Announcement

Collapse
No announcement yet.

Gifts' Odyssey

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

Ναι κι εγώ συμφωνώ ότι οι τίτλοι είναι το πιο προσιτό. Απλά μου έκανε εντύπωση το πόσο εύκολα, αν υπήρχε ενδιαφέρον βέβαια, θα μπορούσαμε να κληρώναμε ακόμα και κονσόλα.
    There are two types of people who will tell you that you cannot change the world:
    Those who are afraid to try, and those who are afraid that you will succeed.

Comment

Oxi 2 evrw thn evdomada, as einai 8-10 ton mhnna, den xreiazetai na mplekoume me kartes kai logariasmous kathe evdomada.

Epishs kala tha htan oi endiaferomenoi na katalavoun pws sigoura kai 100% tha exoume periptwseis pou kapoios den tha plhrwsei, h den tha plhrwsei arketa, h den tha mporesei na to kanei kapoio mhna, h kai otidhpote allo mou diafevgei twra (ypothtika milwntas panta) ...

Etsi den tha exoume anagoules kai parapona xwris logo.
      Ean einai ginei kati tetoio, h estw skeftei o opoiosdhpote na paraponethei gia otidhpote tote kalytera einai na mhn arxisoume kan.
      "Time fades even legend and the origin of Soul Reaver has been lost long ago.
      But its purpose remains; to feed on the souls of any creature it strikes.
      Kindred, this blade and I.
      "

"ΔΕΝ είναι θέμα Νιντέντο πλέον..."
      Greek Gaming Videos
      Greek Final Fantasy Forum

Comment

Εγώ που δεν έχω ούτε 360 ούτε PS3 και έχω ξεμείνει με το Wii και η μητέρα μου με δέρνει και ο πατέρας μου έχει υπερμετωπία (έχει μεγάλο μέτωπο κοινώς) και το σκυλί μου νιαουρίζει μπορείτε να μου κάνετε δώρο μια HD κονσολίτσα τώρα που έχω και HD τηλεόραση;

10x

Comment

Ναι για τίτλο λέει περισσότερο

Το σύστημα εγώ το σκέφτομαι κάπως έτσι...

Βάζουν 10 άτομα λεφτά για δύο εβδομάδες και μαζεύεται το ποσό για το Χ game

Μόνον αυτά τα άτομα έχουν το δικαίωμα συμμετοχής στην κλήρωση.Δηλώνουν το ενδιαφέρον τους για το Χ game όσοι ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ενδιαφέρονται.Όποιος κερδίσει το παιχνίδι δεν μπορεί να πάρει μέρος στους επόμενους 2-3 ξέρω εγώ διαγωνισμούς και δεν χρειάζεται να βάζει λεφτά.Όλοι (οι κάποιοι ανάλογα με την συμμετοχή) χαμένοι με τα λεφτά που βάλαν κερδίζουν την θέση τους και για τον επόμενο διαγωνισμό δίχως χρηματικό αντίτιμο.

Αυτούς του περιορισμούς νομίζω πρέπει να τους βάλουμε έτσι ώστε και να μην πληρώνουν κάθε φορά οι ίδιοι και οι ίδιοι και τελικώς πληρώσουν 50 ευρώ και δεν έχουν πάρει τίποτα και για να υπάρχει πραγματικό ενδιαφέρον από τον καθένα μας για συγκεκριμένους τίτλους και όχι σε στυλ "έ ότι κάτσει μωρέ τώρα" 2 ευρώ πληρώσαμε.

Επίσης να έχουν δικαίωμα συμμετοχής μόνον όσοι πλήρωσαν όλες τις εβδομάδες για την συγκέντωση του ποσού.Αυτοί που πλήρωσαν 1 εβδομάδα και όχι τις άλλες 3 ξέρω εγώ να μην πληρώνουν μία εβδομάδα για την επόμενη κλήρωση κτλ...

Ρίχτε ιδέες

Επίσης μπορούμε με κλήρωση να βάζουμε το επόμενο μέλος για να πάρει το δωράκι του όπου αυτός θα επιλέξει,αλλά με ένα μικρό ποσό 15-20 ευρώ.But this will be lame

Comment

Ωπα ωπα τι ριχτε ιδέες! Λεφτά ρίχτε! Ή μάλλον, ΟΚ ρίχτε ιδέες αλλά παράλληλα μην ξεχνάμε και την τρέχουσα αποστολή! (Βλ. αρχικό ποστ). Απομένουν άλλα 13€!!
            The illusion of free will is an illusion.

Comment

Καλά κοίτα αυτό με τα 2 ευρώ την εβδομάδα για τις κονσόλες, δε νομίζω να γίνει, έκτος αν όντως υπάρχει η διάθεση. Αλλά πραγματικά πιστεύω ότι το καλύτερο θα ήταν να ανοίξουμε ένα λογαριασμό για το forum, δίνοντας ένα συμβολικό ποσό ο καθένας μας (1 ευρώ την εβδομάδα πχ). Ακριβώς όπως ήταν στο ταμείο της τάξης στο σχολείο.

