Announcement

Collapse
No announcement yet.

Crash Bandicoot

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Gift
    replied
    Και το Wrath Of Cortex έλεγε, παρόλο που δεν ήταν τίτλος της Naughty Dog. Ε μέτα η σειρά απλά αυτοκτόνησε πηγαίνοντας από το κακό στο χειρότερο.

Leave a comment:

• Chief
    replied
    Βασικά είναι 1, 2, 3, CTR (με όποια σειρά προτιμάει ο καθένας) >>>>>> όλα τα υπόλοιπα (με όποια σειρά προτιμάει ο καθένας). Το να μπει κάποιος από τους μεταγενέστερους τίτλους μπροστά απο τίτλο της Naughty Dog είναι ιεροσυλία για τους fan.

Αλλά ναι, είναι όλα υποκειμενικά...

Leave a comment:

• Altair
    replied
    Υποκειμενικό είναι αυτό,αλλά ναι το 2 δε μπορεί να είναι σε χειρότερη θέση από το Twinsanity.

Leave a comment:

• Chief
    replied
    Υπάρχει ένα top 10 στο Enternity για τους τίτλους Crash Bandicoot. Μεγάλο φάουλ η σειρά των παιχνιδιών κατά τη γνώμη μου.

Leave a comment:

• Altair
    replied
    Όντως ήταν δύσκολη.Αν θυμάμαι καλά,δεν είχε άλλες πίστες τόσο δύσκολες,ως εκεί που είχα φτάσει τουλάχιστον.
    Κάτι άσχετο,αλλά διάβασα πρόσφατα πως το πρώτο παιχνίδι,το έφτιαξαν μόνο 7 άτομα.

Leave a comment:

• Phantom Duck
    replied
    Το πρώτο Crash Bandicoot ήταν παλούκι. Δεν βοήθαγε και η φθηνή δυσκολία βέβαια με το δύσχρηστο save system, όμως και καθαρά platformικά να το πάρουμε, ήταν παλουκοπαίχνιδο. Δείτε εδώ ολοκληρωμένη πίστα που έμεινε απ' έξω μόνο και μόνο επειδή διαπίστωσαν λίγο πριν την κυκλοφορία του παιχνιδιού πως ήταν πολύ δύσκολη για να μπει μέσα. Όοοολο αυτό το πράμα με τα άλματα ακριβείας, πρέπει να το βγάλεις χωρίς να χάσεις ζωή αν θέλεις να πάρεις το gem. Εφιάλτης, όχι αστεία.

Είναι ένα από τρία παιχνίδια που με έκαναν να πιστεύω στα 14-15 μου πως είμαι παιχτούρα όταν το ολοκλήρωσα 100%. Τα άλλα δύο είναι της Taito, Bubble Bobble και Rainbow Island.

Leave a comment:

• Altair
    replied
    Το πρώτο είναι το μοναδικό που δεν έχω τελειώσει από τα 3 πρώτα.Πολύ ζόρικο όντως.Τα άλλα 2 τα έχω φτάσει 100%.Όχι 105% το 3,απλά 100%.

Leave a comment:

• sub_zero
    replied
    To οποίο Crash 3 πρέπει να είναι τουλάχιστον 2 επίπεδα κάτω σε δυσκολία ειδικά σε σχέση με το 1 και λιγότερο με το 2

Leave a comment:

• Phantom Duck
    replied
    Αυτό είναι το Crash Bandicoot 3 και πάει έως 105%.

Leave a comment:

• 丹野
    replied
    Originally posted by Phantom Duck View Post
    Έσπασα ρεκόρ. Τερμάτισα στο PSP το Crash Bandicoot 2 100% σε λιγότερο από 24 ώρες, χωρίς ιδιαίτερη βία
    Σίγουρα;;; Εγώ θυμάμαι ότι το είχα σπάσει με πάνω από 110% στο PS1. Είχα και τις πλάτινες σε κάποιες πίστες. Την μία πίστα την ξέσκισα σε λιγότερο από 2'(τρελό speedrun).

Leave a comment:

• Phantom Duck
    replied
    Έσπασα ρεκόρ. Τερμάτισα στο PSP το Crash Bandicoot 2 100% σε λιγότερο από 24 ώρες, χωρίς ιδιαίτερη βία

Leave a comment:

• Gift
    replied
    Τον τελευταίο καιρό έχω αρχίσει να ξαναπαίζω το Crash Bash...το οποίο είναι ΠΟΛΥ πιο δύσκολο από το 1,και όποιος το'χει παίξει θα ξέρει. Το γέλιο της αρκούδας όμως είναι,ότι υποτίθεται ότι αυτό το παιχνίδι είναι κατάλληλο και για...ΠΑΙΔΑΚΙΑ ναι καλά ακούσατε!!!

Απορώ σε κάτι παιχνίδια που είναι παλούκια όπως αυτό ή το Rayman το 1ο,που αυτοί που τα φτιάχνουν γράφουν στο κουτί ότι είναι για 3+. Εκτός βέβαια αν εννοούν για παιδιά θαύματα...αν αυτά τα παιχνίδια είναι για παιδάκια,τότε εγώ είμαι ο πάπας της Ρώμης...εδώ δυσκολεύομαι και γίνομαι τούρμπο εγώ που είμαι μεγάλος και έμπειρος στο θέμα..ένα άπειρο παιδάκι,με το που θα παίξει 1 τέτοιο παιχνίδι,μετά το gaming θα του γίνει φόβος και έμμονη ιδέα...ήμαρτον:kill::kill::kill::kill:

Leave a comment:

• Napster
    replied
    Originally posted by Ground_zero View Post
    Egw me ta 2 kai 3 mphka sto xoro, thymamai oti to prwto den me eixe entypwsiasei toso.
    Ακριβώς το ίδιο με το 3ο να είναι το αγαπημένο μου. Γενικά όλα τα Crash του PS1 ήταν παρα πολύ ωραία παιχνίδια.

Leave a comment:

• straier
    replied
    Και στα παλιά Μάριο έτσι ήταν πάντως.

Leave a comment:

• Imrahil
    replied
    Το ξανάπαιζα στο χperia, καλό το challenge γιατί καλομάθαμε, αλλά το save system εξακολουθεί να αγγίζει τα όρια της ηλιθιότητας

Leave a comment:

Working...
X