Για SNES καλα την παλευε. Η Rare μπορουσε πιο πολλα και το απεδειξε στην arcade version
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Games that aged well...
Collapse
X
-
Mεγάλη αλήθεια αυτό. Γενικά αυτή τη στιγμή δεν μπορώ να σκεφτώ παλιό 3d παιχνίδι που να μπορώ να παίξω χωρίς να με ξενερώσουν λίγο τα γραφίκα του. Το ΟΟΤ για παράδειγμα που έβαλά να ξαναπαίξω πριν μερικούς μήνες αλλά τελικά το παράτησα κυρίως εξαιτίας των γραφικών. Απο την άλλη φαντάζομαι οτι και σε 10 χρόνια απο τώρα θα μπορώ άνετα να λιώνω στα DKC.
Πλήν των DKC που αναφέρθηκαν αρκετές φόρες θα προσθέσω ένα ακόμα game της Rare, το killer instict.
Aψογος τεχνικός τομέας και σε γραφικά αλλα και σε ήχο! Γιατί η Rare ΜΠΟΡΟΥΣΕ!!
http://www.youtube.com/watch?v=9V3ukaUOZKg
Πόσο τέλεια συναίσθημα όταν ακουγόταν "ultra ultra ultra ultra!!!!"
[/b]
Comment
-
τώρα έβλεπα τα βίντεο από τα 2 πρώτα halo ως ένα πρόλογο για το 3,να θυμηθώ και κάποια πραγματάκια.με τα βίντεο του 1 ζαλίστηκα.άθλια,αισχρά ελεεινά γραφικά πλέον.με το 2 πάλι βρήκα την υγειά μου.ευτυχώς δηλαδή.
οπότε το halo 2 άνετα το ξαναπαίζω οπτικά μιλώντας πάντα,το 1 όμως μακρυά.κιας είναι παιχνιδάρα.Carpe diem
Comment
-
Altair πλάκα κάνεις?Το έπαιξα πριν 1 μήνα περίπου το 1 και ήταν απλά θεικό...Τα γραφικά του δεν με χάλασαν καθόλου,ίσα ίσα τα βρήκα μιά χαρά...ίσως βέβαια εγώ δεν έχω μεγάλο κόλλημα με τα γραφικά
On topic...Τα περισσότερα 2d games εποχής 1994+.Ειδικά τα rpg παίζονται πολύ άνετα(βλ chrono trigger,final fantasies,terranigma,bahamut lagoon κτλ).Επίσης όπως προείπαν τα παιδιά τα cel-shades ποτέ δεν φαίνονται άσχημα...Τα γραφικά του ICO-Shadow Of The Collusus ακόμα μου φαίνονται πολύ καλά
Γενικώς πάντως τα 3d γραφικά παλαιώνουν πολύ πιο εύκολα από τα 2d.Tα 2d όσα χρόνια και αν περάσουν νομίζω θα παραμείνουν ευχάριστα,playable και με το παραπάνω B)
Comment
-
Καλά τα Donkey Kong ήταν και παραμένουν μέγιστα τεχνικά επιτεύγματα. Πολλά έχουν ήδη ειπωθεί (Donkey Kong, Sonic, Comix Zone, Aladin, Lion King, Chrono Trigger, FFVI).
Τι να πρωτοθυμηθεί κανείς πραγματικά...
Τα EarthWorm Jim παραμένουν ακόμα και σήμερα πανέμορφα, αξεπέραστη σουρεαλιστική προσέγγιση.
Όλα τα Megaman στα 16 και 32 bit.
MickeyMania
NBA Hangtime
Flashback
Out of this World (μπορεί όχι αυτά κάθε αυτά τα γραφικά, αλλά λόγω της φοβερής αισθητικής παραμένει πανέμορφο)
Donald Duck in Maui Mallard
Vectorman
Final Fight
Streets of Rage 2+3
Gex
Abe’ s Odyssey + Exodus
Rayman
Keio 2
Skullmonkeys
Άπειρα πραγματικά, η λίστα δε τελειώνει στα 2D.
Γενικά η πλειοψηφία των 16bit 2D games από το 93 και μετά (και αρκετά παλιότερα παιχνίδια) βλέπονται εύκολα ακόμα και σήμερα, για τα 2D στα 32bit δε το συζητάμε καν, απλά πανέμορφα.There are two types of people who will tell you that you cannot change the world:
Those who are afraid to try, and those who are afraid that you will succeed.
Comment
-
τώρα έβλεπα τα βίντεο από τα 2 πρώτα halo ως ένα πρόλογο για το 3,να θυμηθώ και κάποια πραγματάκια.με τα βίντεο του 1 ζαλίστηκα.άθλια,αισχρά ελεεινά γραφικά πλέον.
[/b]
Comment
-
Comment
-
Tha anaferw kai egw ta proeipothenta:
Castlevania SOTN (to opoio oxi aplws gerase kala, alla den tha gerasei kai pote).
Story of Thor kai Chrono trigger apo RPG
Street Fighter genikotera
Tetris...... den xreiazetai analysh.."Time fades even legend and the origin of Soul Reaver has been lost long ago.
But its purpose remains; to feed on the souls of any creature it strikes.
Kindred, this blade and I."
"ΔΕΝ είναι θέμα Νιντέντο πλέον..."
Greek Gaming Videos
Greek Final Fantasy Forum
Comment
-
το halo 1 πλέον μου φαίνεται απίστευτα γερασμένο.βέβαια πριν 2 χρόνια μια χαρά μου φαινόταν πλέον όμως με κουράζουν πολύ τα χρώματα.μουντά και σκοτεινά.
[/b]
Insert Coin
Comment
Comment