Originally posted by Odysse@r@s View Post
              Ναι για τίτλο λέει περισσότερο

Το σύστημα εγώ το σκέφτομαι κάπως έτσι...

Βάζουν 10 άτομα λεφτά για δύο εβδομάδες και μαζεύεται το ποσό για το Χ game

Μόνον αυτά τα άτομα έχουν το δικαίωμα συμμετοχής στην κλήρωση.Δηλώνουν το ενδιαφέρον τους για το Χ game όσοι ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ενδιαφέρονται.Όποιος κερδίσει το παιχνίδι δεν μπορεί να πάρει μέρος στους επόμενους 2-3 ξέρω εγώ διαγωνισμούς και δεν χρειάζεται να βάζει λεφτά.Όλοι (οι κάποιοι ανάλογα με την συμμετοχή) χαμένοι με τα λεφτά που βάλαν κερδίζουν την θέση τους και για τον επόμενο διαγωνισμό δίχως χρηματικό αντίτιμο.

Αυτούς του περιορισμούς νομίζω πρέπει να τους βάλουμε έτσι ώστε και να μην πληρώνουν κάθε φορά οι ίδιοι και οι ίδιοι και τελικώς πληρώσουν 50 ευρώ και δεν έχουν πάρει τίποτα και για να υπάρχει πραγματικό ενδιαφέρον από τον καθένα μας για συγκεκριμένους τίτλους και όχι σε στυλ "έ ότι κάτσει μωρέ τώρα" 2 ευρώ πληρώσαμε.

Επίσης να έχουν δικαίωμα συμμετοχής μόνον όσοι πλήρωσαν όλες τις εβδομάδες για την συγκέντωση του ποσού.Αυτοί που πλήρωσαν 1 εβδομάδα και όχι τις άλλες 3 ξέρω εγώ να μην πληρώνουν μία εβδομάδα για την επόμενη κλήρωση κτλ...

Ρίχτε ιδέες
              Κάπως έτσι το σκεφτόμουνα κι εγώ.
              Ειδικά αν είναι να ανοίξουμε ταμείο, στις κληρώσεις πρέπει να έχουν συμμετοχή μονάχα όσοι συμβάλουν.
              There are two types of people who will tell you that you cannot change the world:

Comment

Εγώ είπα,αν όλα παν καλά την επόμενη εβδομάδα θα έχω πιστωτική όποτε τότε θα ρίξω και λεφτά

Έχω την εντύπωση ότι είμαστε το ποιο επαναστατικό forum evah!!!!

Comment

Είμαστε είμαστε!:cheers:

Comment

Δεν έχει νόημα να μη συμμετέχει κάποιος στην κλήρωση αν δεν πληρώσει όλες τις εβδομάδες . Δηλαδή αν πληρώσει 3 βδομάδες και την τέταρτη δε θέλει, τι, θα μείνει στην απέξω;

ΙΜΟ αρχικά δηλώνουμε συμμετοχή κάποια άτομα, όταν μαζευτεί ένας αριθμός ενδιαφερομένων, ορίζουμε το πόσο θα πληρώσει ο καθένας και έτσι μαζεύουμε το ποσό που θέλουμε. Σε γενικές γραμμές κάθε μήνα θα υπάρχουν σίγουρα 15 ενδιαφερόμενοι, οπότε 50/15=3€ και κάτι. Δε χρειάζεται να το πάμε ανα βδομάδα.

Comment

Δεν έχει νόημα να μη συμμετέχει κάποιος στην κλήρωση αν δεν πληρώσει όλες τις εβδομάδες . Δηλαδή αν πληρώσει 3 βδομάδες και την τέταρτη δε θέλει, τι, θα μείνει στην απέξω;

ΙΜΟ αρχικά δηλώνουμε συμμετοχή κάποια άτομα, όταν μαζευτεί ένας αριθμός ενδιαφερομένων, ορίζουμε το πόσο θα πληρώσει ο καθένας και έτσι μαζεύουμε το ποσό που θέλουμε. Σε γενικές γραμμές κάθε μήνα θα υπάρχουν σίγουρα 15 ενδιαφερόμενοι, οπότε 50/15=3€ και κάτι. Δε χρειάζεται να το πάμε ανα βδομάδα.
                      Swsto
                      "Time fades even legend and the origin of Soul Reaver has been lost long ago.
                      But its purpose remains; to feed on the souls of any creature it strikes.
                      Kindred, this blade and I.
                      "

"ΔΕΝ είναι θέμα Νιντέντο πλέον..."
                      Greek Gaming Videos
                      Greek Final Fantasy Forum

Comment

Έχει απόλυτο νόημα Evans διότι

1)Οι άλλοι θα πληρώσουν περισσότερα και αυτό θα είναι κάπως άδικο

2)Δεν θα πάει χαμένο το ποσό του,αν είναι δυνατόν.Απλά θα μεταφερθεί για την επόμενη κλήρωση,όπως ανέφερα

Επίσης με μήνες απλά θα είναι αργή η όλη διαδικασία.Δηλαδή αν δηλώσουν το ενδιαφέρον τους 10 άτομα για ένα παιχνίδι με 20 ευρώ γιατί να μην γίνει μέσα σε μια-δυο εβδομάδες το νταβαντούρι?

