Announcement

Collapse
No announcement yet.

Τι κινητό έχω και γιατί? (ποζεριάζουμε τώρα λέμε!)

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Chaoscrow
    replied
    Ένα Sony Ericsson Elm πήρα που είναι το δεύτερο λιγότερο ακριβό 3G που έδινε η 3. Υποχρεωτικό το 3G στο δίκτυό της δυστυχώς. Αξιοπρεπέσταστες φωτογραφίες για κινητό 100€. Πριν από αυτό είχα και έχω το Samsung Champ που είναι και πολύ γουτσου-γουτσου. Τόσο μικρό που δεν το βρίσκεις και πατάς ό,τι να ναι όταν πληκτρολογείς!

Leave a comment:

• TheCursed
    replied
    Originally posted by _Lloyd View Post
    Ωραίο, έχω το αντίστοιχο σε σουβλάκι.
    Ναι, αλλά κάποτε πρέπει να αλλάξεις το κομμάτι που έχεις στην αφύπνιση, γιατί μου έχει κολλήσει.

Leave a comment:

• Xeno
    replied
    Pic or it didn't happen.

Leave a comment:

• _Lloyd
    replied
    Ωραίο, έχω το αντίστοιχο σε σουβλάκι.

Leave a comment:

• sain't
    replied

με πλαστικό ψωμάκι με σουσάμι, τυρί και μπιφτέκι

Leave a comment:

• sOLiD SNAKE
    replied
    Και εγω στα ιδια με τον BB ειμαι, με ενα toshiba 40-50 ευρω απο τον στρατο.
    Και ειναι το πρωτο κινητο που αγορασα και αυτο γιατι μου εσπασε το προηγουμενο κατα την διαρκεια της θητειας, κανονικα παιρνω το προηγουμενο κινητο του αδερφου μου οταν αγοραζει νεο.

Leave a comment:

• Koul
    replied
    Originally posted by Ground_zero View Post

χαχα και εγώ το ίδιο έχω, 8gb micro sd με φούλ mp3 !
    Ελπίζω τον Απρίλη που θα έρθει ο μπρο μου απο Ολλανδία να μου δώσει το desireHD του..

Leave a comment:

• majorfox
    replied
    Originally posted by BigBOSS View Post
    Εγώ έχω ένα απλό κινητό νόκια των 50 ευρώ. Το έχω απο στρατό και το έχω ακόμη, δηλαδή περίπου 2 χρόνια. Γενικά δεν δίνω λεφτά για κινητό. Μου αρκεί μόνο να μπορώ να μιλήσω και να στέλνω μηνύματα. Τα άλλα τα βρίσκω εντελώς περιττά.

συμφωνω

Leave a comment:

• Scatman
    replied
    πλέον έχω το SE Xperia10 Mini pro

Android ftw

Καλό κινητό.

μοναδικά παράπονα η ανάγκη hack στο Firmware για να αξιοποιηθεί το bluetooth και η κατανάλωση ενέργειας

Leave a comment:

• BigBOSS
    replied
    Εγώ έχω ένα απλό κινητό νόκια των 50 ευρώ. Το έχω απο στρατό και το έχω ακόμη, δηλαδή περίπου 2 χρόνια. Γενικά δεν δίνω λεφτά για κινητό. Μου αρκεί μόνο να μπορώ να μιλήσω και να στέλνω μηνύματα. Τα άλλα τα βρίσκω εντελώς περιττά.

Leave a comment:

• Hipster Luffy
    replied
    ωραιο κινητο θα το παρω οταν η τεχνολογία με κάνει μισό άνθρωπο μισό mech ωστε να το φορτίζω πάνω μου κάθε 2-3 ώρες...

Leave a comment:

• i Have no Equal
    replied
    iphone 4 jailbroken ειναι πραγματικα the best phone AINEC...

Leave a comment:

• Titus
    replied
    Η δική μου παντόφλα, που δεν την αλλάζω με τίποτα. Είναι και μουσειακό είδος, γιατί δε βγαίνει πια. Είμαι απόλυτα ικανοποιημένος γιατί η μπαταρία κρατάει άπειρα ενώ το πετάω στον τοίχο και δεν παθαίνει τίποτα.

Leave a comment:

• Aion
    replied

Μετά από ένα iPhone που μου έπεσε στο νερό και ένα Sony Ericsson C905, τώρα έχω το Nokia N86. Το καλύτερο mobile που είχα ποτε, αν και του φέρθηκα άσχημα και θέλει αλλαγή μάλλον. Σκέφτηκα να πάρω το Nokia N8 όμως προτιμώ να αγοράσω Computer.
    Originally posted by Ntei View Post

Με μανιβέλα περιστοφής 360 μηρών
    Αχαχαχαχαχα! Ωραίος.

Leave a comment:

• Hipster Luffy
    replied
    pip@ kinito

Leave a comment:

Working...
X