Announcement
Collapse
No announcement yet.
Emulation Corner
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
Όντως περίεργο, πρώτη φορά συναντάω τέτοιο πρόβλημα. Εκτός αν υπήρχε γενικά bug στο παιχνίδι.There are two types of people who will tell you that you cannot change the world:
Those who are afraid to try, and those who are afraid that you will succeed.
Comment
-
-
TV"Time fades even legend and the origin of Soul Reaver has been lost long ago.
But its purpose remains; to feed on the souls of any creature it strikes.
Kindred, this blade and I."
"ΔΕΝ είναι θέμα Νιντέντο πλέον..."
Greek Gaming Videos
Greek Final Fantasy Forum
Comment
-
Εγώ πάλι είμαι λιγότερο παραδοσιακός, βάζω ένα 2xPM ΗQ (pm) στον Fusion κι ένα hq3xS στον Snes9x. Το αποτέλεσμα τώρα διαφέρει ανάλογα με τα settings που θα χρησιμοποιήσεις, τα δικά μου είναι αυτά:
Fusion:
Snes9x:
There are two types of people who will tell you that you cannot change the world:
Comment
-
Έχω πάρα πολύ καιρό να παίξω αλλά νομίζω χρησιμοποιούσα ένα Eagle..κάτι αλλά δεν παίρνω και όρκο.
Για σένα Enpsty τι να πω, κάποιος σε έχει φτύσει... Μήπως παίζει τίποτα με τα layers και ενώ η σκάλα υπάρχει δε φαίνεται; Δοκίμασες να ανέβεις παρόλο που δεν τη βλέπεις;Originally posted by Squall LeonhartI used to be a SeeD like you, then I took an icicle in the chestOriginally posted by 丹野Ο sub_zero είναι αυτός ο ψηλός με τα γυαλιά, ενώ ο Παίχτης είναι ο κούκλος αθλητικός τυπάς. Ο LMS δεν ξέρω ποιος είναι, αλλά who cares...Originally posted by Ryu_grυπάρχουν τα games που τα "γεμίζουν" με επαναλαμβανόμενα tasks για να δείξουν απλώς ότι έχεις πράγματα να κάνεις (και όταν πας να ασχοληθείς απλά βαριέσαι) και υπάρχει και το Mario Galaxy.
Comment
-
Originally posted by straier View PostΓια σένα Enpsty τι να πω, κάποιος σε έχει φτύσει... Μήπως παίζει τίποτα με τα layers και ενώ η σκάλα υπάρχει δε φαίνεται; Δοκίμασες να ανέβεις παρόλο που δεν τη βλέπεις;
Comment
-
Εσπασα επιτελους κι εγω το PSP μου (thanks Grimmtak) και πρεπει να πω οτι εχω απογοητευτει απο το emulation του Genesis / Mega Drive. Το Sonic 2 τρεχει με slowdowns...
Του SNES μεχρι τωρα τα παει σαφως καλυτερα.
Εαν καποιος γνωριζει τους καλυτερους emulators και τις ρυθμισεις τους και μπορει να βοηθησει, ειμαι ολος αυτια.:tanno:Κωστας Χατζαροπουλος:tanno:
Comment
-
Από την εμπειρία μου, ούτε του SNES ούτε του Mega Drive είναι τόσο καλοί. Βέβαια εγώ έχω κόλλημα και θέλω τον emulator fullspeed. Πρέπει να δοκιμάσεις τον Master Boy (GameBoy και Master System/GameGear) που είναι άψογος και τον gpSP (GameBoy Advance) που είναι εξαιρετικός.
Εννοείται ότι θα χώσεις PS1 games μέσα, επικά πράγματα λέμε.
Τα πάντα όλα:
There are two types of people who will tell you that you cannot change the world:
Comment
-
To emulation δεν αξιζει τον κοπο, εγω τα 16μπιτα δεν τα χαιρομουν παντως και το παρατησα νωρις το θεμα. Μονο PS1 και PSP και ξενοιασα. Perfect emulation or gtfo, μισοδουλειες δε γινονται.
Για τα hacks παντως, αλλα και για ολες τις ρυθμισεις των emus ενα ψαξιμο στο youtube ειναι ή στο google, υπαρχουν 394933433 tutorials κι αλλες τοσες γνωμες.
Comment
Comment