Announcement

Collapse
No announcement yet.

SEGA Club: Για τους fans της SEGA

Collapse
This is a sticky topic.
X
X
 
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • Κρίμα που δεν βγήκε, φαίνεται ωραίo project:
    Castlevania: Resurrection, canceled in March 2000, was intended to be the seventeenth title of the Castlevania series for the short lived Sega Dreamcast console. This would also be the third Castlevania game, at the time, to enter the 3D realm. The game was to focus on Sonia Belmont and a new character, Victor Belmont, an 1800s vampire hunter who had abandoned his lineage. The story is set in 1666, directly before Simon Belmont's adventure in the original Castlevania. Greg Orduyan, the art direc


    Ο art director είπε ότι το σαμπόταραν μέσα από την ίδια την Konami 😠
    The illusion of free will is an illusion.

    Comment


    • Comment


      • Μετά την αποκάλυψη χαμηλότερου input lag στο Sonic Mania στο Switch και είχε δίκιο, o nooto μας τελειώνει με την κυκλοφορία του ιστορικού χοτ-ντι σ' αυτό.

        Ramparter τί κόμπλεξ έχει η Nintendo και μας πονάει έτσι;
        The illusion of free will is an illusion.

        Comment


        • Για το lag του Sonic mania, η διαφορά φαίνεται στις blue sphere stages και ειδικότερα εκεί που γκαζώνει. Κυκλοφορεί ένα spreadsheet που έχει διάφορες μετρήσεις για input lag από διάφορα games. Δε το βρήκα τώρα, αλλά θυμάμαι το Mania στο Switch είχε γύρω στα 3 frames και στο PS4 γύρω στα 9!

          Για το χοτ-ντι, ειναι η ίδια ομάδα που έκανε το remake του Panzer Dragoon.

          Let's hurry, Gary! Suffer like G did!
          Last edited by thunderjohn; 15-04-2021, 11:54 AM.

          Comment


          • Originally posted by thunderjohn View Post
            Δοκίμασα την έκδοση του PS4. Αν και πατσαρισμένο, δεν εντυπωσιάστηκα ιδιαίτερα. Σε Panzer Dragoon προτείνω το Orta. Είναι πολυ καλή έκδοση όπου και αν το δεις. Στο 360 που και το δοκίμασα, έφτιαξαν το κρασάρισμα της Pal έκδοσης που κόλλαγε στο 3ο chapter και για να το προχωρήσεις έπρεπε να ανοίξεις το Pandora's Box. Επίσης νομίζω ότι φτιάξανε το framerate και τρέχει 60άρι. Τουλαχιστον στην digital έκδοση. Σε One το παιχνίδι λάμπει. Aπτά τελευταία καλά games της Sega πριν περάσει στην dark side. Φτιάχτηκε από την ομάδα Smilebit, που είχε αρκετά μέλη από την αρχική Andromeda team.
            Ώπα, ωραίος Thunderjohn, δεν το ήξερα ότι διόρθωσαν το πρόβλημα, το έχω απωθημένο να το τελειώσω επιτέλους αυτό το παιχνίδι. Το είχα ξεκινήσει στο 360 τότε αλλά μου κολλούσε στην τρίτη πίστα , το πόσο είχα ξενερώσει δεν λέγεται. Από τα shooter είναι από ότι φαίνεται το καλύτερο και έχει το πιο πλούσιο gameplay.

            Πέρα από αυτά, το remake του House of the Dead δεν με πολυσυγκινεί. Πολύ δραστήρια την βλέπω τουλάχιστον την εταιρεία ανάπτυξής του, πρώτα τα Panzer Dragoon και τώρα αυτό. Προτιμώ 1000 φορές βέβαια να επικεντρωθεί στο Panzer Dragoon 2.

            Εγώ δεν παρατήρησα κανένα slowdown στο Sonic Mania παιδιά. Τουλάχιστον δεν με είχε ενοχλήσει. Έχω και καιρό βέβαια να το βάλω.
            Last edited by Deus; 21-04-2021, 10:39 PM.


            Tidy!

            Do not blame me.Blame yourself or God.
            In Matsuno we trust.

            Comment




            • Epai3a prosfata to VF5fs sto Yakuza 6 k einai polu solid. To eixa kanei skip se 360 (eixa to og). 8a boleutoume me to remaster mexri na bgei to VF6. Fainetai oti bgalan tin plastikoura pou eixan oi xaraktires sto 5.
              Last edited by thunderjohn; 26-05-2021, 09:53 AM.

              Comment


              • Παλιά συνέντευξη του υπεύθυνου ανάπτυξης του Sega Rally για to Saturn, Mizugutchi.
                https://www.sega-16.com/2022/03/clas...-am3-producer/

                Πραγματικά προκαλεί θαυμασμό το πάθος και η αφοσίωση στην τελειότητα, εξ ου και το φοβερο αποτέλεσμα του game. Δείτε π.χ. πώς μιλάει για τη Lancia Stratos:

                We spent hundreds of hours testing the cars and their behavior. In fact, the biggest problem we had was with handling of the third car, the Lancia Stratos, a vehicle which I, particularly, had never driven. To accurately recreate that car’s handling, we turned to expert drivers who advised us about its behavior on different terrain.
                Επίσης επαινεί και το Manx TT kakashi_gr , Asura γνώμες; Είναι τόσο αφρός όσο το Sega Rally;

                Similarly, for the development of Manx TT, we maintain direct contact with companies like Honda with the goal of achieving a greater degree of simulation.
                Για να βάλουμε και μια δόση καλοπροαίρετου fanboy-σμού, ασχέτως αν δεν έλαμψε όσο του άξιζε το Saturn, δείτε τί λέει για τις δυνατότητές του.

