Announcement

Collapse
No announcement yet.

Beat 'em ups!

Collapse
X
 
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • #46
    Originally posted by Jedah View Post
    Έυχομαι να είστε όλοι καλά. Η ζωή μας συνεπάιρνει με τις εξελίξεις της και τις υποχρεώσεις. Το πάθος για αυτό το χόμπι παραμένει όμως.
    Για αυτό και το forum συνεχίζει και θα συνεχίσει να υπάρχει για όποιον θέλει να εκφραστεί όσο και όποτε θέλει 😊

    Μου κίνησες την περιέργεια για το fight n rage και θα το δω με την πρώτη ευκαιρία.

    Ξέρετε και ποιο άλλο βγαίνει (ελπίζω σύντομα) έτσι;

     
    Last edited by Ryu_gr; 27-03-2022, 06:31 PM.
    The illusion of free will is an illusion.

    Comment


    • #47
      Το έχω στο radar μου το TMNT. Αυτό που ήταν απογοήτευση από την πρώτη κιόλας επαφή ήταν το Battletoads. Ένα παιχνίδι φτιαγμένο από ανθρώπους που ούτε το είδος καταλαβαίνουν, ούτε τα Battletoads. Πολύ off το παιχνίδι, καμία αίσθηση στα χτυπηματά σου (νιώθεις ότι μια ακαταλαβίστικη μουτσούρα χτυπάει μια άλλη), οι εχθροί δεν έχουν ξεκάθαρα μοτίβα, στρατηφική καλή ή κακή δεν μπορείς να καταστρώσεις αφού όταν υπάρχει κόσμος στην οθόνη δεν καταλαβαίνεις καλά τι γίνεται. Το αντίθετο του Streets of Rage 4.
      Insert Coin

      Comment


      • #48
        Είδα λίγο το fight and fury και φαίνεται καταπληκτικό. Θα το βάλω στην λίστα επιθυμιών μου.

        Το Battletoads ούτε εμένα μου άρεσε όπως δεν μου είχε αρέσει και το παλιό. Πάρα πολλά gimmick stages με άκυρα εμπόδια που σε σκοτώνουν με την μια και που απαιτούν αντανακλαστικά υπεράνθρωπα δεν είναι και η καλύτερη συνταγή επιτυχίας κατά τη γνώμη μου. Επίσης το artwork δεν μου αρέσει καθόλου.

        Εμένα το game τέτοιου είδους που δεν μου άρεσε καθόλου είναι το Asterix and Obelix, Slap Them all. Πέρα από το υπέροχο artwork όλα τα άλλα τα κάνει εντελώς λάθος. Εχθροί που όλοι συμπεριφέρονται με τον ίδιο τρόπο, κινήσεις που δεν μπορούν να συνδυαστούν μεταξύ τους, μέτριο hit detection (πολλές φορές βαρούσα αέρα) και η λίστα δεν έχει τελειωμό. Το κερασάκι στην τούρτα είναι η πάρα πολύ υψηλή τιμή του, δεν είναι δυνατόν να χρεώνουν 40 ευρώ αυτό το παιχνίδι. Απλά αποφύγετέ το, δεν αξίζει πάνω από 15 ευρώ. Το Streets of Rage 4 από την άλλη είναι το καλύτερο παιχνίδι της κατηγορίας του που έχω παίξει ποτέ.


        Tidy!

        Do not blame me.Blame yourself or God.
        In Matsuno we trust.

        Comment

        Working...
        X