Announcement

Collapse
No announcement yet.

ΑΥΘΑΙΡΕΣΙΕΣ ΤΟΥ @.S@m@r@s

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Scatman
    replied
    Aυτο το long live εχει γινει ΜΟΤΟ σου κι ομως εισαι ακομα εδω κι αυτο το καλοκαιρι, λιωμενο Nunchuk να κρατας στο χερι.

Νταξει, δεν ειμαι Solid αλλα Σιγουρα πιο ομορφος απο εσενα (λολ) :

Leave a comment:

• TravisGr
    replied
    Για αυτο και εγώ,σαν τον παππου, που και που ποσταρώ όταν το forum αποκτά "κανένα" νόημα.

long live οδυσσευ give us a βαρελ οφ λαφς!

Αυτο που λείπει για να ολοκληρωθεί το thread είναι μια live photo του Scatman. Εκει να δεις γέλια.

Leave a comment:

• Ramparter
    replied
    Originally posted by _Llola View Post
    Έλα τώρα, νομίζεις ο λαός είναι χαζός; Ο ΛΑΟΣ ΔΕΝ ΞΕΧΝΑ. Σκηνικά με nikol@r@s και δήθεν "μου ζήτησε επίμονα να διαγράψω το account του". ΟΛΟΙ ξέρουμε τι συνέβη. Tου έριξες ΒΑΝ λόγω συγκεκριμένων "πιέσεων", για να ΜΗΝ ΧΑΣΕΙΣ το προεδριλίκι. ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΑΥΘΑΙΡΕΣΙΑ ΤΩΝ MODS:

@sOLiD_SNAKE: κοίτα προσεκτικά πάλι το ποστ όπου δίνω τις φωτό.
    Τι μου θυμηθες τωρα κι εσυ.... ομορφα χρονια....

Leave a comment:

• Azrael
    replied
    esy mi tin allakseis omws please

Leave a comment:

• Scatman
    replied
    Η κοπελα δε λεει κατι. Στη δευτερη φωτο του Loyd φαινεται πιο ομορφη λογω Photoshop. Ασε που το κατω χειλος της ειναι σα σκασμενο και φαινεται να αιμμοραγει. Αηδιασα.

Η μυτη της ειναι μελιτζανα.

Πρεπει να ανοιξουμε νεο τοπικ με ονομασια : Αλλαξε τη γ@μημενη υπογραφη σου , οπου ο καθενας θα κανει τα Request του

Leave a comment:

• Chief
    replied
    Originally posted by sOLiD SNAKE View Post
    Α οκ.
    Στη φωτο 1 ειναι η Jaime Murray (Dexter season 2) και στην 2 η Lina Leandersson ( Let the Right One In) .
    Μαλακίες σου αραδιάζει. Στην αρχή και οι δύο έδειχναν τη χλωμή βαμπίρ βρετανίδα με τα βυζιά. Μετά το έκανε edit και έδειχνε η μία την άσκημη ώρα. Και κατ'αρχάς έδειχνε τη Jaime επειδή είχα δηλώσει στο chatbox πόσο ΓΥΝΑΙΚΑΡΑ είναι. Και επειδή γνωρίζει πως είναι σαφώς πιο γυναικάρα απο το σουηδάκι, μάλλον τα πήρε.

Leave a comment:

• Hipster Luffy
    replied
    Έλα τώρα, νομίζεις ο λαός είναι χαζός; Ο ΛΑΟΣ ΔΕΝ ΞΕΧΝΑ. Σκηνικά με nikol@r@s και δήθεν "μου ζήτησε επίμονα να διαγράψω το account του". ΟΛΟΙ ξέρουμε τι συνέβη. Tου έριξες ΒΑΝ λόγω συγκεκριμένων "πιέσεων", για να ΜΗΝ ΧΑΣΕΙΣ το προεδριλίκι.

Μην πίανεις στο στόμα σου τις "πιέσεις" που οδήγησαν στο να πέσει ο Νικολ@ρ@ς... η υπόθεση είναι απο ψηλά...

Leave a comment:

• sOLiD SNAKE
    replied
    Α οκ.
    Στη φωτο 1 ειναι η Jaime Murray (Dexter season 2) και στην 2 η Lina Leandersson ( Let the Right One In) .

