Announcement

Collapse
No announcement yet.

Νέα και ειδήσεις για PC

Collapse
This is a sticky topic.
X
X
 
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • Originally posted by straier View Post
    Παρεμπιπτόντως, δεν είναι η Namco που κάνει τη μεταφορά αλλά η From Software. Αυτό που έχουν πει είναι πως αντιμετωπίζουν δυσκολίες, η έκδοση δε θα είναι καλύτερη από τις κονσόλες και λόγω budget δε μπορούν να υπερβούν το χρονοδιάγραμμα που έχουν θέσει. Και ναι θα ήταν πολύ ωραία να έχουν 5 χρόνια μπροστά τους να το κάνουν αλλά για ένα παιχνίδι με προοπτική όχι και τόσο υψηλών πωλήσεων είναι αυτοκτονικό κάτι τέτοιο. Επίσης σχεδόν όλα τα multiplatform που βγαίνουν και σε πισι έχουν παρόμοια προβλήματα (skyrim κανείς; και μιλάμε για εταιρεία με πολύ μεγαλύτερη εμπειρία σε πισι να μη μιλήσω για budget).
    Το πρόβλημα των εταιρειών είναι ότι δεν κάθονται να τα βγάλουν πρώτα στο PC που είναι ισχυρότερος των 2 κονσολών, όπως κάνει η CD Projekt, και μετά να τα μεταφέρουν στις κονσόλες που είναι πανεύκολες σε θέμα κώδικα. Γι' αυτό ευθύνεται η νοοτροπία τους να τα βγάζουν στις κονσόλες και μετά στον υπολογιστή, έξου και τα προβλήματα που συναντάς στους υπολογιστές από τη μέρα που δημιουργήθηκαν οι PS360.

    Κοινώς, οι δημιουργοί και οι προμηθευτές ΔΕΝ σκέφτονται καθόλου!
    sigpic

    Comment


    • Dark Souls PC – 1080p support, 30fps lock option, major fps issues even with Nvidia GTX 6xx cards



      Get ready for some bad news Dark Souls fans. Yes, the game is coming to the PC and that’s what most of us have been asking all this time. And although some of you misunderstood From Software’s statement about the ‘720p resolution’ restriction, we are happy to report that the game supports resolutions up to … Continue reading Dark Souls PC – 1080p support, 30fps lock option, major fps issues even with Nvidia GTX 6xx cards →

      [B]
      And although some of you misunderstood From Software’s statement about the ’720p resolution’ restriction, we are happy to report that the game supports resolutions up to 1080p.
      However, PC gamers will not enjoy an ideal and smoothly gaming experience as the game has major framerate issues. In fact, the E3 PC demo was really choppy. What’s really disappointing here is that Namco has been using an Nvidia 6xx series card for their demonstration.
      Last but not least, the E3 build of Dark Souls: Prepare To Die Edition featured a frame rate setting, which was set to 30 FPS, a Window/Fullscreen mode and an Anti-Aliasing Option (with On and Off settings).

      Ολόκληρο το κείμενο στο link. Για κάποιο λόγο έχει μπλοκάρει το bold.
      Τι βλέπεις όταν έχεις πράσινα μάτια?

      Στο Βιλαμπάχο ακόμα τρίβουν...

      Η μόνη διαφορά ανάμεσα σε μένα και σε ένα τρελό είναι πως εγώ δεν είμαι τρελός - Σαλβαδόρ Νταλί

      Comment


      • Τίτε, κάντο μία copy paste στο σημειωματάριο των windows σου, αποθήκευσε το και μετά φέρτο πίσω εδώ copy-pasted. Έτσι θα ξεμπλοκάρει το bold. Το είχα πάθει 2-3 φορές με τα δικά μου reviews.
        sigpic

        Comment


        • μ'αρεσει που λεει major fps ιssue even with GTX 6XX
          Star Citizen videos Star Citizen gallery

