Announcement

Collapse
No announcement yet.

La Fazzapalma Collagio de la Officiale

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

Originally posted by Raf
    Η Νίντι λίγο το πάει αλλιώς, ε, έχουμε τον Ραμπ εκεί να ψιλοτρολάρει.

Comment

Γιατί αποφεύγεις συστηματικά να χρησιμοποιήσεις το δικό μου facepalm;
      "Can't talk shit with a tongue full of rug burn!"

Comment

Συστηματικα;;;;; lol
        Do a barrel roll!

Comment

Originally posted by Ramparter View Post
          Συστηματικα;;;;; lol
          Ναι, μάλιστα! Γιατί και όταν χρησιμοποίησε το κολάζ, χρησιμοποίησε την παλιά έκδοση, η οποία δεν με περιέχει!

ΑΠΑΙΤΩ ΙΣΟΤΙΜΗ ΜΕΤΑΧΕΙΡΙΣΗ! ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ! ΩΣ ΠΟΤΕ ΘΑ ΠΛΗΡΩΝΕΙ ΤΟ ΚΕΦΑΛΑΙΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΡΙΣΗ;

Comment

Ox malakia.
            Originally posted by Raf
            Η Νίντι λίγο το πάει αλλιώς, ε, έχουμε τον Ραμπ εκεί να ψιλοτρολάρει.

Comment

KAI ΓΙΑΤΙ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΠΑΝΤΑ ΕΓΩ ΝΑ ΕΙΜΑΙ ΕΞΩΦΥΛΛΟ, ΓΑΜΩ ΤΟΝ ΣΕΛΕΜΠΡΙΤΗ ΜΟΥ ΓΑΜΩ;;;;;;;;;;;;;;
              :tanno:Κωστας Χατζαροπουλος:tanno:

Comment

Originally posted by Dj Solid View Post
                KAI ΓΙΑΤΙ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΠΑΝΤΑ ΕΓΩ ΝΑ ΕΙΜΑΙ ΕΞΩΦΥΛΛΟ, ΓΑΜΩ ΤΟΝ ΣΕΛΕΜΠΡΙΤΗ ΜΟΥ ΓΑΜΩ;;;;;;;;;;;;;;
                Έχεις γίνει διάσημος και δε μπορείς να κάνεις πλέον τίποτα γι' αυτό.

Comment

Πάντως αυτό που είναι εμφανές σε όλες τις φωτογραφίες είναι η άνεση και η ευκολία με την οποία τα δαχτυλα των εξασκημένων gamers γλιστράνε και ακουμπούν τέλεια πάνω στο πρόσωπο σε οποιαδήποτε πιθανή γωνία και θέση.

Το δικό μου facepalm λέει "προσπαθώ να βρω έναν cool τρόπο να κρύψω και το παραμικρό χαρακτηριστικό του προσώπου μου". Προφανώς και δεν το χρησιμοποιώ παρά μόνο σε ειδικές περιπτώσεις (συλλήψεις που αναμεταδίδονται σε Μ.Μ.Ε, ανελέητο κυνήγι από φανατικές θαυμάστριες και λοιπά)
                  "All art is at once the surface and symbol. Those who go beneath the surface do so at their peril."

Comment

Originally posted by _Llola View Post
                    Πάντως αυτό που είναι εμφανές σε όλες τις φωτογραφίες είναι η άνεση και η ευκολία με την οποία τα δαχτυλα των εξασκημένων gamers γλιστράνε και ακουμπούν τέλεια πάνω στο πρόσωπο σε οποιαδήποτε πιθανή γωνία και θέση.

Το δικό μου facepalm λέει "προσπαθώ να βρω έναν cool τρόπο να κρύψω και το παραμικρό χαρακτηριστικό του προσώπου μου". Προφανώς και δεν το χρησιμοποιώ παρά μόνο σε ειδικές περιπτώσεις (συλλήψεις που αναμεταδίδονται σε Μ.Μ.Ε, ανελέητο κυνήγι από φανατικές θαυμάστριες και λοιπά)
                    Μια πραγματικα εξαίσια παρατήρηση...:resp:
                    :tanno:Κωστας Χατζαροπουλος:tanno:

Comment

• Sorry για τη καθυστέρηση, αλλά δε γινόταν αλλιώς.:red:
                      There are two types of people who will tell you that you cannot change the world:
                      Those who are afraid to try, and those who are afraid that you will succeed.

Comment

• Μην ανησυχείς Σωτηρούλη, θα σε φροντίσουμε ιδιαιτέρως..xxXXxx

Comment

• Αν και καθυστερημένα και πάλι στην 21άδα θα είσαι μαζί με τα άλλα facepalms...
                          sigpic

Comment

• Καλά ντάξει κάθε facepalm έχει τον δικό του προσωπικό χαρακτήρα, όμως αυτό είναι μακράν το πιο θεατρικό. Το φαντάζομαι με background σανίδι,σκούρα κόκκινη κουρτίνα και λοιπό θίασο.
                            "All art is at once the surface and symbol. Those who go beneath the surface do so at their peril."

Comment

• I'm back bitches... Version 2.0

Το νέο forum για το αυτοκίνητο: PetrolHeads

Comment

• Ωραίος χρωματισμός, καλλιτεχνικά εμπνευσμένη η φωτογραφία σου.

Comment

Working...
                                X