Δεν ισχύει για κανέναν λόγο αυτό.
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Νέα και ειδήσεις για PC
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
BROKEN SWORD : THE RETURN OF THE TEMPLARS.Oι προσδοκιες μου για αυτο το παιχνιδι (αν και fanmade) ειναι μεγαλες.Δεν περιμενω να με εντυπωσιασει φυσικα , αλλα το μονο που θελω ειναι να μου μεταδωσει λιγη απο τη μαγεια του BS1 , που για εμενα ειναι ενα απο τα καλυτερα adventure παιχνιδια που βγηκαν ποτε.Οσοι πιστοι adventure-αδες προσελθετε εδω για κατεβασμα (πιθανολογω) σε λιγες ωρες απο τωρα :
http://www.baphometsfluch25.de/cms/i...d=71,0,0,1,0,0
και εδω ενα χαρακτηριστικο screenshot για το χιουμορ του τιτλου , που ανεβασε ενας διλος μου που ηταν beta-tester.
http://rapidshare.com/files/143856689/brok...5_pics.rar.html
-Edit-
Τελικα διαβασα στο φορουμ οτι θα το δωσουν σε κυκλοφορια το απογευμα ή το βραδυ της σημερον γιατι βαζουν , οπως ειπε ενας Mod του φορουμ , finishing touches (καταλαβα... , αν περιμενουν την τελευταια μερα για να βαλουν ''finishing touches'' σωθηκαμε... , τεσπα ιδωμεν).Deus Misereatur...
Gloria filiorum patres i.e.m.e
Viva los Vatos Locos
---------------------
UNITED WE STAND DIVIDED WE FALL...
Comment
-
ναι yay τι να σου πω...
Πάει το plug-in για το 2df... Τώρα θα πρέπει να ανοίγω explorer.
Όταν το update κρίβει downgrades μου τη σπάει.
Εγώ μια χαρά ήμουν και με firefox 2.0! Καταλάθος έκανα update σε 3.0 (εμφανίστηκε σα, μην πω, το update now, πάτησα καταλάθος κλικ και μέσα σε 2 δευτ. πήγα από 2.0 σε 3.0! Νοοοοοοο!) Κλασσικά και εκεί υπήρχαν προβλήματα με ένα πρόγραμμα που είχε ενσωματωθεί στον 2.0 και δεν αναγνώριζε τον 3.0 (εν μέρει ευτυχώς)
Αναβάθμιση μάγκες μόνο αν είναι απαραίτητο! Και καλά λένε είναι απαραίτητο για λόγους ασφάλειας, τέλος πάντων, εγώ μια χαρά ήμουν με 2.0.
Στα καλά του 3.5 τώρα μου αρέσει πολύ το "+" δίπλα στα tabs για να φτιάξεις ένα νέο tab γρήγορα, αυτο που έχει και ο explorer δηλαδή.
Η what's new λίστα:
The illusion of free will is an illusion.
Comment
-
Βρε βρε τι έχουμε εδώ
Return Of Alice!!
Το πρώτο όσο το είχα παίξει μου είχε αφήσει πολύ καλές εντυπώσεις εξαιτίας κυριως της φοβερής ατμόσφαιρας που είχε. Δυστυχώς δεν το είχα τερματίσει (επαιζα σε pc φιλου) για να έχω ολοκληρωμένη άποψη.I attack sharks
when i smell them bleed
I dont go swimming
water just wants to be around me.
Comment
-
Το πέτυχα στο GameTrailers και μου άρεσε. Έπος στο τέλος του video με τη κουκουβάγια να παίρνει την απάντηση που της πρέπει.
[GT]59746[/GT]There are two types of people who will tell you that you cannot change the world:
Those who are afraid to try, and those who are afraid that you will succeed.
Comment
-
Guild Wars 2 Developer Interview
Comment
-
Το PS3 το έχουνε γραμμένο, άλλα χέστηκα καθώς σήμερα διάβασα το Preview του παιχνιδιού που περιμένω πιο πολύ απο οποιοδήποτε άλλο!
CIVILIZATION V PREVIEW
Και μαζί και μερικές εικόνες που υπόσχονται ΠΟΛΛΑ.
ΥΑΥΑΥΑΥΑΥΑΥΑΑΥΑΥΑΥΑΥΑΥΑΥΑ!
Comment
-
GDC's getting under way as we type, and first out of the gate is a Battlestar Galactica MMO from German firm Bigpoint.
Battlestar Galactica MMO
Μπορει να μην εχουμε εδω στο Ελλαντα και πολυ μεγαλη σχεση με την σειρα, αλλα στο εξωτερικο γινεται ο κακος χαμος. Και ενα τετοιο ΜΜΟ εαν γινει σωστα θα εχει πολυ κοσμο.:tanno:Κωστας Χατζαροπουλος:tanno:
Comment
Comment