Comment

Παιδιά δεν έχει νόημα να κάνουμε πολλές κληρώσεις. Αν φτάσουμε να κάνουμε 2 και 3 κληρώσεις το μήνα, θα το βαρεθούμε την όλη διαδικασία στο τέλος, άσε που δε νομίζω κανένας από εδώ να έχει όρεξη να δίνει μόνιμα λεφτά για κάτι. Χαλαρά, μία το μήνα (και αν), όλοι οι ενδιαφερόμενοι δίνουν κάποια λεφτά (ανάλογα με τον αριθμό αυτών φυσικά και ανάλογα με το στόχο μας, ΑΚΑ ποιο παιχνίδι θα πάρουμε) και όλοι όσοι πληρώνουν (1 φορά το μήνα), παίρνουν μέρος στην κλήρωση.

Είναι κάτι για εμάς από εμάς, εκεί μένουμε και το πάμε με τέτοιο ρυθμό ώστε να το διασκεδάζουμε και να περνάμε καλά, όχι να πετάμε χρήμα για την πλάκα μας.

Comment

Originally posted by Evans View Post
                            Είναι κάτι για εμάς από εμάς, εκεί μένουμε και το πάμε με τέτοιο ρυθμό ώστε να το διασκεδάζουμε και να περνάμε καλά, όχι να πετάμε χρήμα για την πλάκα μας.
                            +1

Comment

1) Περα απο καθε πλακα, ειλικρινα με συγκινεί και η ιδεα και η προσπαθεια. Δεν ειχα παρει χαμπαρι βεβαια, μονο για πλακα εγραψα κατι στο shoutbox...

2) Δεν εχω κανενα προβλημα να δωσω και 2 και 4 και 10 ευρω για το οτιδηποτε θελησει ο καθενας εαν το βαλουμε σκοπο. Και ενταξει, δειξτε μου μια αλλη κοινοτητα που κανει τετοιες κινησεις και σκιζω τα πτυχια μου τωρα.

Το προβλημα ειναι οτι απλως αυτο τον καιρο δεν εχω μια. Περιμενω να φυγω Σιφνο για δουλεια την καλοκαιρινη σεζον. Απο εκει και μετα αμα λαχει παιρνω κι εγω ο ιδιος κονσολα 360 στον Azrael για να μαθει να παιζει μονο με το PS3 του.

Εαν οντως γινει μια τετοια προσπαθεια, καλο θα ειναι να υπαρξει ενα κεντρικο θεμα - ποστ με τις απαιτησεις που υπαρχουν για να κανει κανεις κατι τετοιο σαν donation (καρτες, τροπος, σκοπος κλπ) ωστε να υπαρχει και μια κοινη γραμμη στο ολο ζητημα. Κοινως οργανωση.

Εγω ειμαι μεσα με τα 1000 και 2000 και 100000 παντως.
                              :tanno:Κωστας Χατζαροπουλος:tanno:

Comment

Καλά, εντάξει, σοβαρά, τώρα, μιλάμε απίστευτη ιδέα. Ότι πιο προοδευτικό υπάρχει σε forum παγκοσμίως, πιθανότατα και διαγαλιαξιακώς. Μοιράζω thumbs up σε όλους. Αν και είναι χλωμό να συμμετάσχω σε τέτοιου είδους χαρές και γιορτές διότι δεν έχω και δεν προβλέπεται να έχω στο άμεσο μέλλον λεφτά στο ιντερνέτι, ήθελα να δηλώσω την πνευματική μου υποστήριξη και να προσθέσω τα εξής:

1) Η ιδέα του Evans ακούγεται πιο προσιτή, μάλιστα για να επισπευστούν οι διαδικασίες όπως είπε και ο Οδυσσέας θα μπορούσε να γίνεται η όλη διαδικασία μια φορά κάθε μήνα και να διαρκεί π.χ. 2 εβδομάδες, κάτι που imo είναι εφικτό.

2) Εκτός από αυτό θα μπορούσε να τρέχει παράλληλα και ταμείο όπως είπε ο Loggo με τον καθέναν να βάζει ό,τι γουστάρει και όποτε γουστάρει και σε συνδυασμό με donations άλλων μελών (δεδομένου του ότι αυτά θα είναι αρκετά σε αριθμό) να δωρίζονται προϊόντα
                                μικροποσών σε μέλη που ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ δεν μπορούν να αγοράσουν ενώ τα θέλουν πολύ (π.χ. υποθετικό νέο Banjo σε Ramp, ή οποιοδήποτε κονσόλα + παιχνίδι της επιλογής μου σε μένα)

Αλλά και τσάμπα κονσολίτσα δε σας χάλασε, ε;
                                "All art is at once the surface and symbol. Those who go beneath the surface do so at their peril."

Comment

Working...
                                X