Announcement

Collapse
No announcement yet.

Ευχαριστώ το Gamepro...

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Chief
    replied
    Νομίζω πως οι συζητήσεις μας επαληθεύουν αυτομάτως το thread...

Leave a comment:

• Azrael
    replied
    ΕΠΟΣ ειμαστε ολοι.

Leave a comment:

• Chief
    replied
    Βλέπουμε εσένα cursed με την υπογραφή σου...

Yπονοεις κατι για τη σεξουαλικη ζωη των gamers?

Πολλά!

Leave a comment:

• TheCursed
    replied
    Originally posted by Loggo View Post
    Χαχαχα φοβερή η ατάκα του Ραφαέλ.
    WTF, εγώ πιστεύω ότι έχει καταντήσει τραγικά προβλέψιμος πλέον, έχει κάνει παρόμοια σχόλια πάνω από δέκα φορές, είναι λες και ψάχνει ευκαιρία να το αναφέρει.

Leave a comment:

• Loggo
    replied
    Χαχαχα φοβερή η ατάκα του Ραφαέλ.

Leave a comment:

• Ramparter
    replied
    Originally posted by Nikos Strawhat@r@s View Post
    lol δεν ειναι δυνατον, ακριβως αυτη τη προταση σκεφτηκα χτες να γραψω αλλα ειπα να το αφησω...

Leave a comment:

• Hipster Luffy
    replied
    Originally posted by Raphael View Post
    Και προφυλακτικά (που το βρίσκω τελείως άστοχο σαν διαφήμιση μέσα σε περιοδικό για βιντεοπαιχνίδια).
    [/SIZE]

Leave a comment:

• i Have no Equal
    replied
    This
    Originally posted by panayot@r@s View Post
    Εγώ δεν ευχαριστώ κανέναν εξάλλου το gamepro δεν το γούσταρα σαν περιοδικό.
    and this...
    Originally posted by Som@r@s View Post
    o Wiiripperxaxa?

Leave a comment:

• Chief
    replied
    μέχρι και τοστιέρες έβρισκες στις σελίδες των διαφημίσεων

Και προφυλακτικά (που το βρίσκω τελείως άστοχο σαν διαφήμιση μέσα σε περιοδικό για βιντεοπαιχνίδια).

Leave a comment:

• _Lloyd
    replied
    Imo η ακμή του Gamepro ήταν 2005-2006 (ή κάπου εκεί). Μετά την αγορά από Motorpress, μέχρι και τοστιέρες έβρισκες στις σελίδες των διαφημίσεων. Το forum αντίστοιχα, λίγο πριν το κλείσιμο που ήταν under(έως καθόλου)moderated ήταν το λιγότερο απαράδεκτο. Το μόνο που μπορούσα να κάνω διαβάζοντάς το ήταν facepalms και από κάποια στιγμή κιέπειτα σταμάτησα να μπαίνω. Πριν από αυτό, παρόλα αυτά, θυμάμαι τις επιεικών διαστάσεων (κυριολεκτικά και μεταφορικά) συζητήσεις όπως "Το καλύτερο παιχνίδι όλων των εποχών". Δυστυχώς, από την μέχρι τώρα πορεία των 2 (authority και Gamer's Odyssey) όλα δείχνουν ότι τέτοιες συζητήσεις θα είναι δύσκολο έως σχεδόν αδύνατο να γίνουν. Θυμάμαι επίσης ένα παιχνιδάκι που παίζαμε στο IRC. Θυμάστε; Scrubble ή κάπως έτσι. Έπεφτε τρελό γέλιο με τις λέξεις που βάζαμε...

Πριν κάποιους μήνες, το καλοκαίρι μάλλον, είχα μπει στο forum στο gamesite και διάβαζα παλαιότερα posts μου. Θυμήθηκα ποιος ήμουν τότε, τί πίστευα, και πόσο έχω αλλάξει και σχεδόν συγκινήθηκα. Τώρα απ'ότι είδα έχει πέσει τελείως και ένα καλό reference χάθηκε ολοσχερώς. Αλήθεια, υπάρχει κανείς που να έχει κρατήσει έστω και ένα μέρος των posts που είχαν δημοσιευθεί; Όχι, ε; Κρίμα...

Υ.Γ: Καλά, Imrahil, τα είχα διαβάσει πριν 3-4 μέρες όλα σου τα άρθρα.Όλα είναι τρομερά, αλλά ειδικά το "Είμεθα τα Sims του Friedrich Nietzsche" και το "Δεν έχω χρόνο για Pro Evo" παίρνουν τεράστιο respect από 'μένα από κάθε άποψη. Χαλί να γίνω να με πατήσεις.

Leave a comment:

• Ryu_gr
    replied
    Που 'ναι τα χρόνια, ωραία χρόνια, που 'χα Nintendo, μεσ' την καρδιά! Ακόμα δεν μπορώ να καταλάβω πως έφτιαξε μια τόσο τεράστια ατάκα ο Imrahil! Το φαντάζομαι να το τραγουδάνε και λιώνω στο γέλιο!

Leave a comment:

• Hipster Luffy
    replied
    Originally posted by Ramparter View Post
    Πρεφα δεν εχεις παρει εσυ, μεχρι και αρθρα του τιτανομεγιστου Dj Solid εχει στο authority.
    Γιατι δε μπορω να γραφτω στο φορουμ? κλειδωμενο το χουν??

Leave a comment:

• TheCursed
    replied
    Originally posted by ChrisTop View Post
    Συν τοις άλλοις, έχει καταντήσει κονσολιέρικο τελείως το forum. Που είστε πισάδεςςςςςςςςςςςςςςςς;
    Παρακμή...

Leave a comment:

• Imrahil
    replied
    Παιδιά, η Νομική με έφαγε, όχι (μόνο) η γυναίκα.
    Απόσταγμα βλακείας μου εδώ

Επίσης, Τίτε, αν το διαβάζεις αυτό, έλα πίσω.

Leave a comment:

• Ramparter
    replied
    Πρεφα δεν εχεις παρει εσυ, μεχρι και αρθρα του τιτανομεγιστου Dj Solid εχει στο authority.

Leave a comment:

Working...
X