Ρε Evans (και άλλοι), η Lina Leandersson είναι από το Let the Right One In.
Announcement
Collapse
No announcement yet.
ΑΥΘΑΙΡΕΣΙΕΣ ΤΟΥ @.S@m@r@s
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
Originally posted by Nikos Strawhat@r@s View Postγιατί έχει χοντρή μύτη?
Εμένα πάντως μ' αρέσει η κοπελιά στην υπογραφή του.
Επίσης, παιδιά με κάνετε να πεθαίνω από τα γέλια που πειράζατε τον Σαμάρα.sigpic
Comment
-
Originally posted by Ramparter View PostΔηλωνω κι εγω κατα οποιασδηποτε αυθαιρεσιας, αλλωστε σαν γνωστος αριστερος αναρχοχριστιανος, ιπποτης της βασιλευουμενης καπιταλιστικης δημοκρατιας εγινα admin προκειμενου να ριξω το συστημα απο μεσα.
@sOLiD_SNAKE: κοίτα προσεκτικά πάλι το ποστ όπου δίνω τις φωτό.
Comment
-
Originally posted by _Llola View PostΈλα τώρα, νομίζεις ο λαός είναι χαζός; Ο ΛΑΟΣ ΔΕΝ ΞΕΧΝΑ. Σκηνικά με nikol@r@s και δήθεν "μου ζήτησε επίμονα να διαγράψω το account του". ΟΛΟΙ ξέρουμε τι συνέβη. Tου έριξες ΒΑΝ λόγω συγκεκριμένων "πιέσεων", για να ΜΗΝ ΧΑΣΕΙΣ το προεδριλίκι.
Μην πίανεις στο στόμα σου τις "πιέσεις" που οδήγησαν στο να πέσει ο Νικολ@ρ@ς... η υπόθεση είναι απο ψηλά...
Comment
-
Originally posted by sOLiD SNAKE View PostΑ οκ.
Στη φωτο 1 ειναι η Jaime Murray (Dexter season 2) και στην 2 η Lina Leandersson ( Let the Right One In) .
Comment
-
Η κοπελα δε λεει κατι. Στη δευτερη φωτο του Loyd φαινεται πιο ομορφη λογω Photoshop. Ασε που το κατω χειλος της ειναι σα σκασμενο και φαινεται να αιμμοραγει. Αηδιασα.
Η μυτη της ειναι μελιτζανα.
Πρεπει να ανοιξουμε νεο τοπικ με ονομασια : Αλλαξε τη γ@μημενη υπογραφη σου , οπου ο καθενας θα κανει τα Request του" You 're saying that you 're just here to add a bit of colour?
Authenticity sir, authenticity. "
Discworld (1995, PC/Playstation/Sega Saturn)
Comment
-
esy mi tin allakseis omws pleaseGround_Zero:
Kathomoun san hsyxo provato kai etrwga to sano mou edw kai posa xronia kai ksafnika emfanizontai atoma kai lene pws opoios trwei xortari tha souvlizetai apo edw kai pera epeidh to swsto einai na trws grasidi giati den ponaei sta matia otan to koitas (ontas prasino).
Comment
-
Originally posted by _Llola View PostΈλα τώρα, νομίζεις ο λαός είναι χαζός; Ο ΛΑΟΣ ΔΕΝ ΞΕΧΝΑ. Σκηνικά με nikol@r@s και δήθεν "μου ζήτησε επίμονα να διαγράψω το account του". ΟΛΟΙ ξέρουμε τι συνέβη. Tου έριξες ΒΑΝ λόγω συγκεκριμένων "πιέσεων", για να ΜΗΝ ΧΑΣΕΙΣ το προεδριλίκι. ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΑΥΘΑΙΡΕΣΙΑ ΤΩΝ MODS:
@sOLiD_SNAKE: κοίτα προσεκτικά πάλι το ποστ όπου δίνω τις φωτό.
Comment
-
Aυτο το long live εχει γινει ΜΟΤΟ σου κι ομως εισαι ακομα εδω κι αυτο το καλοκαιρι, λιωμενο Nunchuk να κρατας στο χερι.
Νταξει, δεν ειμαι Solid αλλα Σιγουρα πιο ομορφος απο εσενα (λολ) :" You 're saying that you 're just here to add a bit of colour?
Comment
-
Originally posted by Scatm@n@r@s View PostAυτο το long live εχει γινει ΜΟΤΟ σου κι ομως εισαι ακομα εδω κι αυτο το καλοκαιρι, λιωμενο Nunchuk να κρατας στο χερι.
Νταξει, δεν ειμαι Solid αλλα Σιγουρα πιο ομορφος απο εσενα (λολ) :
From Russia with love
Comment
-
AkiraGR σορρυ αλλα δε μοιαζεις με επαναστατη. Πιο πολυ με Πακιστανο που εχει μακρυ μαλλι.
Ασε δε που το σωμα ειναι ασουλουπωτο , οποτε συνολικα εισαι χοντρος, ασχημος κ "διαμαντενιος" χαρακτηρας φορουμ. Τοσα καλα μαζεμενα ουτε ο Μαρλον Μπραντο.
Κι επειδη μαρεσουν τα αστεια ομορφιας, θα γινω πιο συγκεκριμενος. Την ωρα που ενας gay κωλος ζοριζεται σε ενα πεος, ακριβως την ιδια μουρη εχεις. χαχα. Τι ωραια αστεια παλι σημερα!
Γεια σου ρε Ακιρα ομορφαντρα!" You 're saying that you 're just here to add a bit of colour?
Comment
Comment