          Comment


          • Ολόκληρο το κείμενο στο link. Για κάποιο λόγο έχει μπλοκάρει το bold.
            Εκτός τόπικ, αν θέλετε σβήστε το, αλλά άπαξ και κάνεις ένα κείμενο bold δε μπορείς να το αλλάξεις σε απλό.
            Originally posted by Squall Leonhart
            I used to be a SeeD like you, then I took an icicle in the chest
            Originally posted by 丹野
            Ο sub_zero είναι αυτός ο ψηλός με τα γυαλιά, ενώ ο Παίχτης είναι ο κούκλος αθλητικός τυπάς. Ο LMS δεν ξέρω ποιος είναι, αλλά who cares...
            Originally posted by Ryu_gr
            υπάρχουν τα games που τα "γεμίζουν" με επαναλαμβανόμενα tasks για να δείξουν απλώς ότι έχεις πράγματα να κάνεις (και όταν πας να ασχοληθείς απλά βαριέσαι) και υπάρχει και το Mario Galaxy.

            Comment


            • Πριν το σβησω κι εγω τι εννοεις;
              Γραφεις κατι σε bold και μετα πώς πας να το αφαιρεσεις;
              Εγω απλα παταω edit και βγαζω τα [Β], εσυ τι ακριβως κανεις δηλαδη;

              Comment


              • Έβαλα Dead Space χτες. Τα πάντα full, 30fps. Τα πάντα off, 30fps.

                Where is your god now, BigBOSS?

                30fps lock και σε άλλα παιχνίδια - όπως βλέπεις.

                Comment


                • Originally posted by Evans View Post
                  Έβαλα Dead Space χτες. Τα πάντα full, 30fps. Τα πάντα off, 30fps.

                  Where is your god now, BigBOSS?

                  30fps lock και σε άλλα παιχνίδια - όπως βλέπεις.
                  δεν έχω ιδέα τι τρέχει με την pc έκδοση του DSpace αλλά so fucking what?

                  τι ειναι αυτο παράδειγμα προς μιμηση;

                  άντε γουργια όλα να γινουν 30 fps και στο pc

                  εμπρος πισω, ζητω οι κακογραμμένοι κώδικες

                  ΥΓ: έχεις δει κάπου αν το DSpace (που λες τρέχει στα 30fps) έχει major issues με πχ GTX 570-80; την γονατίζει; παει και στα 20-25fps;
                  Star Citizen videos Star Citizen gallery

                  Comment


                  • Ή είσαι βλάκας, ή είμαστε όλοι βλάκες που δεν αντιλαμβανόμαστε το trolling, δε βρίσκω άλλη εξήγηση στα όσα λες .

                    Τα major issues είμαι σίγουρος ότι είναι ίδια με τα issues που υπήρχαν/υπάρχουν στις κονσόλες, απλώς δεν τα διόρθωσαν. Είπαν ότι έτρεξαν το παιχνίδι σε μία 6xx series, μπορεί να τρέχει το ίδιο και στην 5850 ή σε παλιότερη κάρτα.

                    Προφανώς χάνεις το δάσος για το δέντρο πάντως. Κολλάς στην απειροελάχιστη - και ΤΕΛΕΙΩΣ ασήμαντη - περίπτωση του Dark Souls, ενώ παιχνίδια που γουστάρεις και αποτελούσαν την επιτομή του PC gaming (TES V) έχουν καταλήξει καχέκτυπα της "κονσολάδικης" νοοτροπίας. Αν τώρα η μεταφορά ενός "niche" τίτλου συγκεντρώνει τη συνολική κατάντια ενός γενικότερου προβλήματος, τι να πω, μάλλον πρέπει να ενημερωθείς καλύτερα για το τι συμβαίνει στη βιομηχανία.

                    Comment


                    • Η κατάσταση με το Elder Scrolls ήταν τραγελαφική, το παιχνίδι είχε πολύ σοβαρά προβλήματα και σε PC και σε κονσόλες τόσο καθαρά τεχνικά όσο και προσβασιμότητας. Δεν πιστεύω πάντως πως το Dark Souls είναι τόσο niche κυκλοφορία ή ασήμαντη, αφ'ενός για το είδος του που είναι πολύ δημοφιλές στα PC (σε απόλυτα νούμερα με Diablo 3 ή CoD πχ εντάξει, δε συγκρίνεται καν, ή με άλλα πιο mainstream franchises) και αφ'ετέρου λόγω του petition που εισακούστηκε και ήταν απρόσμενο. Η κατάληξη της διαδικασίας και κυρίως οι πωλήσεις θα είναι πολύ ενδιαφέρουσες.

