Originally posted by Raphael
View Post
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Προτάσεις για ενα μοναδικό Ρεβεγιον!
Collapse
X
-
Να κατσει σπιτι κανεις, δε λεει. Καλυτερα να παει σε κανα ταβερνο-κουτουκι να δει κι αλλους ανθρωπους και γενικοτερα να αλλαξει περιβαλλον εστω για λιγες ωρες.
Νομιζω ειναι καλη λυση εαν εχει Live μουσικη. Σεμνα πραγματα.
Μπουζουκια πηγα περυσι, δε ξερω πως επιβιωσα. Προσωπικα δεν.... ασε που πιανουν κωλους κυριολεκτικα και μεταφορικα (τιμες).
Να βγω σε πλατεια, στο κρυο κτλ κτλ κατω απτο χριστουγεννιατικο δεντρο της πολης δεν ειναι του τυπου μου και δε το γουσταρω.
Φετος θα παω και παλι σε bar. Κλασσικη λυση. Οχι ιδανικη αλλα οκ.
Τεσπα, θα προτειμουσα να κοιμαμαι αλλα τι να κανουμε, εχει καθιερωθει ως η ιερη μερα της εξοδου, μετα του Μεσολογγιου, οπου ολη η Ελλαδα βγαινει. Ας εχει. 1 βραδια ειναι." You 're saying that you 're just here to add a bit of colour?
Authenticity sir, authenticity. "
Discworld (1995, PC/Playstation/Sega Saturn)

Comment
-
Clubάκι για μένα δαγκωτό. Καλύτερος κόσμος, καλύτερη μουσική και στα συν είναι φυσικά και οι χορεύτριες του Shisha που τα κάνουν όλααααα. Για ξεσάλωμα είναι μονόδρομος πιστεύω. Τώρα για χαλαρά, παρέα και ΦΑΙ, και εγώ την έβγαζα κάλλιστα σε σπίτι. Το πρόγραμμα θα τελείωνε με πίτσα και American Pie.
Comment
-
Ο τυχερός ο αδερφός μου θα την βγάλει εδώ Θεσσαλονίκη με άδεια. Ξαναμπαίνει στρατό την επόμενη βδομάδα... Αν πας Σαμόθρακη, σφύρα μου, γιατί ο αδερφός μου εκεί είναι τώρα φαντάρος.Originally posted by Altair View PostΡαμπίδη είσαι fail.Στο θέμα στριπ κλαμπ προτείνω Baby O Original.Εγώ λογικά θα τη βγάλω στο Φυλάκιο,παίζοντας ds και κάνοντας σκοπιές.Καλή χρονιά σε όλους σας γιατί δεν ξέρω πότε θα ξαναβγώ.sigpic
Comment
-
Κανονικα θα σου λεγα οτι δε ξερεις τι λες αλλα Altair εισαι εσυ, μπορει να χεις παει και σε ολα τα στριπτιτζαδικα της Αθηνας, τι να πωOriginally posted by Altair View PostΡαμπίδη είσαι fail.Στο θέμα στριπ κλαμπ προτείνω Baby O Original.Εγώ λογικά θα τη βγάλω στο Φυλάκιο,παίζοντας ds και κάνοντας σκοπιές.Καλή χρονιά σε όλους σας γιατί δεν ξέρω πότε θα ξαναβγώ.
Comment
Comment