Announcement

Collapse
No announcement yet.

Νέα και ειδήσεις για PS3, PS4, PS5, PS Vita

Collapse
This is a sticky topic.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• BigBOSS
    replied
    Originally posted by hideo View Post
    Aλλα ακομα και πισω να το πας(2010) και παλι δεν βλεπω πολλα παιχνιδια με εντυπωσιακοτερα γραφικα απο αυτο.
    Λεπτομερια σε κοντινο

scale(Παλαμη του Κρονου/Gaia)

Αυτη η γενια γερασε καλα.

και μια shogun 2

σχετικά με το εκτος θέματος...θυμάμαι είχε ανοίξει ανάλογο thread μπορούνε να μεταφερθούνε τα post εκει.

Originally posted by Altair View Post
    Σιχαίνομαι τις ψηφιακές κόπιες οπότε εξ'ορισμού άκυρο το παράδειγμά σου..
    επειδή τις σιχαίνεσε εσύ δεν είναι καθόλου άκυρο παράδειγμα.

Leave a comment:

• Altair
    replied
    Σιχαίνομαι τις ψηφιακές κόπιες οπότε εξ'ορισμού άκυρο το παράδειγμά σου.Γιατί εγώ μπορεί να πάρω έναν τίτλο 10 ευρώ και μετά να τον πουλήσω 20,το έχω κάνει,οπότε πάμε παρακάτω.
    Στο θέμα αξιοπιστίας δεν μπορώ να σου πω τι θα κάνεις,εσύ ξέρεις καλύτερα.Εμένα το μοναδικό μου πρόβλημα ήταν ένα RROD το οποίο απ'όταν το φτιάξανε η κονσόλα λειτουργεί καλύτερα από ποτέ.
    Από κει και πέρα,όσον αφορά τις αναβαθμίσεις,ξαναλέω ότι εγώ προτιμώ να δώσω 4 κατοστάρικα τώρα και άλλα 2 (που θα έχει πέσει η τιμή) σε 3 χρόνια αν πχ χαλάσει,παρά να δίνω κάθε 3 χρόνια άλλα ποσά ώστε να μπορώ να παίξω έναν τίτλο που έχει θέματα συμβατότητας ή δεν το σηκώνει ο υπολογιστής κλπ κι ας είναι με χειρότερο τεχνικό τομέα.Εντάξει,με αυτά που αγοράζω κάθε χρόνο σίγουρα μπροώ να πάρω πισί τούμπανο αν θελήσω,απλά δεν θέλω.Για μένα το σωστότερο για κάποιον που θέλει το καλύτερο είναι, Η/Υ για τα multiplatform,κονσόλες για τις αποκλειστηκότητες και είναι κομπλέ,αρκεί βέβαια νε έχει και το απαραίτητο ρευστό.

Leave a comment:

• hideo
    replied
    Tα multiplatform ειναι καλυτερα σιγουρα.Αλλα δεν βλεπω κατι εντυπωσιακοτερο απο αυτα που σου ειπα γιατι ουσιαστικα ειναι copy paste των console εκδοσεων με καλυτερο IQ και frame rate.
    Απο αυτα που εβαλες κραταω metro και total war.

Bρες μου κατι αναλογο.

Τεσπα αυτο που λεω ειναι οτι αν βλεπεις τετοια γραφικα απο αυτες τις κονσολες,με τις νεες θα εκπλαγεις σε βαθος χρονου.

Leave a comment:

• Xeno
    replied
    Παιδες οκ sony news ειναι το θεμα, μην το κανουμε παλι pcs vs consoles.

Leave a comment:

• BigBOSS
    replied
    rome ii total war, elder scrolls online , νέο metro, heart of the swarm, Company of Heroes 2, τα νέα shooters (το bioshock III θα είναι πολύ μπροστά σε σχέση με τις κονσόλες) γενικά σχεδόν τα πάντα όπως προείπα εκτός απο τυχόν προχειρες μεταφορές τύπου Dark Souls ή Dead Space 3.

Leave a comment:

Working...
X