Announcement

Collapse
No announcement yet.

The Annoying Orange

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

Έχει βαθύτερο νόημα η παραπάνω δήλωσή μου. Πράγματι είναι αστείο - και πολύ μάλιστα. Αλλά αυτό με ανησυχεί, το γεγονός δηλαδή πως βρήκα αστείο ένα πορτοκάλι με μάτια και στόμα να χαιρετιέται ηλίθια με δυο μπανάνες, ένα ακτινίδιο και ένα μήλο. Μου θυμίζει τη σκηνή από τη ταινία Idiogracy, με τη ταινία της χρονιάς... όποιος την έχει δει θα το θυμηθεί.
    Θεωρώ πως αν δείχναμε στα αδέρφια Marx το τρόπο που γελάμε σήμερα, μάλλον θα πέθαιναν από το γέλιο.

Comment

Έχει βαθύτερο νόημα η παραπάνω δήλωσή μου. Πράγματι είναι αστείο - και πολύ μάλιστα. Αλλά αυτό με ανησυχεί, το γεγονός δηλαδή πως βρήκα αστείο ένα πορτοκάλι με μάτια και στόμα να χαιρετιέται ηλίθια με δυο μπανάνες, ένα ακτινίδιο και ένα μήλο. Μου θυμίζει τη σκηνή από τη ταινία Idiogracy, με τη ταινία της χρονιάς... όποιος την έχει δει θα το θυμηθεί.
      Θεωρώ πως αν δείχναμε στα αδέρφια Marx το τρόπο που γελάμε σήμερα, μάλλον θα πέθαιναν από το γέλιο.
      Actually skepsou mono ti humor eixan oi Monty pythons polla xronia prin kai tha deis oti sthn ousia den allakse kati, aplws yparxoun diaforoi typoi humor.
      "Time fades even legend and the origin of Soul Reaver has been lost long ago.
      But its purpose remains; to feed on the souls of any creature it strikes.
      Kindred, this blade and I.
      "

"ΔΕΝ είναι θέμα Νιντέντο πλέον..."
      Greek Gaming Videos
      Greek Final Fantasy Forum

Comment

ναι ας μη το τραβαμε για ενα πορτοκαλι που σε κανει γελαει κανοντας σπαστικα πραματα, εχουν υπαρξει πολυ πιο ελεινα απο αυτο αλλα και πολυ καλυτερα, ειναι και αυτο ενα ρευμα θα περασει...

Comment

Originally posted by Scatman View Post
          Υ-Π-Ο-Κ-Λ-Ι-Ν-Ο-Μ-Α-Ι

θεϊκό!!!!

Έγινα fan, τέλος!
          Το καλό γούστο φαίνεται. Μπράβο. Όσο για τους άλλους, μη φάτε (annoying orange).

Comment

ο καθένας αντιλαμβάνεται διαφορετικά την έννοια του αστείου

Παρακαλώ μην προσπαθείτε να ορίσετε τι είναι καλό και τι κακό σε αυτόν τον τομέα βάσει της δικής σας αισθητικής διότι κι αυτό αστείο είναι
            " You 're saying that you 're just here to add a bit of colour?

Authenticity sir, authenticity. "

Discworld (1995, PC/Playstation/Sega Saturn)

Comment

Ένας είμαι, μη χρησιμοποιείτε πληθυντικό ευγενείας για να απευθυνθείτε σε εμένα, δεν είναι ειλικρινές.
              Και εντάξει, δε θα ξαναεκφέρω την άποψή μου, η οποία άποψη σίγουρα δε συμβαδίζει με το τι έγραψε ο Scatman γιατί μάλλον δε κατάλαβε τι ήθελα να πω.

Πράγματι είναι αστείο - και πολύ μάλιστα. Αλλά αυτό με ανησυχεί, το γεγονός δηλαδή πως βρήκα αστείο ένα πορτοκάλι με μάτια και στόμα να χαιρετιέται ηλίθια με δυο μπανάνες, ένα ακτινίδιο και ένα μήλο.

Αυτή είναι η άποψή μου. Το είδα και γέλασα, και μετά σκέφτηκα με τι ακριβώς γελάω.
              Δε θα επιβάλλω σε κανέναν την άποψή μου ούτε θα εμποδίσω κανέναν (φυσικά), όπως ακριβώς θα πρέπει να κάνετε και εσείς.
              ΣΥΓΝΩΜΗ κιόλας εάν προσέβαλλα το αγαπημένο σας show.

Comment

Ενικός όταν μιλάμε για ένα άτομο. Πληθυντικός όταν μιλάμε σε δύο και πάνω άτομα.

Τα υπόλοιπα αυθαίρετες ερμηνείες ευθυξίας.

Comment

Originally posted by Raphael View Post
                  Μου θυμίζει τη σκηνή από τη ταινία Idiogracy, με τη ταινία της χρονιάς... όποιος την έχει δει θα το θυμηθεί.
                  Δε το πιστεύω, ακριβώς το ίδιο πράγμα μου ήρθε στο μυαλό μια τις φορές που έβλεπα το video και άρχισα να γελάω.
                  There are two types of people who will tell you that you cannot change the world:
                  Those who are afraid to try, and those who are afraid that you will succeed.

Comment

Πάμε και το hey youtube.

The illusion of free will is an illusion.

Comment

Έχει νέο επεισόδιο κάθε Παρασκευή και είναι ήδη Σάββατο!!

Αυτή τη φορά παρενοχλεί πάλι apple, την εταιρία όμως!!!

Comment

Βγήκε κι άλλο επεισόδιο αλλά νομίζω ότι ο φίλος μας annoying orange έχει πέσει πολύ :

Enjoy the videos and music that you love, upload original content and share it all with friends, family and the world on YouTube.

Comment

Ούτε εμένα μου άρεσε αυτό το επεισόδιο. Λογικό βέβαια αφού βγαίνει ένα κάθε εβδομάδα.
                          Ελπίζω το πορτοκάλι να μη χάσει την ενοχλητική μαγεία του γρήγορα!

Comment

Είδα τα 3 πρώτα επεισόδια..Οκ φτάνει τόσο για μια ημέρα.Ίσως κάποια στιγμή δω και τα υπόλοιπα.Ως τώρα πάντως μου φαίνεται αρκετά ηλίθιο.
                            Carpe diem

Comment

Βασικά εμένα δε μ'άρεσε. Και, από τα λίγα που έχω δει, προφανώς και δε συγκρίνεται με Monty Pythons.
                              "All art is at once the surface and symbol. Those who go beneath the surface do so at their peril."

Comment

Έλα ρε Lloyd τώρα και συ μη συγκρίνεις ρολόι με κομπολόι

Comment

Working...
                                X