Announcement
Collapse
No announcement yet.
Sonic vs Mario (μεχρι 16 Bit)
Collapse
X
-
Οπως θα λεγε και ο Καραγκουνης, η μπαλα ειναι στρογγυλη, καθε ομαδα εχει 11 παικτες και ο Mario ειναι καλυτερος του Sonic.
-
Πω πω, που να έχανε ο Banjo δηλαδή.
Θα είχες ήδη κάνει edit τα posts.:resp:
Ο Ραμπίδης είναι ικανός να αρχίσει poll που θα ρωτάει:
Banjo?
ή
Kazooie?
Έτσι για να έχει σίγουρη τη νίκη, έτσι για να ανέβει κατακόρυφα το επίπεδο όποια κι αν είναι η απάντηση.
Leave a comment:
-
Παντως για λογους σοβαροτητας και επιπεδου του forum πιστευω οτι πρεπει να ακυρωθουν ολες οι απαντησεις υπερ του Sonic.
Leave a comment:
-
Έλα ντε...
Πραγματικά αυτό ήταν ανεξήγητο από κάθε άποψη, ειδικά αν αναλογιστείς ότι οι εκδόσεις των παιχνιδιών είναι ports από το Sonic Mega Collection /Plus, στα οποία και συμπεριλαμβάνονταν οι Knuckles versions. Επίσης μεγάλο κρίμα που δεν έβαλαν τα Sonic CD (πρωτίστως) και Knuckles Chaotix. Ήταν ευκαιρία να υπήρχε συμπληρωμένο όλο Sonic puzzle της γενιάς εκείνης.
Leave a comment:
-
Sonic. Σκέφτομαι να πάρω και το Mega Drive Collection μόνο για τις Sonic-άρες! Loooggoooooo! Γιατί δε συμπεριλαμβάνονται τα παιχνίδια Sonic 2 & Knuckles/ Sonic 3 & Knuckles!!;;
Και Mario πάντως άνετα παίζω. Όσο αφορά το χειρισμό, ο Mario ήταν πιο ευκίνητος στα άλματα και στην αλλαγή κατεύθυνσης κάτι που δεν είχε ο Sonic. Ο Sonic βέβαια είχε αυτά που είπατε!
Γαμώτο είναι ανάγκη να post-άρει και Xeno σε αυτό το thread;
Επίσης, ο Somari τί θα ψηφίσει;
Leave a comment:
-
Mario.Όσο και αν προσπάθησα δεν μπόρεσα να συμπαθήσω τον μπλε σκατζόχοιρο...
Leave a comment:
-
Ευτυχως ο Xeno δε μπαινει στο forum, θα παθει μεγαλο σοκ με αυτα που γραφετε.
Leave a comment:
-
Καλά ειδικά περί μουσικής δε το συζητήσαμε καν, η ηχητική επένδυση των κλασικών Sonic έχει μείνει στην ιστορία.
Signed περι Sonic CD.Originally posted by Scatman View PostΙσως το μονο που μπορει να το ανταγωνιστει ειναι το SOnic CD. Aλλα ο συγκεκριμενος τιτλος ηταν για λιγους ...εκει που κυκλοφορησε
Οποτε οι περισσοτεροι δεν το εχουν δει για να εχουν αποψη.
Το Sonic CD ήταν για λίγους εκεί που κυκλοφόρησε και για ακόμα λιγότερους λόγω του ιδιαίτερου gameplay ύφους που είχε, το οποίο και δεν ακολουθούσε ακριβώς τη λογική των τίτλων του Mega Drive. Αρκετός κόσμος δε μπορεί να μπει στη φιλοσοφία του παιχνιδιού και το αδικεί όταν μιλάει γι’ αυτό. Αν ασχοληθεί κανείς σε βάθος με τον τίτλο και καταφέρει να μπει στη φιλοσοφία του, είναι ίσως το κορυφαίο παιχνίδι της σειράς μαζί με το Sonic 2.
Στη δική μου συνείδηση πάντως, η μάχη αυτή είναι το απόλυτο Χ, έστω κι αν ίσως δίνω την εντύπωση ότι κλίνω προς Sonic fanboy. Ισοπαλία θα έλεγα λοιπόν, αλλά αφού δε μετράει, θα πω Sonic για έναν πολύ απλό λόγο. Ότι αναλογιζόμενος τις ώρες που έχω αφιερώσει σε 2D Mario και 2D Sonic αντίστοιχα, ο χρόνος που έχω αφιερώσει στον τίτλο της SEGA είναι απείρως περισσότερος. Βέβαια, υπάρχουν πολλοί λόγοι γι’ αυτό, με βασικότερο όλων τη gameplay λογική των δυο τίτλων η οποία είναι φύσει διαφορετική. Έχω τερματίσει αρκετές φορές τα 2D Mario, αλλά 2D Sonic παίζω επί τόσα χρόνια σχεδόν κάθε μήνα από λίγο (δεν υπάρχω το ξέρω), χόρια τις αναλύσεις κάνουμε σε σχετικό με το franchise forum.:kill:
Στην συνείδηση μου παραμένει ισοπαλία πάντως.
Leave a comment:
Leave a comment: