Welcome to Gamers Odyssey forums where we talk about gaming, mostly in Greek language. If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Μπορώ να πώ οτι καλλιεργήθηκα σαν άτομο παρακολουθώντας και συμμετέχοντας (πιο σπάνια) σε διάφορα θέματα που μας απασχολούν σαν ανθρώπους έξω απο τον κόσμο του Gaming.
Δεν είναι θέμα μόνο gaming πλέον!
Ε, δηλαδή τώρα, μόνο τα signatures των μελών να διαβάσεις καταλαβαίνεις για τι επίπεδο μιλάμε! Είστε μεγάλοι λέμε!
Μέσω του cgmag/gamepro γνώρισα τον Sindar, μέσω του Sindar έτυχε να γνωρίσω την κοπέλα μου, άμα παντρευτώ θα φταίει πως έκανα εγγραφή σε ένα forum το 2004.
Imra για 'σένα ρε γαμώτο, θα σου χρειαστεί μου φαίνεται:
Πρώτα με το Nintendo.gr, αργότερα στο GamePro και μετά στο Gamers-Odyssey έμαθα σε όλους τους Gamers πως παίζεται το τόπι.
Στα λιγότερο σοβαρά, μέσα απο τα forums γνώρισα άτομα με τα οποία έχω την χαρά να επικοινωνώ καθημερινά εδώ και 6 (ή 7?) χρόνια. Επίσης, εντάχθηκα για τα καλά στην Gaming Community της χώρας στην οποία έχω γνωρίσει πολλά άτομα με τα οποία κυκλοφορούμε αρκετά και εκτός Gaming, Forums.
Επιπρόσθετα, γνώρισα το Ίντερνετ, το Gaming, τους υπολογιστές γενικότερα και ασχολούμαι με αυτούς ακόμα και σε ακαδημαϊκό επίπεδο πλέον.
Μπορώ να πώ οτι καλλιεργήθηκα σαν άτομο παρακολουθώντας και συμμετέχοντας (πιο σπάνια) σε διάφορα θέματα που μας απασχολούν σαν ανθρώπους έξω απο τον κόσμο του Gaming.
Να πω με την σειρά μου πως και εγώ έχω γνωρίσει από εποχές GamePro και γαμώ τα παιδιά με όλη την σημασία της λέξεως εκ των οποίων κάποιοι συνεχίζουν να βρίσκονται στο Gamers-Odyssey.Ειχα την τύχη να γνωρίσω 2-3 και ελπίζω στο μέλλον ακόμα περισσότερους.
Το 2006 αν δεν κάνω λάθος γράφτηκα (μαζί με την κυκλοφορία του Wii) και από τότε συνεχίζω να είμαι ένα μέλος της εναπομένουσας παρέας.
Στο GamePro διάβασα άπειρες απόψεις , από διαφορετικά άτομα κάτι το οποίο με έκανε να μάθω κάποια πράγματα γύρω από το videogaming , γιαυτό και ευχαριστώ όλα τα παιδιά τα οποία γράφανε καθημερινά στο site είτε νέα είτε απόψεις.
Μέσω του cgmag/gamepro γνώρισα τον Sindar, μέσω του Sindar έτυχε να γνωρίσω την κοπέλα μου, άμα παντρευτώ θα φταίει πως έκανα εγγραφή σε ένα forum το 2004.
Εγω παλι καηκα με το κωλο forum και τωρα εχω καταντησει admin να νταντευω καμενους gamers, αμα δε παντρευτω θα ειναι επειδη γραφτηκα στο gamepro το 2005.
Leave a comment: