Announcement

Collapse
No announcement yet.

Dreamcast

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• petran79
    replied
    Originally posted by Altair View Post
    Εγώ θυμάμαι ότι τη μέρα που αγόρασες το Floigan Bros συναντηθήκαμε στο μετρό κι από το ίδιο παλικάρι τσίμπησα Resident Evil Code Veronica,Resident Evil 3 Nemesis,Resident Evil 2 και νομίζω και Dino Crisis.

Αν και είχα Dreamcast, το Floigan Bros πρώτη φορά το ακούω.

Leave a comment:

• thunderjohn
    replied
    Bernie Stolar talks Dreamcast

Συνέντευξη από τον καραγκιοζάκο που σ'όποιο μαγαζί μέσα έμπαινε το έκλεινε.

Leave a comment:

• Chief
    replied
    Έχω μεγάλη περιέργεια για το πόσα λεφτά σου δίνει το Youtube για βίντεα. Υπάρχει περίπτωση να αναρτηθεί κάποιο γράφημα από τα insights;

Leave a comment:

• Ramparter
    replied
    Σημερα πηρα χαμπαρι οτι το Top 20 Dreamcast games του καναλιου μας εχει πανω απο 300.000 views, ευγε! Να που το dreamcast εφτασε να μας συντηρει το forum

Leave a comment:

• Ryu_gr
    replied
    Έβαλα τελικά το Millenium Racer -πρόσφατο DC game που βρέθηκε στα αζήτητα- και όντως πρόκειται για πλήρες game, μέχρι και η VMU έχει ένδειξη του τίτλου.

Σαν παιχνίδι μέτριο, gameplay και techno-ατμοσφαιρική μουσική δεν ενθουσιάζουν ενώ το "cyberspace" περιβάλλον είναι απλά συμπαθητικό. Ίσως αν έπαιζε σε 60fps (όπως η έκδοση του PC απ'όσο κατάλαβα από ένα video) θα ήταν πιο ενδιαφέρον.

Χάρηκα πάντως γιατί θυμήθηκα τα παλιά (CD burn κτλ) και φυσικά πήρε πάλι μπροστά το Dream!
    Δείτε το στη photo στη θέση που του αξίζει!
    Attached Files
    Last edited by Ryu_gr; 21-03-2017, 01:05 AM.

Leave a comment:

• Altair
    replied
    Εγώ θυμάμαι ότι τη μέρα που αγόρασες το Floigan Bros συναντηθήκαμε στο μετρό κι από το ίδιο παλικάρι τσίμπησα Resident Evil Code Veronica,Resident Evil 3 Nemesis,Resident Evil 2 και νομίζω και Dino Crisis.

Leave a comment:

• thunderjohn
    replied
    Originally posted by Ryu_gr View Post
    Ευχάριστα νέα, το Floigan Bros. το συμπαθούσα αρκετά, το είχα και γνήσιο. Τώρα είναι σε καλά χέρια σε κάποιο εκλεκτό μέλος του forum!

Leave a comment:

• Ryu_gr
    replied
    Ευχάριστα νέα, το Floigan Bros. το συμπαθούσα αρκετά, το είχα και γνήσιο. Τώρα είναι σε καλά χέρια σε κάποιο εκλεκτό μέλος του forum!

Αρκετά δραστήριο το DC αυτές τις μέρες μιας και βρέθηκε ανέκδοτο game και απ'ότι λέει το άρθρο είναι πλέον playable χάρη στα τσακάλια του Dreamcast Junkyard: http://www.eurogamer.net/articles/20...t-now-playable

Αν βρω χρόνο παίζει να το δοκιμάσω και να γράψω εντυπώσεις έτσι για τη φάση

Leave a comment:

• Phantom Duck
    replied
    Έπρεπε να σπάσουν οι devs λέει την ασφάλεια που είχαν βάλει οι ίδιοι πριν 16 χρόνια για να αποτρέψουν ενέργειες σαν και αυτήν που έκαναν τώρα, ωραίοι

Leave a comment:

• Ren_of_Heavens
    replied
    Αχαχαχαχαχαχαχα δεν το πιστεύω. Άντε να βρω που έχω βάλει την κονσόλα.

Leave a comment:

• thunderjohn
    replied
    Floigan Bros. Sega Dreamcast all official DLC released nearly 16 years after the games originally released!

edit:Κόλπα Capcom!! Είναι όλα μέσα στο GD!!!WTF!!!!
    Last edited by thunderjohn; 15-03-2017, 11:14 AM.

Leave a comment:

• Ryu_gr
    replied
    Μια ματιά στον επίσημο (και προφανώς ακυκλοφόρητο) εξομοιωτή Mega Drive για Dreamcast.
    Αν και το GD-ROM που βρέθηκε γράφει "sample", το front-end είναι αρκετά προσεγμένο και πλήρως λειτουργικό όπως βλέπω στο video, χωρίς όμως να ισχύει το ίδιο και για την εξομοίωση η οποία ήθελε ακόμα ένα στάδιο τελειοποίησης.

Leave a comment:

• Ryu_gr
    replied
    Originally posted by Ramparter View Post
    Καποιος που εχει δωσει λεφτα για sega κονσολα δε μπορει να διαμαρτυρεται για καμια τιμη
    Σας πονάει που η κονσόλα συνεχίζει ακάθεκτη στο χρόνο

Leave a comment:

• Ramparter
    replied
    Καποιος που εχει δωσει λεφτα για sega κονσολα δε μπορει να διαμαρτυρεται για καμια τιμη

Leave a comment:

• thunderjohn
    replied
    Πολύ ενδιαφέρον!! Και σε πολύ καλή τιμη!!!

Μια στιγμή....75$ +shipping

Leave a comment:

Working...
X