Το GC με απογοητευσε γιατι περιμενα αντιστοιχο quality σε τιτλους απο τη Ν64 εποχη. Το Wind Waker πχ δεν εφτασε τα ΟοΤ/ΜΜ, το Blue Storm δεν ηταν WR64, το MKDD δεν ηταν MK64, το Sunshine δε το παιξα ποτε επειτα απ'οσα ειχα διαβασει και δει. Η ελλειψη των τιτλων της Rare ηταν υπερβολικα αισθητη. Τελικα απολαυσα τιτλους που δε περιμενα οπως το Smash, το Eternal Darkness, το Soul Calibur 2 και μερικα ακομη. Πολυ αργοτερα επαιξα το FE Path of Radiance και ειναι απο τα αγαπημενα μου games ever. Επισης σχεδον τελειωσα το Baten Kaitos με το οποιο ειχα φαει τρελο κολλημα καποια στιγμη - εν τω μεταξυ σπαω το κεφαλι μου να θυμηθω πως βρεθηκε στα χερια μου αυτο το παιχνιδι και γιατι το αγορασα, μαλλον απο αγγελια, πραγματικα δε θυμαμαι καθολου. Υπηρχαν πολλοι τιτλοι που ηθελα να παιξω οπως το Paper Mario 1000 year door αλλα καπου ειχα ξενερωσει που τα πιο πολλα games που αγγιζα δε τα επαιζα πολυ και σταματησα να αγοραζω. Ηταν η πρωτη gaming κριση που περασα.
Xbox δεν ειχα και εχω παιξει ελαχιστα, νομιζω Halo μονο μια φορα στο σπιτι του Getta Robo (cult).
edit
Ξεχασα το Metroid Prime στους τιτλους που δε περιμενα οτι θα απολαυσω και με εξεπληξε απιστευτα, οπως επισης ξεχασα το Starfox Adventures το οποιο ειναι στη κατηγορια αυτων που με ξενερωσαν - το τερματισα μεν και ηταν ωραια αλλα πιο πολυ σαν αγγαρεια το ειδα.
Xbox δεν ειχα και εχω παιξει ελαχιστα, νομιζω Halo μονο μια φορα στο σπιτι του Getta Robo (cult).
edit
Ξεχασα το Metroid Prime στους τιτλους που δε περιμενα οτι θα απολαυσω και με εξεπληξε απιστευτα, οπως επισης ξεχασα το Starfox Adventures το οποιο ειναι στη κατηγορια αυτων που με ξενερωσαν - το τερματισα μεν και ηταν ωραια αλλα πιο πολυ σαν αγγαρεια το ειδα.
Comment