Announcement

Collapse
No announcement yet.

Gifts' Odyssey

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Laharl
    replied
    Originally posted by Ramparter View Post
    Εγω λεω να μπαινουν ολοι το ιδιο αρκει να βαζουν ενα ελαχιστο ποσο. Δεν ειναι τζογος να αγοραζουμε κουπονια.
    Καλά με το τελευταίο συμφωνώ όμως Ramp δεν νομίζεις ότι θα ήταν άδικο αν κάποιος έβαζε 10 ευρώ και ένας άλλος 2 να κέρδιζε αυτός με τα δύο?

Εγώ πιστεύω πως το ποσό πρέπει να είναι ίδιο για όλους τους συμμετέχοντες,είτε είναι 1 ευρώ είτε 2 είτε 5.

Γιατί αν το πάμε με διαφορά του ποσού τότε θα πρέπει να πάμε στην λογική του κουπονιού(αν θέλουμε δίκαια πράγματα),κάτι το οποίο εγώ τουλάχιστον δεν είμαι σύμφωνος.

Πάντως βλέπω μεγάλη συμμετοχή

Leave a comment:

• Chief
    replied
    Είμαι της άποψης του οτι καλά θα ήταν να γίνονται π.χ διεβδομαδιαίες ή μηνιαίες κληρώσεις με ένα παιχνίδι που μπορεί να ξεκινάει απο 10€ ξερω'γω μέχρι 30€.
    Εγώ δυστυχώς δε μπορώ να συμμετέχω γιατί δεν έχω ιδέα απο paypal, πιστωτικές-χρεωστικές και δε ξερω'γω τι.

Leave a comment:

• Ryu_gr
    replied
    On topic, ο Bart έβαλε 2€. Έχουν μαζευτεί 4€! Μένουν άλλα 11€! ! ! Έλα να βλέπω συμμετοχές! Βλ. original post για να μάθετε που θα πάνε τα λεφτά!

Leave a comment:

• Bartman
    replied
    Ναι , είναι μαθηματικό βέβαιο πως μέσα σε ένα χρόνο οι περισσότεροι θα έχουν και από 1 game ...

Leave a comment:

• Azrael
    replied
    Kαλα.

Λοιπον περα απο τη πλακα, φαινεται ρηξικελευθη ιδεα (πως τα λεω ετσι) και στο χερι ολων ειναι να πετυχει. Κριμα ομως που δεν εχω καρτα. Εγω με τραπεζες δεν. Για τη πλακα και τα χαβαλε και για κανα game δωρο καλα ειναι.Ασε που οι συμμετεχοντες θα εχουν πολλες πιθανοτητες να κερδισουν γιατι δεν ειμαστε και 100 μελη ενεργα.

Leave a comment:

• ChrisTop
    replied
    λολ, πολύ μπροστά. Μέσα είμαι!

Leave a comment:

• Ramparter
    replied
    Για να σου κοψω τη φορα και γιατι μπορω.

Τεσπα ισως και 2€ ειναι καλυτερα απο το τιποτα. Να δουμε αν θα υπαρχει συμμετοχη.

Leave a comment:

• Azrael
    replied
    Γιατι απαντας σοβαρα και μου κοβεις τη φορα

Leave a comment:

• Ramparter
    replied
    Το ελαχιστο ποσο θα ειναι πανω απο 2€ το μηνα, ισως 5.

Leave a comment:

• Azrael
    replied
    Kαλα Ραμπ επειδη δεν εχω καρτα, δωνε εσυ για μενα 0,10ε το μηνα για τους δεκα επομενους μηνες, ισα ισα να μπαινω στη κληρωση και οταν σε δω θα σου παρω δυο εισητηρια για αστικο

Leave a comment:

• Ramparter
    replied
    Εγω λεω να μπαινουν ολοι το ιδιο αρκει να βαζουν ενα ελαχιστο ποσο. Δεν ειναι τζογος να αγοραζουμε κουπονια.

Leave a comment:

• Azrael
    replied
    Και αν καποιος ειναι μοδερατορ να μπαινει 8 φορες στη κληρωση με τη μια (με 2ε δλδ που λες) και αν βαζει 4ε να μπαινει 16, αν βαλει 6ε 32 και αν βαλει 8ε 64 φορες. Μονο που πρεπει να βαλουμε ενα ταβανι σ' αυτο γιατι μετα θα ειναι αδικο για τους υπολοιπους.

Leave a comment:

• sOLiD SNAKE
    replied
    Ρε γιατι δεν βαζουμε οριο συμετοχης τα 2 ευρω και αν καποιος πχ βαλει 4, τοτε να δικαιουται να υπαρχει 2 φορες το ονομα του στην κληρωση, αντιστοιχα αν βαλει 6 ευρω......3 φορες το ονομα του στην κληρωση κτλ.....

Leave a comment:

• Azrael
    replied
    Aρε Καραμανλη που μας εφτασες

Περιμενω να φυγω Σιφνο για δουλεια την καλοκαιρινη σεζον. Απο εκει και μετα αμα λαχει παιρνω κι εγω ο ιδιος κονσολα 360 στον Azrael για να μαθει να παιζει μονο με το PS3 του.
    Kωστα thanks a lot ρε φιλε αλλα εχω ηδη αυτο: http://www.doublehappiness.com.sg/up...1022203827.jpg

Leave a comment:

• McSolid
    replied
    Θα κανουμε και μια εμποροπανηγυρη καθε Χριστουγεννα και Πασχα και ειμαστε κομπλε...

οκ σκαω.

Leave a comment:

Working...
X