Announcement

Collapse
No announcement yet.

Τι κινητό έχω και γιατί? (ποζεριάζουμε τώρα λέμε!)

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Altair
    replied
    Πάρε τίποτ'άλλο με τα 200 τα δικά σου και απλά φάε την επιδότηση.

Leave a comment:

• ChrisTop
    replied
    Μάγκες για να μην ανοίγω νέο θεματάκι, άμα δεν είχατε κάποιο πρόβλημα στο οικονομικό ποιό κινητό θα πέρνατε; Έχω 400αρα επιδότηση και βάζω και γω μια 200άρα μιας και έχω να πάρω κινητό μια 6ετία οπότε θέλω το the very best ρε παιδί μου.

Leave a comment:

• Scatman
    replied
    Ο πιο ψαγμένος είναι ο Ramparter. Έχει απ'τα καλύτερα smarts (στην κατηγορία του βεβαίως) της προηγούμενης γενιάς.

Εγώ χρησιμοποιώ το Xperia 10 Mini Pro

Πολύ καλό κινητό. Έχει όμως κάποια βαρβάτα προβλήματα πχ μικρή οθόνη, υψηλή κατανάλωση ενέργειας, ανάγκη αναβάθμισης για ενεργοποίηση blue tooth.

Ήταν φοβερή συντροφιά στο στρατό. Ανθεκτικότατο.

Παρόλαυτά, έχει έρθει η στιγμή να το αλλάξω.

ΕΝΤΙΤ : Έχω κάνει και ποστ παραπάνω..oh well...

Leave a comment:

• Loggo
    replied
    Εδώ και δυο χρόνια είμαι με ένα Sony Ericsson c903. Το πιθανότερο είναι ότι, μέχρι να χαλάσει, δε θα αλλάξει τίποτα.

Leave a comment:

• Enpsty
    replied
    Εγώ πάντως έκανα το προβλεπόμενο search και δεν βγήκε τίποτα.

Leave a comment:

• Altair
    replied
    Ναι στη δεύτερη σελίδα και το έχει ανοίξει ο Λούφυ.

Leave a comment:

• Ground_zero
    replied
    E to allo htan telika to topic gia android logismiko sta kinhta, pantws standard yphrxe topic gia to ti eidous kinhto exoume.

Leave a comment:

• Altair
    replied
    Το είδα στα γρήγορα και νόμιζα ότι ήταν thread resurrection.Έχουμε στάνταρ άλλο ένα.Δε νομίζω 2 Ground.

Leave a comment:

• Ground_zero
    replied
    Kai allo topic gia kinhta?
    Giati yparxoun alla 2.

Leave a comment:

• Ramparter
    replied
    ZTE Blade

Leave a comment:

• 丹野
    replied
    LG KP500

Leave a comment:

• Enpsty
    replied
    Τι κινητό έχετε;

Περήφανος κάτοχος ενός Sony Ericsson W205.

Πάνω από 30 ευρώ για κινητό δεν δίνω.

Leave a comment:

• Cpl_Shephard
    replied
    Μιας και το E5 μας τελειωσε ( μου το κλεψαν αλβανοι ) αποφασισα να παρω τον προγονο του μετα απο bargain στα 135 ευρω απο ebay

Αμα δεν ειχα την επιδοτηση αυτο θα επαιρνα απτην αρχη να ξεμπερδευα ειναι σε ολα καλυτερο ( εκτος απο κατι μικρες διαφορες απτην μπαταρια και την RAM ) γι αυτο και παιζει σε διαφορετικη τιμη απτο Ε5 που ειναι στα 200-250 max, e-shop τελευταια στιγμη που το κοιταξα εκανε 330 πιο παλια πρεπει να εκανε 500αρικο αν δεν κανω λαθος.

Να και ενα αντικειμενικο συγκριτικο με το Ε5

[tweetmeme source=”nkumar_” only_single=”false”] It got many people excited when Nokia announced arrival of many cheap devices back in mid april. Nokia C3, C6 and E5. Nokia …

Το μονο που μου λειπει ειναι οτι δεν εχει να γραφω ελληνικα, κατα τα αλλα ειμαι παααααρα πολυ ευχαριστημενος, 1 μηνα τωρα ειμουνα χωρις wifi - gps - browser ( τωρα και msn !?!?!?! ΡΑΟΥΡ !!!!! ) και αισθανομουνα ενα κενο :p

Leave a comment:

• wesker
    replied

Leave a comment:

• Narcissus
    replied
    Εμένα με ενδιαφέρει μόνο το design. Τα τελευταία χρόνια χρησιμοποιώ τα Νokia 7280 και 7380.
    Τώρα ψάχνω απεγνωσμένα το Sapphire Arte μα δεν μπορώ να το βρω πουθενά. Any ideas, αλήθεια?

Leave a comment:

Working...
X