Η γειτόνισσα καλή;;; ;) ;)
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Μελομακάρονο VS Κουραμπιές: Η νέα εποχή
Collapse
X
-
Ισως ηρθε η ωρα να ριξουμε εναν ποιο δυνατο αντιπαλο απεναντι στο μελομακαρουνο. Τι θα λεγατε για Μελομακαρουνο VS Πατσας ;
Comment
-
@altair
Μα καλα, μεσα στο γενικότερο πνεύμα κατάνυξης των ημερών, ευγενούς άμιλας και ανταγωνισμού (αίμα, δάκρυα και άχνη -ζάχαρη-), εσένα εκεί το μυαλό σου;;;;; Τςςςςςςςςςςςς......
Όσο για τη γειτόνισσα......λετ μι γκίβ γιου ε χίντ : Πρίν απο 40 χρόνια, υπάρχει μια πιθανότητα να έλεγε κάτι......ιφ γιου νόου γουότ αϊ μιν!Hope that someday,
I will actually live...
Comment
-
Για να μείνουμε στα γλυκά, τι θα λέγατε για Γλυκό του κουταλιού VS Μελομακάρονο?Τι βλέπεις όταν έχεις πράσινα μάτια?
Στο Βιλαμπάχο ακόμα τρίβουν...
Η μόνη διαφορά ανάμεσα σε μένα και σε ένα τρελό είναι πως εγώ δεν είμαι τρελός - Σαλβαδόρ Νταλί
Comment
-
Για να μείνουμε στα γλυκά, τι θα λέγατε για Γλυκό του κουταλιού VS Μελομακάρονο?
[/b]
Μεσα :icon_twisted:My blog:Doppel's Den
Comment
-
-
@altair
Μα καλα, μεσα στο γενικότερο πνεύμα κατάνυξης των ημερών, ευγενούς άμιλας και ανταγωνισμού (αίμα, δάκρυα και άχνη -ζάχαρη-), εσένα εκεί το μυαλό σου;;;;; Τςςςςςςςςςςςς......
Όσο για τη γειτόνισσα......λετ μι γκίβ γιου ε χίντ : Πρίν απο 40 χρόνια, υπάρχει μια πιθανότητα να έλεγε κάτι......ιφ γιου νόου γουότ αϊ μιν!
[/b]
Ο πεινασμένος καρβέλια ονει-ρεύεται.
ΟΜG!!! I'm gonna puke the honeyspaghettiCarpe diem
Comment
-
Όντως, δεν υπάρχει θέμα, μελομεκαρονα.
Έτσι για να γελάσουμε, θυμάμαι πριν κάνα χρόνο που μιλούσα με τον ξάδερφο μου:
Εγώ: Έρχονται τα Χριστούγεννα...
Εκείνος: Ναι...
Εγώ: Τι ωραία...
Εκείνος: Ναι, πεθύμησα και εκείνα τα μακαρόνια με μέλι.
Εγώ: Woot!? Τι? Τα πια?
Εκείνος: Εκείνα τα... πως τα λένε... Μακαρόνια... με μέλι...
Εγώ: Πια ρε συ!? Τι πράγμα είναι αυτό?
Εκείνος: Εκείνα που τρώμε τα Χριστούγεννα μαζί με τους κουραμπιέδες...
Μιλάμε, το γέλιο...
Comment
-
To vs αυτο καθε χρονο τελειωνει πριν καλα καλα αρχισει.
Σκεφτομουν να ανοιξω θρεντ με εναλλακτικες προτασεις για χριστουγεννιατικα γλυκα.
Ακομα δε βρηκα το χρονο (ή την ορεξη εδω που τα λεμε), αλλα αν φιλοτιμηθω θα κανω την αρχη.
Περιεργως ακομα δεν εχω φαει ουτε 1 μελομακαρονο και δεν εχω καν δει μελομακαρονο απο κοντα εδω που τα λεμε, κατι παει πολυ στραβα λοιπον και αρχιζω να ανησυχω.
Comment
-
Πριν λίγες μέρες που ήταν τα γενέθλιά μου πήγα κουραμπιέδες και μελομακάρονα στη δουλειά για να κεράσω. Πάνω στο κέρασμα, αυτοκεράστηκα με ένα μελομακάρονο. Τους κουραμπιέδες δεν ήθελα να τους αγγίξω, έχοντας πλέον αλλάξει στρατόπεδο και θεωρώντας σίγουρη ήττα τον κουραμπιέ. Φυσικά κανένας δεν έτρωγε κουραμπιέδες μέχρι που ένας άνοιξε το κουτί, έφαγε έναν, γούρλωσε τα μάτια και έφαγε άλλους 3 στη σειρά, αφήνοντας ανέπαφα τα μελομακάρονα. WTF λέω, τι παίζει εδώ! Ορμάω, ανοίγω κουτί με κουραμπιέδες, τσιμπάω έναν, τον τρώω, AWESOME, έφαγα άλλους τρεις στη σειρά και έφυγα.
Μελομακάρονο ολέ βέβαια αλλά ήταν δυνατή στιγμή.
Comment
Comment