Μην ανησυχεις ουτε το Flex 2 θα παρει ποτε Android 5
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Τι κινητό έχω και γιατί? (ποζεριάζουμε τώρα λέμε!)
Collapse
X
-
-
Comment
-
Comment
-
Lenovo A8, ό,τι πιο γρήγορο μπορούσες να πάρεις αρχές του 2005 με 100 ευρά. Για κάμερα/ηχείο μην μιλήσω καλύτερα, και το GPS για πανηγύρια.
Αλλά κατά τα άλλα παίζει απρόκοπτα όλα τα παιχνίδια/emulators και προγράμματα οπότε είμαι πάνω από 80% ικανοποιημένεος.
Αν χρειαστώ επόμενο θα πάω σε oneplus.
Comment
-
Originally posted by ChrisTop View PostLenovo A8, ό,τι πιο γρήγορο μπορούσες να πάρεις αρχές του 2005 με 100 ευρά. .
Originally posted by Ramparter View PostStealth brag o Evans με το iPhone 6S, νατοι οι ματσωμενοι του φορουμ...
Comment
-
Πριν κανά τρίμηνο στην δουλειά, κέρδισα σε διαγωνισμό ένα LG G3-D855 16GB μνήμη. Δεν ξέρω αν είναι καλό ή κακό κινητό με βάση τα σημερινά δεδομένα αλλά για τα βασικά πράγματα που το θέλω μπλα μπλα και pdf reading μια χαρά είναι. Το 2016 από άποψη κωλοφαρδίας σε διαγωνισμούς με πήγε καλά. Φέτος αν είμαι τυχερός μπορεί να κερδίσω κανά καλύτερο μοντέλο, ίσως και κανά PS 4 Pro (λέμε τώρα).
Comment
-
Εγω εχω ενα blackberry passport λευκο δωρο της γυναικας. Εξαιρετικο τηλεφωνο στα 330 που το πηρε και εχει με modια και playstore! Οποτε κομπλεδουρα. Altair με κλειστα ματια να πας σε xiaomi με αυτα τα λεφτα και ειδικοτερα στο note 4 η στο redmi pro.Deus Misereatur...
Gloria filiorum patres i.e.m.e
Viva los Vatos Locos
---------------------
UNITED WE STAND DIVIDED WE FALL...
Comment
Comment