πραγματικό δώρο που τους έχει κάνει η nintendo μια φωτογραφία για αυτά που έπονται.
                  <div align="center"> </div>
                  <div align="center">They are legion and now they can reproduce&#33;&#33;&#33;&#33; The armageddon is near&#33;&#33;&#33;</div>

                  Περαστικά&#33;&#33;&#33;

                  Comment


                  • Τωρα ξερουμε ποιος ευθυνεται για τις φωτιες του που εχουν καψει τη μιση χωρα.
                    Do a barrel roll!

                    Comment


                    • Το μόνο που μπορεί να κάνει κανείς είναι να αναρωτιέται...

                      Comment


                      • Να αναρωτιέται με τι πράγμα......Γίνε συγκεκριμένος.

                        Comment


                        • Πολλά έγραψες ρε Akira.Πώς σου ήρθε να γράψεις τόσα πολλά?Για ποιο λόγο?
                          Nintendo I.D.: paixtis
                          3ds friend code: 2664-2347-7128

                          Comment


                          • Γιατί μπορώ.

                            Comment


                            • Να αναρωτιέται με τι πράγμα......Γίνε συγκεκριμένος.[/b]
                              Για αυτό που λέει ο παίχτης. Από την άλλη θα μπορούσα και εγώ να σου ζητήσω να γίνεις λίγο περισσότερο σαφής. Έχω την εντύπωση ότι με όσα είπες κάνεις μία έμμεση αναφορά σε κάποια άτομα και δεν μπορώ να ξέρω σε ποια ακριβώς. Τα ίδια έκανε συχνά πυκνά ο schatten και καταλήγαμε πάντα στα ίδια.

                              Δεν ξέρω αν αναφέρεσαι, λοιπόν, σε άτομα σαν εμένα που είναι απογοητευμένα από το Wii ή σε άτομα που απλώς αντιπαθούνε την Νintendo χωρίς κάποιο λόγο (δυστυχώς υπάρχουν και αυτοί) και χαρακτηρίζουν το Wii ως "previous gen".

                              Comment


                              • Περισσότερο σαφής από την περιγραφή που κάνω για την κατάσταση των Online communities δεν μπορώ να γίνω.

                                Μιλάω γενικά δεν προσπαθώ να θίξω κανένα μέσα στο συγκεκριμένο forum, μια σάτιρα έκανα της πραγματικότητας.

                                Comment

                                Working...
                                X