                      Με δεδομένω πως το hardware του PS3 είναι 6ετίας τουλάχιστον, το Dark Souls θα έπρεπε να τρέχει πολύ άνετα σε μηχάνημα τριετίας από θέμα ισχύος. Αν και το θέμα με τα κακά ports δεν ανακαλύφθηκε τώρα, το bottleneck για τα PC είναι δεδομένο σε οποιοδήποτε σχεδόν multiplatform τίτλο.
                      Τι βλέπεις όταν έχεις πράσινα μάτια?

                      Στο Βιλαμπάχο ακόμα τρίβουν...

                      Η μόνη διαφορά ανάμεσα σε μένα και σε ένα τρελό είναι πως εγώ δεν είμαι τρελός - Σαλβαδόρ Νταλί

                      Comment


                      • Η μόνη διαφορά στην προκειμένη περίπτωση, όπως είπε ο straier νωρίτερα, είναι ότι η ομάδα ανάπτυξης (μικρή και χωρίς ιδιαίτερο budget) ήταν ειλικρινής, όπως ειλικρινείς δεν ήταν πάρα πολλές εταιρείες που όχι απλώς παράτησαν το PC Gaming, αλλά έκαναν τα ίδια πράγματα σε παρόμοιες περιστάσεις.

                        Το TES το ανέφερα όχι για τα τεχνικά προβλήματα, αλλά γιατί άλλαξε τελείως νοοτροπία για να καλύψει τις ανάγκες ενός άλλου κοινού, αφήνοντας τους "πραγματικούς" fans στην άκρη.

                        Το Dark Souls ίσως να μην είναι niche, αλλά προέκυψε από μία προσπάθεια που θα μπορούσε να χαρακτηριστεί "niche" (για αυτό είχε και μηδαμινή υποστήριξη από τη Sony, κάτι για το οποίο η ίδια απολογήθηκε αντικρίζοντας τα σχόλια των παιχτών). Βέβαια αυτή η προσπάθεια (Demon's Souls) είχε εμπορική επιτυχία, κάτι που οδήγησε και στο sequel και σε αυτό το port. Το κοινό στο οποίο απευθύνεται βέβαια παραμένει περιορισμένο και πολλοί θα το παρατήσουν στα πρώτα λεπτά.

                        Τώρα στο γενικότερο "πρόβλημα" του PC Gaming, η μεταφορά του συγκεκριμένου τίτλου με τα δεδομένα προβλήματα μόνο ασήμαντη θα μπορούσε να θεωρηθεί.

                        Επίσης το hardware του PS3 δεν έχει καμία σχέση με την αντίστοιχη αρχιτεκτονική των υπολογιστών. Με μηδέν τεχνογνωσία δεν μπορείς να εκμεταλλευτείς τη δύναμη που σου προσφέρεται. Απορώ βέβαια, γιατί το 360 έχει παρόμοια λογική με τους υπολογιστές. Όπως και να έχει όμως, γίνεται τόσος λόγος για ένα θέμα που είναι το λιγότερο σημαντικό για τον κατακερματισμό που επικρατεί στο PC gaming.