Leave a comment:

• _Lloyd
    replied
    Originally posted by Ramparter View Post
    Δηλωνω κι εγω κατα οποιασδηποτε αυθαιρεσιας, αλλωστε σαν γνωστος αριστερος αναρχοχριστιανος, ιπποτης της βασιλευουμενης καπιταλιστικης δημοκρατιας εγινα admin προκειμενου να ριξω το συστημα απο μεσα.
    Έλα τώρα, νομίζεις ο λαός είναι χαζός; Ο ΛΑΟΣ ΔΕΝ ΞΕΧΝΑ. Σκηνικά με nikol@r@s και δήθεν "μου ζήτησε επίμονα να διαγράψω το account του". ΟΛΟΙ ξέρουμε τι συνέβη. Tου έριξες ΒΑΝ λόγω συγκεκριμένων "πιέσεων", για να ΜΗΝ ΧΑΣΕΙΣ το προεδριλίκι. ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΑΥΘΑΙΡΕΣΙΑ ΤΩΝ MODS:

Leave a comment:

• 丹野
    replied
    Originally posted by Nikos Strawhat@r@s View Post
    γιατί έχει χοντρή μύτη?
    Δεν είναι και η μόνη. Κι εγώ έχω χοντρή μύτη. Μοιάζω σαν Κράτος... Αν δεν είχα το πρόβλημα στα αυτιά μου, θα ξυριζόμουν γουλί και θα γυμναζόμουν και θα σας έδειχνα σκηνικά ala God of War.

Εμένα πάντως μ' αρέσει η κοπελιά στην υπογραφή του.

Επίσης, παιδιά με κάνετε να πεθαίνω από τα γέλια που πειράζατε τον Σαμάρα.

Leave a comment:

• Evans
    replied
    Ρε Evans (και άλλοι), η Lina Leandersson είναι από το Let the Right One In.
    Και κάτι μου θύμιζε .

Leave a comment:

• Ramparter
    replied
    Ξεχασα να πω οτι η κοπελια ειναι ασχημη (εσωτερικοι κοσμοι και τα παπαρια του Kratos).

Leave a comment:

• sOLiD SNAKE
    replied
    Ρε Evans (και άλλοι), η Lina Leandersson είναι από το Let the Right One In. Και όχι, δεν την τράβηξα εγώ. Μακάρι να την είχα τραβήξει όμως. Όχι για την αρτιότητα της φωτογραφίας, αλλά για το ότι θα την είχα δει από κοντά :pedophile emoticon:. Ορίστε και άλλες φωτογραφίες της εν λόγω δεσποινίδος, έτσι όπως είναι σήμερα:
    1
    2

Y.Γ: Μία από τις 2 είναι fake.

Edit:
    Ο ΠΡΟΒΟΚΑΤΟΡΑΣ Cursed ΚΑΛΕΙ ΤΗΝ ΛΑΪΚΗ ΟΡΓΗ spam thread ΚΑΙ ΑΛΛΑΖΕΙ ΣΥΝΕΧΩΣ ΟΝΟΜΑΤΑ! ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ το ΑΛΗΘΙΝΟ πρόσωπο των Moderators! Συγχαρητήρια κύριοι! Δείξτε μας ΠΟΙΟΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ειστε!
    Εχεις κανει καποιο λαθος . Στις φωτο(βασικα μια φωτο δυο φορες) που εβαλες ειναι η ηθοποιος Jaime Murray και δεν εχει καμια σχεση με την Lina Leandersson του Let the Right One In που εχεις στην υπογραφη σου.

Leave a comment:

• Ramparter
    replied
    Originally posted by Nikos Strawhat@r@s View Post
    γιατί έχει χοντρή μύτη?
    Επειδη η ζωη δεν ειναι rpg για να φτιαχνεις τη μυτη σου οπως θες πριν αρχισεις...

Δηλωνω κι εγω κατα οποιασδηποτε αυθαιρεσιας, αλλωστε σαν γνωστος αριστερος αναρχοχριστιανος, ιπποτης της βασιλευουμενης καπιταλιστικης δημοκρατιας εγινα admin προκειμενου να ριξω το συστημα απο μεσα.

Leave a comment:

• _Lloyd
    replied
    ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΥΠΟΨΙΕΣ ΟΤΙ Ο AZRAEL EINAI ΑΣΦΑΛΙΤΗΣ. ΠΡΟΣΟΧΗ ΣΥΝΤΡΟΦΟΙ, ΜΗΝ ΤΟΥ ΕΜΠΙΣΤΕΥΕΣΤΕ ΤΑ ΕΡΩΤΙΚΑ ΣΑΣ.

Leave a comment:

Working...
X