Welcome to Gamers Odyssey forums where we talk about gaming, mostly in Greek language. If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Τότε:
NES
SNES
N64(ίσως το Saturn θα ήθελα να παίξω)
GAMECUBE(θα ήθελα να παίξω και Dreamcast)
Από την τελευταία γενιά καμία κονσόλα δεν με συγκίνησε, ούτε θα προτιμούσα να πάρω κάποια που δεν έχω.
Master system - Πολυ λιωσιμο
Snes -Δεν ειχα καμια 16bit αλλα παντα ηθελα ενα snes,εβγαλα το αχτι μου αργότερα στους emulators ;p Διαβαζα τα κομιξ του yoshi's island και του a link to the past στα σαινια και ζηλευα.
N64 - Αν μιλαμε για την τοτε εποχη τοτε το N64 ηταν μεγαλη αγαπη,αργοτερα λατρεψα το psx.Γενικα ειναι close call,επαιζα παρα πολυ psx τοτε με φιλους ,ισως γιαυτο δεν το ζηλεψα,αγαπας αυτο που εχεις xD
Άνοιξα ένα τοπικ το οποίο θα μας βάλει να σκεφτούμε ποιά κονσόλα απο κάθε γενιά (8bit - 16bit - 32/64 bit) θεωρούμε την αγαπημένη μας ακόμα όμως κι αν δε την είχαμε αλλά πάντα τη λιγουρευόμασταν, πχ αν και είχα mega drive ήθελα σα τρελός SNES αλλά που τόσα λεφτά ;
Εγω θα απαντήσω αργότερα βέβαια, σκέφτηκα λοιπόν πως θα ήταν ενδιαφέρον ένας συνδυασμός προτιμήσεων ;)
Leave a comment: