Announcement

Collapse
No announcement yet.

Sonic vs Mario (μεχρι 16 Bit)

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Και γαμω την επιχειρηματολογια χαχα

η λογικη ειναι απλη. Οι περισσοτεροι εχουν γερες αναμνησεις απο τον Σονικ εκεινης της περιοδου. Αρα, η κοντρα των μασκοτ μπορει να γινει επι ισοις οροις αφου κι ο Μαριο ηταν πολυ αναγνωρισιμος τοτε. \

Θα σε βολευε να βαλω μεχρι τη σημερινη γενια για να μην εχει αντιπαλο ο Μαριο.

Κουφαλιτσα
    " You 're saying that you 're just here to add a bit of colour?

Authenticity sir, authenticity. "

Discworld (1995, PC/Playstation/Sega Saturn)

Comment

• Παντως σου ειχα πει και πριν οτι δεν ειναι παρακμη αυτο που λες. Το εψαξα και σε λεξικο, παρακμη ειναι η βαθμιαια καταπτωση. Αλλο πραμα οι κακες παρενθεσεις λοιπον.
      Do a barrel roll!

Comment

• Scatman συγνώμη κι όλας αλλά κατήντησε κουραστικό όλο αυτό το σκηνικό. Κολλάμε στις λέξεις σα μικρά παιδιά, δε βγάζουμε καμία άκρη έτσι.

Comment

• παρακμη σε εισαγωγικα

κι ελεος, οχι σκατμαν. Οποιος με ρωταει, του απανταω. Δεν κανω τπτ απο μονος μου.
          Oποιος απευθυνεται σε μενα οφειλω να του απαντω και στην πιο βλακεια. Ειμαι υπερανω των σνομπς κι ας κατανταει γραφικο.

Κι εγω εχω κουραστει. Εχω φτασει σε σημειο να λεω αυτονοητα πραγματα ξανα και ξανα.
          " You 're saying that you 're just here to add a bit of colour?

Authenticity sir, authenticity. "

Discworld (1995, PC/Playstation/Sega Saturn)

Comment

• Αναλυτική βαθμολογία τώρα.Παίχτηκε νοθεία και είμαι σίγουρος γι'αυτό.
            Carpe diem

Comment

• somebody is fanboy here but he denies it :p
              Deus Misereatur...
              Gloria filiorum patres i.e.m.e
              Viva los Vatos Locos

---------------------
              UNITED WE STAND DIVIDED WE FALL...

Comment

• Ti paixthke pali? Krymenoi mario fans petagontai apo pantou?
                Opws kai na exei h Mple mpara kairdizei kai oloi kseroume poios foraei kokkina kai poios einai mple
                "Time fades even legend and the origin of Soul Reaver has been lost long ago.
                But its purpose remains; to feed on the souls of any creature it strikes.
                Kindred, this blade and I.
                "

"ΔΕΝ είναι θέμα Νιντέντο πλέον..."
                Greek Gaming Videos
                Greek Final Fantasy Forum

Comment

• Σαν τα μανιτάρια ξεφυτρώνουν.Τι θα γίνει με την αναλυτική βαθμολογία;
                  Carpe diem

Comment

• Δυστυχως δεν ειναι εφικτη, επρεπε εξαρχης το poll να επιτρεπει την εμφανιση των ψηφων. Παντως εχουν μπει καποια μελη τελευταια και καποιοι ισως δε το πηραν αμεσως χαμπαρι.
                    Do a barrel roll!

Comment

• Καλώς.Μισό να μπουν κι "άλλα μέλη" να ψηφίσουν Σόνικ.:xp:
                      Carpe diem

Comment

• ... και δεν το χετε ζαλισει μεχρι αηδιας το θεμα.

Comment

• Οντως λες και με ψηφοφορια 50 ατομων θα αλλαξει η σκληρη πραγματικοτητα.
                          Do a barrel roll!

Comment

• Opws kai na exei h Mple mpara kairdizei kai oloi kseroume poios foraei kokkina kai poios einai mple
                            Κλασική Σόνικ νοοτροπία. Παίζουν Μάριο και μετά εκθειάζουν το Σόνικ περιγράφοντας πόσο καλές είναι η πίστες του Μάριο.
                            Originally posted by Squall Leonhart
                            I used to be a SeeD like you, then I took an icicle in the chest
                            Originally posted by 丹野
                            Ο sub_zero είναι αυτός ο ψηλός με τα γυαλιά, ενώ ο Παίχτης είναι ο κούκλος αθλητικός τυπάς. Ο LMS δεν ξέρω ποιος είναι, αλλά who cares...
                            Originally posted by Ryu_gr
                            υπάρχουν τα games που τα "γεμίζουν" με επαναλαμβανόμενα tasks για να δείξουν απλώς ότι έχεις πράγματα να κάνεις (και όταν πας να ασχοληθείς απλά βαριέσαι) και υπάρχει και το Mario Galaxy.

Comment

• Κλασική Σόνικ νοοτροπία. Παίζουν Μάριο και μετά εκθειάζουν το Σόνικ περιγράφοντας πόσο καλές είναι η πίστες του Μάριο.
                              Den to epiasa, pws ektheiazeis to Sonic legontas poso kales einai oi pistes tou Mario?
                              "Time fades even legend and the origin of Soul Reaver has been lost long ago.
                              But its purpose remains; to feed on the souls of any creature it strikes.
                              Kindred, this blade and I.
                              "

"ΔΕΝ είναι θέμα Νιντέντο πλέον..."
                              Greek Gaming Videos
                              Greek Final Fantasy Forum

Comment

• Απλά δε λες ότι πρόκειται για πίστες του Μάριο. :Ρ
                                Originally posted by Squall Leonhart
                                I used to be a SeeD like you, then I took an icicle in the chest
                                Originally posted by 丹野
                                Ο sub_zero είναι αυτός ο ψηλός με τα γυαλιά, ενώ ο Παίχτης είναι ο κούκλος αθλητικός τυπάς. Ο LMS δεν ξέρω ποιος είναι, αλλά who cares...
                                Originally posted by Ryu_gr
                                υπάρχουν τα games που τα "γεμίζουν" με επαναλαμβανόμενα tasks για να δείξουν απλώς ότι έχεις πράγματα να κάνεις (και όταν πας να ασχοληθείς απλά βαριέσαι) και υπάρχει και το Mario Galaxy.

Comment

Working...