Announcement
Collapse
No announcement yet.
Cosplay Parties
Collapse
X
-
OMG i see...intruiging...Arkei ta koritsakia pou vlepoun anime na min anikoun stin idia katigoria me ta koritsakia pou paizoun VG giati we sat the boat.
-
Για τον απελπισμένο Somari που σκοπεύει να βρει γκόμενα σε cosplay party:
Δε σε χάλασε. http://anime.gr/forums/showthread.php?p=363120Originally posted by anime.gr/forumsΆφθονη σοκολάτα για όλους του παρευρισκόμενους, και για όσους είναι μόνοι ένα παιχνίδι έκπληξη!
EDIT: Και κάτι ακόμα: Συνεσταλμένα κοριτσάκια, χαμηλοβλεπούσες και τέτοια θα δεις (είναι ένα από τα πράγματα που σκεφτόμουν όταν έγραψα στο Lloyd "για διάφορους άλλους λόγους"). Απλά δεν ξέρω αν είναι λόγω έλλειψης αυτοπεποίθησης ή λόγω υπερβολικής ποζεριάς
Προς Llola:
το πιο πιθανό είναι να τους κοιτάς εσύ έντονα και όχι μόνο γι αυτό που έχουν ντυθεί αλλά και για διάφορους άλλους λόγους. Αυτοί κατά πάσα πιθανότητα θα σε έχουν γραμμένο (ειδικά αν φοράς τα κανονικά σου ρούχα)
Leave a comment:
-
Να ρωτήσω κάτι που ήταν πάντα μια από τις μεγαλύτερές μου απορίες (μαζί με το νόημα της ύπαρξης), σε αυτά τα party αν δεν πας ντυμένος θα σε κοιτάνε έντονα όπως αν πήγαινες ντυμένος έτσι σε κανονικό party ή απλώς θα σε κοιτάνε έντονα επειδή θα ψάχνουν μανιωδώς να βρούν τι έχεις ντυθεί; Αν δεν κουρευόμουν μέχρι 26/2 θα ψηνόμουν για L όμως θα έπρεπε να ξυριστώ και δεν ξυρίζομαι μα τον Τουτάτη. Ίσως αφήσω κανά μουστάκι και το παίξω πατέρας του Light φάση τύπου. Intriguing πάντως το Death Note theme, δεν μπορώ να πω.
Leave a comment:
-
Μπορω να ερθω σαν Jack Sparrow?Πιστευω οτι θα εχει πολλα κοριτσακια με ελλειψη αυτοπεποιθησης...
Leave a comment:
-
Cosplay Parties
Εδώ και κανά-ενάμιση χρόνο περίπου γίνονται σχεδόν κάθε μήνα cosplay parties στην Αθήνα, τα περισσότερα διοργανώνονται από μια ομάδα που λέγονται Le Ciel σε διάφορα μπαρ στο κέντρο με σχετική επιτυχία από ότι έχω καταλάβει από τις φωτογραφίες που ανεβάζουν στο Facebook όσοι πάνε και με μουσική υπόκρουση j-pop, jrock, visual kei και τα σχετικά.
Την επόμενη Κυριακή 14 Feb, του Αγίου Βαλεντίνου (/pukes) λέω να πάω για πρώτη φορά μιας και συμπίπτει και με την τελευταία κυριακή των αποκριών (κάτι που συμβάλλει δραματικά στο να νιώσεις πιο άνετα ντυμένος κάτι αλλοπρόσαλο από anime ή videogame που δεν καταλαβαίνει κανείς άλλος).

Η περισσότεροι θα συναντηθούν στις 6 στην πλατεία συντάγματος για καμμιά βόλτα στους δρόμους φαντάζομαι και το πάρτυ θα γίνει στο F.S.I. Factory, Δεκελέων 26, Γκάζι.
Το επόμενο από αυτό ακολουθεί σχετικά σύντομα, την παρασκευή 26 feb, με θέμα DeathNote, και μάλλον θα πάω και σ'αυτό μιας και είναι το αγαπημένο μου anime. Θα κάνω στοκ σε περούκες από τώρα που τις βρίσκεις εύκολα...

Όσοι πιστοί... (κανείς μάλλον ^^) προσέλθετε!Tags: None
Leave a comment: