Announcement

Collapse
No announcement yet.

Sonic vs Mario (μεχρι 16 Bit)

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• N-TG
    replied
    Ρε παιδιά μην μαλώνετε για αυτό το πράγμα...

Αφού ο Scatman μέτρησε τις ψήφουν και βγήκαν έτσι τότε ναι. Και αφού το ξεκαθάρησε ότι όσοι λένε ότι ψήφισαν μετράνε... Και είναι και στην αρχή του τόπικ ε... αυτοί που δεν το είδαν είναι τελείως ότι να ναι...

Leave a comment:

• Scatman
    replied
    το κλειδι μου φαινεται πιο ουσιωδης κινηση

Leave a comment:

• Ramparter
    replied
    Πειραξα μια φορα τις ψηφους τελειως για χαβαλε, 17,777, αν θες ξεκινα ξανα το poll ωστε να φαινονται οι ψηφοι, απ'οτι εχω δει σε αλλα topics γινεται αυτο.

Leave a comment:

• Scatman
    replied
    Eσυ εισαι μια αλλη περιπτωση Miyamoto. Ας μην αναλυσω. Να σου υπενθυμισω οτι οι κοντριτσες αρχισαν με δικη σου μαλακια. Τεσπα/

Συμπεριφερομαι και μιλω στον καθενα οπως του αξιζει, το γνωριζεις εξαλου, οπως και την καλη πλευρα μου.

Οποιος δε μπορει να σεβαστει αυτα που εχουν γραφτει εξαρχης στο τοπικ, κανεις δεν πιεζει κανεναν. Δημοκρατια.

16 - 13 , υπερ του Σονικ.

Leave a comment:

• enwsiths
    replied
    wraia aposyrw kai egw thn pshfo apo to mario , na vgaleis oti apotelesma 8eleis...Emena kathgorouses gia fanboy ths ninty pio palia se mia kontra pou eixame alla an pareis ta post sou pou aforoun th sega kai th nintendo , ena pros ena , ta pragmata einai 3eka8ara...kai as krazeis allous mesa se autous kai emena esy eisai to megalytero fanboy...to topic auto gia emena exei kleisei , 8ewreitai ws mh yparxon.

p.s.
    edw erxomaste gia na poume thn apopsh mas gia paixnidia kai na antalla3oume apopsei kai idees gyrw apo to gaming kai oxi mono kai oxi gia na malwnoume gyrw apo to gaming....

Leave a comment:

• Scatman
    replied
    Μαθε κι εσυ κυριος λοιπον να διαβαζεις τα βασικα . Απτη στιγμη που ξεκινησε το τοπικ, γραφω :

ΥΣ - Α! Και η "δειλη" ψηφος (ψηφιζω αλλα δε δηλωνω τη θεση μου) θεωρειται μη μετρησιμη
    Το σκορ μπορεις να το πειραζεις οσο θες, τις αρχες με τις οποιες ξεκινησε το Thread, απλα οχι.

Leave a comment:

• Ramparter
    replied
    Σου ειπα κατι και πιο πισω αλλα το χαρακτηρισες εξυπναδα. Στο δικο σου μυαλο με τη δικη σου λογικη προηγειται ο Sonic. Μη το λες σαν αντικειμενικη πραγματικοτητα, οσο κι αν σκας δεν ειναι. Μαθε να αποδεχεσαι την αποψη του αλλου.

21 μελη εχουν ψηφισει Mario, 21 εχουν ψηφισει Sonic, γιατι τοσο κολημα με μια ψηφοφορια. Στη τελικη εσυ για τους λογους σου επελεξες Sonic, και 100 ατομα να ψηφιζαν Mario δε σε επηρεαζει εσενα αυτο ουτε σε κανει λιγοτερο σωστο.

Leave a comment:

• Scatman
    replied
    Ανυπομονω να δω τη μερα που οι κυβερνησεις θα εκλεγονται με αυτο το τροπο.
    με την παραταξη που επελεξες και τις μεθοδολογιες που σας μαθαινει, θα αργησει αυτη η μερα.

προς το παρων, θα προτιμησω την κλασσικη αρχαια Ελληνικη, δια βοης

16
    14

προηγειται ο Σονικ

Leave a comment:

• Chief
    replied
    Mario.

(με τη δικιά μου ψήφο έγινε 21-20)

Leave a comment:

• 丹野
    replied
    Ισοφαρίζω το παιχνίδι βάζοντας Sonic...

Leave a comment:

• Ramparter
    replied
    Originally posted by Scatman View Post
    Evans πριν ελεγα για αναλυτικη/ονομαστικη ψηφοφορια κι ελεγες να χαλαρωσω...
    το θεμα ειναι οτι δε συμβαινει για πρωτη φορα το συγκεκριμενο και καταντα ενοχλητικο.

Τεσπα, η πραγματικοτητα λεει :

Sonic 15
    Mario 13

θα ξαναεπαναλαβω μετρανε μονο αυτες που τα μελη δηλωνουν
    Ανυπομονω να δω τη μερα που οι κυβερνησεις θα εκλεγονται με αυτο το τροπο.

Leave a comment:

• N-TG
    replied
    Εγω αυτό κράτησα...Ότι όσοι λένε τη ψήφισαν μέτραν... Δν έκατσα να μετρήσω αλλά αυτό που έγινε με την +1 στον Μάριο μόλις έβαλα μία στον Σόνικ είναι εκνευριστηκό

Leave a comment:

• Scatman
    replied
    Evans πριν ελεγα για αναλυτικη/ονομαστικη ψηφοφορια κι ελεγες να χαλαρωσω...
    το θεμα ειναι οτι δε συμβαινει για πρωτη φορα το συγκεκριμενο και καταντα ενοχλητικο.

Τεσπα, η πραγματικοτητα λεει :

Sonic 15
    Mario 13

θα ξαναεπαναλαβω μετρανε μονο αυτες που τα μελη δηλωνουν

Leave a comment:

• N-TG
    replied
    Εεε να αφαιρεθεί... Εγω ψήφισα και πήγε 20-20 ποιος ψήφισε και έγινε 21-20???

Leave a comment:

• Evans
    replied
    Κάτσε ρε, για κάθε ψήφο στον sonic μπαίνει μία ψήφος στον Μάριο; Πώς πήγαμε 21-20;

Leave a comment:

Working...
X