Announcement

Collapse
No announcement yet.

Beat 'em ups!

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Ground_zero
    replied
    2 pou den anaferthikan kai einai ta agaphmena mou einai to The king of Dragons kai to Knights of the round:

Epishs na valw kai to Bouncer ths Square to opoio polloi den xwnevoun alla emena mou arese, htan kalh prospatheia:

Leave a comment:

• Titus
    replied
    Όντως, υπήρχε θέμα και το είχα ανοίξει εγώ, αλλά μάλλον χάθηκε σε μια από τις διάφορες καταρρεύσεις / αλλαγές server που έχουμε περάσει (οι πολλές μούντζες φταίνε).

Προσωπικό μου αγαπημένο το Streets of Rage 2, που το έπαιζα υπό το όνομα Bare Knuckle 2 σε Mega Drive γείτονα. Από εκεί και πέρα Cadillacs and Dinosaurs, Separation Anxiety με Venom να συμμαχεί με το Spiderman, Dungeons and Dragons (οι MAME εκδόσεις που βγήκαν πρόσφατα και στο Steam), Double Dragon παραείναι ιστορικό να μην το αναφέρω, Golden Axe και Punisher μπήκαν ήδη στη λίστα...

Γενικά μια κατηγορία παιχνιδιών που μου είναι ιδιαίτερα αγαπητή και, σε αντίθεση με platform - scrolling action - roguelike δεν έχει τύχει σοβαρής ανανέωσης από την indie σκηνή.

Leave a comment:

• paixtis
    replied
    The Punisher!Arcades ftw!

Leave a comment:

• straier
    replied
    Είμαι σχεδόν σίγουρος πως υπήρχε θέμα που λεγόταν προχωράς και βαράς ή κάπως έτσι.
    Το Golden Axe ξέχασες.

Leave a comment:

• Ryu_gr
    started a topic Beat 'em ups!

Beat 'em ups!

...ή ξυλίκια ή Brawlers.

Το concept απλό, προχωράς και βαράς! Όμως η τεχνική είναι που τα κάνουν ξεχωριστά!

Ειδικά την εποχή του '80, '90 πρωταγωνιστούσαν στην εξάπλωση των video games.

Το story τυπικό, διάσωση γκόμενας, εξάρθρωση εγκληματικής οργάνωσης, εκδίκηση (με θυμάσαι ρε ΠΟΥΣΤΗ), κτλ.

Ποια έχετε παίξει; Ποια προτείνετε και ποια όχι;

Αμέσως μου έρχονται στο μυαλό τα Final Fight, Asterix, Captain Commando, Κάντιλαξ και δεινόσαυροι, Double Dragon. Arcade games που οι κονσόλες της εποχής δεν μπορούσαν για κανένα λόγο να σηκώσουν!

Και σε αυτές είδαμε όμως αξιόλογα ξυλίκια (όχι όμως ισάξια λόγω πιο αδύναμου hardware κατά τη γνώμη μου) όπως το Streets of Rage και η home έκδοση του Double Dragon.
Working...
X