                        Αλήθεια εσύ titus θα ασχοληθείς με τον τίτλο, ή σε απωθεί τόσο πολύ το γεγονός των τεχνικών προβλημάτων;

                        Comment


                        • Αν έχω χρόνο και πιάνω τα minimum ασφαλώς και θα ασχοληθώ, δεν απορρίπτω τον τίτλο λόγω κακού porting. Από εκεί και πέρα, αν θα είναι playable στην 9800GT μου είναι άλλου παπά ευαγγέλιο, μπορεί να το βάλω και να τρέχει χάλια ή να κρασάρει ή οτιδήποτε. Επιβάλλεται να είναι και, εν πάσει περιπτώσει, το 360 στο οποίο παίζει κανονικά είναι πιο κοντά στο PC από το PS3 με τις ξεχωριστές μνήμες κλπ. Παίζω σύγχρονα παιχνίδια σε μεσαία - χαμηλά settings χωρίς πρόβλημα (Witcher 2, Skyrim, Deus Ex κλπ κλπ κλπ) οπότε το ίδιο περιμένω κι εδώ.

                          Τώρα, για το πρόβλημα (εκτός εισαγωγικών γιατί όντως είναι) του PC gaming πράγματι δεν είναι ο σημαντικότερος τίτλος ούτε και θα πρέπει να του φορτωθούν όλα τα κακά της μοίρας των ports. Για αυτό όμως τσούζει περισσότερο, επειδη τον ζητούσαν οι PCδες επισταμένως και μάλιστα κοινό που θα ασχοληθεί σε βάθος μαζί του. Το ότι αρκετός κόσμος προσπαθεί να παλέψει το Inferno του Diablo 3 και την αρρωστημένη λογική του είναι καλό δείγμα πιστεύω.

                          Τέλος πάντων, από τη στιγμή που ολόκληρη Rockstar μετέφερε άθλια το LA Noire δεν υπάρχουν και πολλά να πεις...
                          Τι βλέπεις όταν έχεις πράσινα μάτια?

                          Στο Βιλαμπάχο ακόμα τρίβουν...

                          Η μόνη διαφορά ανάμεσα σε μένα και σε ένα τρελό είναι πως εγώ δεν είμαι τρελός - Σαλβαδόρ Νταλί

                          Comment


                          • Ένα κακό port δεν είναι ποτέ ευπρόσδεκτο και προφανώς δε δικαιολογώ το οτιδήποτε. Από την άλλη όμως, το γεγονός ότι ένα studio άκουσε τους fans, αποφάσισε να κάνει τη μεταφορά και είναι τόσο ειλικρινής για το επίπεδο της δουλειάς, μόνο υπέρ τους είναι. Με αυτόν τον τρόπο μάλιστα κακό στις πωλήσεις τους κάνουν και καλό στο όνομα και στη φήμη τους.

                            Tέλος πάντων, το ξεζουμίσαμε αυτό το θέμα για τα καλά .

                            Comment


                            • Εvans προφανώς στο συγκεκριμένο θέμα απο κάποια στιγμή και μετά οι περισσότεροι τρολάρουν, πόσο μάλλον και συ που ασχολείσαι με pc gaming και καταλαβαινεις ποια ειναι η διαφορά και τι λέω και γω πάνω κάτω.

                              Titus δεν είναι θέμα multiplatform τίτλων, και το Mass Effect 3 multi platform είναι αλλά το φυσάει το pc μου, δεν υπάρχει κάμια προχειρότητα η bug. Έτσι θεωρώ προχειρότητα και άδικο πχ τα 30 fps. To DS πρέπει να τρέχει άνετα σε pc 3τιας όπως λες αν και το pc 3τιας είναι πολύ γενικός ως χαρακτηρισμός καθώς ένα τέτοιο pc μπορει να έχει ένα φάσμα κάρτας γραφικών απο HD 5990 έως HD 5730

                              Εγώ θα ασχοληθώ με τον τίτλο μονο και μόνο απο περιέργια απλώς άμα έχει σοβαρά θέματα στην μεταφορά δεν προκειται να τον αγοράσω. Νομίζω είμαι σαφής.
                              Star Citizen videos Star Citizen gallery

                              Comment


                              • Originally posted by BigBOSS View Post

                                Εγώ θα ασχοληθώ με τον τίτλο μονο και μόνο απο περιέργια απλώς άμα δω ότι είμαι νουμπάς και όλο χάνω δεν προκειται να τον αγοράσω. Νομίζω είμαι σαφής.
                                Fixed.
                                Carpe diem

                                Comment

                                Working...
                                X