Announcement
Collapse
No announcement yet.
Gifts' Odyssey
Collapse
X
-
Ναι κι εγώ συμφωνώ ότι οι τίτλοι είναι το πιο προσιτό. Απλά μου έκανε εντύπωση το πόσο εύκολα, αν υπήρχε ενδιαφέρον βέβαια, θα μπορούσαμε να κληρώναμε ακόμα και κονσόλα.
-
Παίδες , το καλύτερο imo θα είναι για παιχνίδι και όχι για κονσόλες.
Και να γίνεται κλήρωση ενός καινούργιου παιχνιδιού στα άτομα που θα έχουν δλώσει ενδιαφέρον προς αυτό.
Leave a comment:
-
Loggo μέσα!
ΟΜΩΣ! Θα ήθελα πρώτα να συγκεντρωθούμε στην αγορά που πρότεινα και μετά βλέπουμε!
Raphael κάνω post, άρα υπάρχω! ! !
Leave a comment:
-
Τώρα θα δεις epic πρόταση.
Συντρόφια, μπορεί να ακουστεί πολύ φιλόδοξο και ρομαντικό, αλλά αν 15 άτομα, βάζουν από 2 ευρώ ο καθένας ανά εβδομάδα για δυο μήνες. Τότε σε διάστημα 2 μηνών ένα μέλος του forum μπορεί να παίρνει μια κονσόλα που δεν έχει. Απίστευτο.
15 x 2 = 30 την εβδομάδα
4 x 30 = 120 τον μήνα
2 x 120 = 240 σε δυο μήνες!
Αν συμμετέχουν ακόμα περισσότεροι βγαίνει ακόμα πιο εύκολα.
Μπορούμε ανά δυο μήνες να κάνουμε κλήρωση για το ποιος θα αποκτήσει μια κονσόλα που δεν έχει! Αλλά βέβαια, αν προσπαθούσαμε να κάνουμε κάτι τέτοιο, λόγω συνέπειας κλπ, θα πρέπει να συμμετέχουν στις κληρώσεις μονάχα όσοι δίνουν χρήματα. Έτσι θα έχουν κίνητρο να δώσουν και περισσότερα μέλη.
OK είναι φιλόδοξο κλπ, αλλά προσωπικά θα έδινα 2 ευρώ την εβδομάδα (του πούστη, τα δίνω στο μετρό κάθε μέρα για να μετακινούμαι στο κέντρο), στη σκέψη ότι σε δυο μήνες μπορεί έχω PS3 πχ.
Leave a comment:
-
Δεν υπάρχετε ρε. Δεν υπάρχει αυτό το forum. Δεν υπάρχει το gamers-odyssey.
Leave a comment:
-
Καλο και αυτο UEG.
Εγω λεω επισης αυτο που προτεινε ο Ραμπ. Ο ενδιαφερομενος να κλαψομουνιασει λιγο στυλ Μικρουτσικου για να πουλησει η ιστορια.
Leave a comment:
-
Γιατι δεν κανετε τουρνουα σε διαφορα games και αναλογα να μοιραζονται τα prizes? πχ θελουν 5 ατομα να παιξουν mario party η whatever βαζουν απο 5 και ο νικητης τα παιρνει ολα, αν ειναι περισσοτεροι μπορει να παρει και ο δευτερος να παει 70/30.
Γινεται και prob bets πχ να κανει ενας τον bookmaker και να προσφερει αποδοσεις στο οτιδηποτε. Πχ δινω αποδοση 4:1 στον Ryu να κερδισει..
Δυσκολα ολα αυτα αλλα θα ειχε πλακα........Let's Gamble....
Leave a comment:
-
Σωστόοος! Οι υπεύθυνοι του φόρουμ μπορούν να οργανώσουν μια τέτοια κίνηση!
Έλα όμως να βλέπω δωρεές για το Xbox Live του Dj Solid! ! ! !
Leave a comment:
-
Ή θα μπορούσαμε να ανοίξουμε έναν λογαριασμό για το forum, όπου θα βάζουμε, τακτικά, από ένα μικρό ποσό ο καθένας. Ανά μια ή δυο εβδομάδες πχ. Ένα ευρώ την εβδομάδα αν βάζαμε, σε περίπτωση που συμμετείχε κόσμος, θα μαζεύονταν αρκετά χρήματα. Όπως κάναμε στο σχολείο με το ταμείο της τάξης.
Leave a comment:
-
@Rampo
Έφτιαξα δικό μου link! Τα εύσημα όμως ανήκουν στο Bart που ξεκίνησε το όλο σκηνικό!
@Odysse@r@s
Φίλε μου δυστυχώς δεν έχω ορίσει κανόνες για αυτό το θέμα, αν και θα πρεπε!
Ο τυχερός που θα λάβει το δώρο, εξαρτάται από την πρωτοβουλία που θα πάρει ο ίδιος, ή κάποιο άλλο μέλος, να το ζητήσει!
Leave a comment:
-
Ο καθενας που διεκδικει ενα δωρο θα λεει την ιστορια της ζωης προκειμενου να συγκινησει τα αλλα μελη (αλλωστε το δραμα ως γνωστον πουλαει). Οποιος εχει πιο πολυ αναγκη θα ναι ο τυχερος. Μπορουμε να στελνουμε και chain mails για προωθηση "Βοηθηστε ολοι το μικρο Κωστακη να αποκτησει την gold που παντα ονειρευοραν".
Leave a comment:
-
Είμαστε πολύ μπροστά σε αυτό το forum!!!
Αν όλα παν καλά σε καμία εβδομάδα θα έχω δικιά μου κάρτα και θα συμβάλω και εγώ
Πώς όμως θα λειτουργήσει αυτό το σύστημα?Όλα τα μέλη θα πάρουν δώρα ή οι "εκλεκτοί"?
Leave a comment:
-
Και μην ξεχνάτε! Επιστημονικές έρευνες δείχνουν ότι το να κάνεις κάποιο δώρο σε κάποιον νιώθεις μεγαλύτερη ευχαρίστηση από το να κάνεις ένα δώρο στον εαυτό σου!
Τζιτιπι επιστημονες. Εγω οποτε παιρνω κουλουρι για μενα γουσταρω παραπανω απ οταν παιρνω για αλλον.
Leave a comment:
-
Τον Bart τον ρωτησες ή απλα θα πανε τα λεφτα σε αυτον και θα τα φαει μονος του;
Leave a comment:
-
Φοβερή ιδέα.
Με τόσα μέλη που είμαστε τα λεφτά ενός καφέ να δίνει ο καθένας μας, ειδικά σε τίτλους, είμαστε κομπλέ.
Leave a comment:
Leave a comment: