Announcement

Collapse
No announcement yet.

Προτάσεις για ενα μοναδικό Ρεβεγιον!

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Προτάσεις για ενα μοναδικό Ρεβεγιον!

Ερχετε η αλλαγη του χρονου και δεν εχουμε σκεφτει τπτ με τη παρέα, αποκλειωντας το ενδεχομενο να τη βγαλουμε σπιτι, τι θα προτείνατε για μετα την αλλαγή του χρόνου?

:party:

inathens.org αποτελεί την πρώτη και καλύτερη πηγή για όλες τις πληροφορίες που ψάχνετε. Από γενικά έως τα πιο απίθανα θέματα, το inathens.org τα έχει όλα. Ελπίζουμε να βρείτε αυτό που ψάχνετε!

Do a barrel roll!

Comment

τι ειναι το star live?

Comment

Το πρωτο link εχει εικονες στα δεξια και ειναι ιδιαιτερα κατατοπιστικες.
        Do a barrel roll!

Comment

μπα ειναι fail τα στριπτιτζαδικα, προτιμω τις απλες κοπελες που δε τις εχουν γλειψει εκατο χιλιαδες στοματα... τεσπα θα σκεφτω κατι...

Comment

Ένα καλό κουτουκάκι για τσίπουρο /κρασί και μεζέ με live λογικά, λόγω ημέρας, ρεμπέτικη μουσική είναι ό,τι πρέπει. Εμείς αν δε μαζευτούμε σπίτι έτσι τη βγάζουμε.
            There are two types of people who will tell you that you cannot change the world:
            Those who are afraid to try, and those who are afraid that you will succeed.

Comment

Ένα καλό κουτουκάκι για τσίπουρο /κρασί και μεζέ με live λογικά, λόγω ημέρας, ρεμπέτικη μουσική είναι ό,τι πρέπει. Εμείς αν δε μαζευτούμε σπίτι έτσι τη βγάζουμε.
              Το κάνεις να ακούγεται τόσο εύκολο ενώ δεν είναι. Έχουμε προσπαθήσει πολλές χρονιές ενώ δεν είχαμε κλείσει βδομάδες πριν αλλά δεν... Τα ρεμπετάδικα συνήθως κλείνουν πρώτα πρώτα.
              Originally posted by Squall Leonhart
              I used to be a SeeD like you, then I took an icicle in the chest
              Originally posted by 丹野
              Ο sub_zero είναι αυτός ο ψηλός με τα γυαλιά, ενώ ο Παίχτης είναι ο κούκλος αθλητικός τυπάς. Ο LMS δεν ξέρω ποιος είναι, αλλά who cares...
              Originally posted by Ryu_gr
              υπάρχουν τα games που τα "γεμίζουν" με επαναλαμβανόμενα tasks για να δείξουν απλώς ότι έχεις πράγματα να κάνεις (και όταν πας να ασχοληθείς απλά βαριέσαι) και υπάρχει και το Mario Galaxy.

Comment

σπιτι δε παιζει να μαζευτουμε, και σε ρεμπεταδικο παλι δε λεει, πφφφφ τελοςπαντων θα δουμε.

Comment

Originally posted by straier View Post
                  Το κάνεις να ακούγεται τόσο εύκολο ενώ δεν είναι. Έχουμε προσπαθήσει πολλές χρονιές ενώ δεν είχαμε κλείσει βδομάδες πριν αλλά δεν... Τα ρεμπετάδικα συνήθως κλείνουν πρώτα πρώτα.
                  Πρώτα πρώτα κλείνουν τα σκυλάδικα.:kill:
                  Σε ρεμπετάδικο όντως είναι ζόρικο να βρεις αυτές τις μέρες, για την ακρίβεια παντού είναι δύσκολο να βρεις αυτές τις μέρες. Δε χρειάζεται όμως να πας οπωσδήποτε σε παραδοσιακό ρεμπετάδικο, άσε που πολλά το έχουν χέσει εντελώς με τις τιμές και θα πληρώσεις τα κέρατά σου. Ένα κουτούκι, μια ταβέρνα, ένα μουσικό μεζεδοπωλείο κλπ. Μπορείς να βρεις να πας και συνήθως την εποχή αύτη παίζει ζωντανή μουσική.
                  There are two types of people who will tell you that you cannot change the world:

Comment

Εγω σπιτι θα την βγαλω 99%, δεν πειραζει ομως, πολυ καλυτερο ειναι θα ειναι το φετινο ρεβεγιον στο steam παιζοντας L4D2 με την υπολοιπη καμμενη ελληνικη community απο το περσινο που εκανα μεσα στο φυλακειο στα λακαταμια.

Για στριπτιτζαδικο/κ*λομπαρο μεσα παντως αν μιλαει σοβαρα ο ραμπιδης ( που αμφιβαλω ) εχω να πιασω γυναικειο βυζι 3 μηνες ναουμ

Comment

Εγώ θα πάω στο πάρτυ που διοργανώνει κάθε χρόνο ο μεγάλος αδερφός του Vuzzi. Μια χαρά θα την βγάλω εγώ.

Αρκετά έβγαλα τα χριστούγεννα με χόρτο και ποτό 3 μέρες σερί ... !
                      sigpic

Comment

Στα κουτούκια/ρεμπετάδικα επιτρέπεται το χόρτο;

Comment

Η καλυτερη λυση ειναι εντος σπιτιου, εξω θα γινεται ο χαμος, θα ταλαιπωρηθειτε, θα σας δουλεψουν θα σας γδυσουν... μαγαζια που χωρανε 100 ατομα θα χουν στριμωξει μεσα 200 για να χουν μεγαλυτερο κερδος και αλλες τετοιες μαγκες α λα ελληνικα. Εγω θα μαι σπιτι μεχρι να αλλαξει ο χρονος, θα παιξω και κανενα 31 να τα τσεπωσω απο τους δικους μου κι αργοτερα κατα τις 2 ισως παω για ενα ποτακι.
                          Do a barrel roll!

Comment

Έπρεπε

Comment

Εγώ ή Shisha θα πάω ή θα την κάνω για το χωριό (Κρανιά Ελλασόνος) να την βγάλω με συγγενείς.

Comment

Working...
                              X