                Ultima Generación: Could Sega Rally can be considered the high-water mark of what the Saturn has to offer?
                Tetsuya Mitzuguchi: Completely the opposite. At this moment, we could say that we’re still in a learning period, and that Sega Rally is only the tip of the iceberg of what the Saturn can offer.
                OK θα μου πεις τί θα έλεγε εργαζόμενος της SEGA, αλλά βλέπετε οι τύποι πόσο αφοσιωμένοι ήταν με τη δουλειά τους.

                Originally posted by thunderjohn View Post
                Epai3a prosfata to VF5fs sto Yakuza 6 k einai polu solid. To eixa kanei skip se 360 (eixa to og). 8a boleutoume me to remaster mexri na bgei to VF6. Fainetai oti bgalan tin plastikoura pou eixan oi xaraktires sto 5.
                Καλά κρατεί ακόμα το VF5 και πρόσφατα έκανε συνεργασία με το Tekken για προσθήκη "χαρακτήρων" (ουσιαστικά κοστούμια), το έχει κανείς στο PS4;: https://www.youtube.com/watch?v=2rlyHt9nkJ8
                Last edited by Ryu_gr; 17-04-2022, 04:03 PM.
                The illusion of free will is an illusion.

                Comment




                • Ryu_gr​​​​​​​ Το Lancia απλά δεν οδηγείται στο Sega Rally. Ευτυχώς στο 2 ήταν αμαξαρα και το είχα κάνει main μαζί με το Corolla. Το manx tt είναι πολύ playable, αλλά δε φτάνει το rally. Ο Mitzuguchi είναι μεγάλος δημιουργός. Περιμένουμε επιτέλους feedback από το REZ.
                  Last edited by Asura; 13-05-2022, 08:29 PM.

                  Comment


                  • Originally posted by Asura View Post
                    Περιμένουμε επιτέλους feedback από το REZ.
                    Το έβαλα για πάρτη σου και ενώ στην αρχή δεν το εκτίμησα του έδωσα χρόνο και μπορώ να πω μου αρέσει.

                    Μέχρι την τρίτη πίστα θα του έβαζα 6/10 απλά για τον οπτικό τομέα, μου φάνηκε ότι απλά κάνεις hover και release στους εχθρούς, πού το ενδιαφέρον σε αυτό;

                    Στην τρίτη πίστα άρχισε να γίνεται ξεκάθαρο και πιο challenging το gameplay, έχασα αρκετές φορές και ήθελα να ξαναπαίξω.

                    Η μουσική του ακούγεται μονότονη ή απλά δεν είναι στα γούστα μου, συνηθίζεται όμως. Το ψυχεδελικό setting είναι αυτό που το κάνει να ξεχωρίζει, για αυτό φαντάζομαι και βρίσκεται σε πολλές best of λίστες. Επίσης μου αρέσει το concept με το hacking, την ασφάλεια κτλ, είναι λίγο αφηρημένο αλλά μέρος της μαγείας του.

                    Αν το έπαιζα στην εποχή του θα ήμουν σίγουρα πιο ενθουσιασμένος, συνεχίζω πάντως με σκοπό τον τερματισμό.
                    The illusion of free will is an illusion.

                    Comment


                    • Δε θα έλεγα ότι επικεντρώνεσαι στο σωστό κομμάτι για το συγκεκριμένο game. Είναι κάτι πολύ περισσότερο από το sum of its parts. Μου φαίνεται ότι πρέπει να το κρίνεις συνολικά ως εμπειρία και φυσικά να του δώσεις χρόνο.

                      Επίσης η έκδοση που δοκιμάζεις δεν είναι η βέλτιστη. Αν μπορείς δες του xbla ή ακόμα και η αυτή του dc με vga box είναι πολύ καλό combo.

                      Anyway, ίσως σε είχα hyparei και εγώ ανέλπιστα, αλλά η αλήθεια είναι ότι δε με έχει απογοητεύσει ποτέ ο Mizuguchi.

                      Comment


                      • Ήρθε η ώρα του Βαλαώρα

                        Comment


                        • Πολύ ωραίο κανάλι με εμπεριστατωμένη παρουσίαση στα videos.



                          The illusion of free will is an illusion.

                          Comment


                          • Ένα κλασικό απωθημένο εκπληρώθηκε έστω και μέσω emulation. Πρόκειται για το Virtua Cop 3, υπάρχει εδώ και μερικά χρόνια τρόπος για να παίξεις σχετικά αξιοπρεπώς με τον Xbox emulator Cxbx-Reloaded, με απόκλιση βέβαια από την αυθεντική εμπειρία. Αν είσαι μύστης υπάρχει τρόπος και για αυτό με το να προσθέσεις στο Xbox με modding άλλη τόση RAM, διότι το παιχνίδι τρέχει σε arcade board με Xbox hardware αλλά με διπλάσια RAM (Chichiro).

                            Ο ενθουσιασμός μπορεί να μην είναι ίδιος με τότε που το λαχταρούσαμε, παρόλα αυτά δεν παύει να είναι arcade που σέβεται το είδος και αποδίδει top notch γραφικά και performance που ένας φίλος του είδους και δη της SEGA αξίζει να δει.

                            Επισυνάπτω video με χαρακτηριστικό easter egg για να δείτε πώς τρέχει (το βίντεο είναι συμπιεσμένο στα 30fps, in game τρέχει στα 60), υπάρχουν φυσικά και playthrough στο youtube.

                            Τα links για όποιον ενδιαφέρεται να το δει, έχει απλή διαδικασία:







                            Attached Files
                            The illusion of free will is an illusion.

                            Comment

                            Working...
                            X