Announcement
Collapse
No announcement yet.
Τι κινητό έχω και γιατί? (ποζεριάζουμε τώρα λέμε!)
Collapse
X
-
Ένα Sony Ericsson Elm πήρα που είναι το δεύτερο λιγότερο ακριβό 3G που έδινε η 3. Υποχρεωτικό το 3G στο δίκτυό της δυστυχώς. Αξιοπρεπέσταστες φωτογραφίες για κινητό 100€. Πριν από αυτό είχα και έχω το Samsung Champ που είναι και πολύ γουτσου-γουτσου. Τόσο μικρό που δεν το βρίσκεις και πατάς ό,τι να ναι όταν πληκτρολογείς!
-
Και εγω στα ιδια με τον BB ειμαι, με ενα toshiba 40-50 ευρω απο τον στρατο.
Και ειναι το πρωτο κινητο που αγορασα και αυτο γιατι μου εσπασε το προηγουμενο κατα την διαρκεια της θητειας, κανονικα παιρνω το προηγουμενο κινητο του αδερφου μου οταν αγοραζει νεο.
Leave a comment:
-
Originally posted by BigBOSS View PostΕγώ έχω ένα απλό κινητό νόκια των 50 ευρώ. Το έχω απο στρατό και το έχω ακόμη, δηλαδή περίπου 2 χρόνια. Γενικά δεν δίνω λεφτά για κινητό. Μου αρκεί μόνο να μπορώ να μιλήσω και να στέλνω μηνύματα. Τα άλλα τα βρίσκω εντελώς περιττά.
συμφωνω
Leave a comment:
-
πλέον έχω το SE Xperia10 Mini pro
Android ftw
Καλό κινητό.
μοναδικά παράπονα η ανάγκη hack στο Firmware για να αξιοποιηθεί το bluetooth και η κατανάλωση ενέργειας
Leave a comment:
-
Εγώ έχω ένα απλό κινητό νόκια των 50 ευρώ. Το έχω απο στρατό και το έχω ακόμη, δηλαδή περίπου 2 χρόνια. Γενικά δεν δίνω λεφτά για κινητό. Μου αρκεί μόνο να μπορώ να μιλήσω και να στέλνω μηνύματα. Τα άλλα τα βρίσκω εντελώς περιττά.
Leave a comment:
-
ωραιο κινητο θα το παρω οταν η τεχνολογία με κάνει μισό άνθρωπο μισό mech ωστε να το φορτίζω πάνω μου κάθε 2-3 ώρες...
Leave a comment:
-
iphone 4 jailbroken ειναι πραγματικα the best phone AINEC...
Leave a comment:
-
Η δική μου παντόφλα, που δεν την αλλάζω με τίποτα. Είναι και μουσειακό είδος, γιατί δε βγαίνει πια. Είμαι απόλυτα ικανοποιημένος γιατί η μπαταρία κρατάει άπειρα ενώ το πετάω στον τοίχο και δεν παθαίνει τίποτα.
Leave a comment:
-

Μετά από ένα iPhone που μου έπεσε στο νερό και ένα Sony Ericsson C905, τώρα έχω το Nokia N86. Το καλύτερο mobile που είχα ποτε, αν και του φέρθηκα άσχημα και θέλει αλλαγή μάλλον. Σκέφτηκα να πάρω το Nokia N8 όμως προτιμώ να αγοράσω Computer.
Αχαχαχαχαχα!Originally posted by Ntei View Post
Με μανιβέλα περιστοφής 360 μηρών
Ωραίος.
Leave a comment:

Leave a comment: