Announcement
Collapse
No announcement yet.
La Fazzapalma Collagio de la Officiale
Collapse
X
-
-
Originally posted by Ramparter View PostΣυστηματικα;;;;; lol
ΑΠΑΙΤΩ ΙΣΟΤΙΜΗ ΜΕΤΑΧΕΙΡΙΣΗ! ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ! ΩΣ ΠΟΤΕ ΘΑ ΠΛΗΡΩΝΕΙ ΤΟ ΚΕΦΑΛΑΙΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΡΙΣΗ;"Can't talk shit with a tongue full of rug burn!"
Comment
-
-
Πάντως αυτό που είναι εμφανές σε όλες τις φωτογραφίες είναι η άνεση και η ευκολία με την οποία τα δαχτυλα των εξασκημένων gamers γλιστράνε και ακουμπούν τέλεια πάνω στο πρόσωπο σε οποιαδήποτε πιθανή γωνία και θέση.
Το δικό μου facepalm λέει "προσπαθώ να βρω έναν cool τρόπο να κρύψω και το παραμικρό χαρακτηριστικό του προσώπου μου". Προφανώς και δεν το χρησιμοποιώ παρά μόνο σε ειδικές περιπτώσεις (συλλήψεις που αναμεταδίδονται σε Μ.Μ.Ε, ανελέητο κυνήγι από φανατικές θαυμάστριες και λοιπά)
Comment
-
Originally posted by _Llola View PostΠάντως αυτό που είναι εμφανές σε όλες τις φωτογραφίες είναι η άνεση και η ευκολία με την οποία τα δαχτυλα των εξασκημένων gamers γλιστράνε και ακουμπούν τέλεια πάνω στο πρόσωπο σε οποιαδήποτε πιθανή γωνία και θέση.
Το δικό μου facepalm λέει "προσπαθώ να βρω έναν cool τρόπο να κρύψω και το παραμικρό χαρακτηριστικό του προσώπου μου". Προφανώς και δεν το χρησιμοποιώ παρά μόνο σε ειδικές περιπτώσεις (συλλήψεις που αναμεταδίδονται σε Μ.Μ.Ε, ανελέητο κυνήγι από φανατικές θαυμάστριες και λοιπά):tanno:Κωστας Χατζαροπουλος:tanno:
Comment
-
Καλά ντάξει κάθε facepalm έχει τον δικό του προσωπικό χαρακτήρα, όμως αυτό είναι μακράν το πιο θεατρικό. Το φαντάζομαι με background σανίδι,σκούρα κόκκινη κουρτίνα και λοιπό θίασο.
Comment
-
Comment